Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mitumac spune:
Lalitica....felicitari pentru vestile bune...Dumnezeu v-a ocrotit si ati intalnit oameni saritori si profesionisti....BRAVO!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mitumac spune:
La multi ani pentru Alexia...sanatate multa si multe bucurii de la cei dragi....in special de la bb.
mitumac spune:
Cris.D...multa sanatate pentru Ema...Doamne ajuta sa scapati cat mai repede de probleme...
Oscillococ...il dizolvi in lapticul ei???sau cum il administrezi?
roco1617 spune:
La multi ani Alexia cu multa sanatate si multe bucurii alaturi de bebe!!!!
La multi ani tuturor bebeilor care implinesc lunite astazi !!!!!!!!
Noi am folosit Gripe Water dar ia facut mai rau lui Alexel asa ca am ramas la Infacol si ceai de musetel .
Eu nu prea am prea mult laptic si nu ii ajunge nu stiu ce sa iau / sau sa maninc ?
Voi ce recomandati ?
Ca nu as vrea sa-i dau formula prea mult acum .
Roxana Alexandru Lucian
roco1617 spune:
Am uitat sa mentionez aici Gripe Water e recomandat sa fie administrata de la 1luna si jumatate in sus .
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roco1617 Am uitat sa mentionez aici Gripe Water e recomandat sa fie administrata de la 1luna si jumatate in sus . Roxana ![]() |
de galactogil vorbeau fetele...si muulte lichide+mancare consistenta
ma batea gandul sa iau gripe water,dar dk e de la o luna jumate...
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitumac Cris.D...multa sanatate pentru Ema...Doamne ajuta sa scapati cat mai repede de probleme... Oscillococ...il dizolvi in lapticul ei???sau cum il administrezi? Claudia ![]() |
il pun in 1 ml d apa in seringa si-l dizolv acolo, apoi ii dau cu sringa..nu cred ca se dizolva bine in laptele meu, n-am incercat
![](chatterbox.gif)
Cris, mami de
![](bebe.gif)
![](zana.gif)
AMR: 7,9 kile!
![](icon_smile.gif)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
multumim fete d urari d sanatate
nu stiu daca de la muci, de la aspirat/manevrat sau gripe water, dar dupa ce a papat relativ bine, a vomat cascada toot-tot. ne-am schimbat amandoua, ne-am linishtit un pic si am luat-o d la capat, cate putin. acum a adormit, sper sa doarma linistita (fara tuse
).
eu i-am luat gripe water romanesc si bonnisan. gripe water i-au dat si in maternitate, ca dr de acolo mi-a zis sa-i iau, alternativ cu infacol. infacolul s-a cam termnat, dar oricum ii dadeam din an in pasti, ca ma streseaza cate substantze "dubioase" si indulcitori, etc are. gripe eu ii dau tot cu seringa, cam 1-2ml, cu ce se scurge..
. ca din inguritza nu prea merge.insa ii dau cand im aduc aminte, cam de 2-3 ori pe zi maxim (ambele chestii, in total
). mie mi se par toate cum am mai zis: frectie, dar sa am impresia ca fac ceva
anyway, acum colicii sunt pe plan secund, astept cele 2 zile sa treaca viroza asta si sper sa nu se complice cu nik
roco: lichide multe, de orice fel (ceai de lactatie, supa, apa, suc,orice). de unde stii ca nu e destul lapte?
cris mario- s-a facut mare printesa, vad ca aveti acelasi traseu cu somnul ca unele dintre noi: nu mai merge cum mergea. si eu cam pic de somn ca au fost cateva nopti cu ana, apoi ultimele 2 cu ema..cam albe. ma simt ca dupa revelion: okii cu nisip, dar nu pot adormi acum ziua
am uitat sa va zic ca am vorbit si cu alexutzza si azi zicea ca se intorc, Yannis a fost super bine in Grecia, cu vizite multe. Abia asteapta sa citeasca si ea si sa ne zica.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
roco1617 spune:
Cris Dogarel ......despre mincare nu stiu ce sa zic deoarece eu inca tin dieta pe care o aveam in sarcina la recomandarea medicului .....ca sa numi reapara diabetul ......deci maninc doar supe ,salate ,pui fara pielita la gratar ,peste nu beau lapte decat de soia , brinzeturi fara grasimi , fructe piine neagra sau cu seminte inlocuitor de zahar .
roco1617 spune:
Cris Dogarel .....pai simt ca mi se goleste sanul( sau asa mi se pare mie insa bebe se vede ca nu e satul ) in timpul zilei daca am sa-i dau de 2 ori in rest noaptea am ceva ceva.