Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara scuzati intruziunea

am aruncat azi un ochi sa vad daca nu v-ati indurat inca sa va desprindeti de odisee si am vazut-o pe Cris.D suparata tare de raceala micutei. Vroiam sa-ti spun ca gasesti in orice farma aparat de aerosoli... eu am cochetat cu unul de 250 de lei (am o rinita alergica)... am inteles ca nu e mare diferenta intre ele , asta daca te bate gandul. Am vazut la ORL f multe mamici cu pitici mici ca ai nostri la coada la aerosoli, ma gandesc ca si eu i-as face aerosoli si de fapt, as face orice pana sa dau antibiotice copilului, la cat de tare distrug minunile astea toata flora intestinala, imunitatea si tot echilibrul organismului. Si mai vroiam sa-ti spun ca stiu de pe undeva (nu mai stiu de unde ca memoria nu mi-a revenit prea bine de cand am nascut ) ca in primele 8-10 minute, copilul isi ia de la san 80 % din necesarul de laptic.
Scuze daca am fost pe langa subiect... am citit doar cu un ochi, cu celalalt stau dupa pitic. Iti doresc multa sanatate, sa-si revina printesa repede si sa va bucurati de soarele de afara cat mai curand.
Multa sanatate tuturor si va asteptam cu drag la capitolul urmator cu primii bebelusi de anul asta

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

vin si io ca soacra... ce cauta bb in soare???
in primii do ani de viata NU AU VOIE IN SOARE!!!
stau la soare dar NUMAI SUB UMBRELA /COPERTINA!!!! e un lucru de o importanta vitala asta cu soarele, sa nu faci ca mine care puneam copilu la soare ca deh e bine vit D creste etc si ptr Grecia i-am luat crema cu SPF si ma laudam la dr ca ce mama grijulie si desteapta sunt ca uite m-am gandit sa i iau si mi-a zis dr ca nu au voie in soare deloc decat acoperiti/ubbriti nu direct expusi si am mai facut research si asa eeste.

de Yannis

Hai bre ca nu l-am scos in slip. Era in cosmonaut si cu capota carutului trasa. Doar fata i se vede si nu sunt nici eu nebuna sa il duc cu soarele in fata. Dar cand ieseam in bulevard (ca pe trotuar era umbra) incepea sa planga. Eu ziceam ca e de la borduri.

_

de la borduri?

io nu mai folosesc cosmonautu de cand s-a topit zapada...il scot in sosete niste pantaloni (jeansi sau ceva lejer de bumbac gen jeans) , un body cu maneca scurta, o bluzita si geaca d primavara....fara caciula....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ce linisteeeeeeeeeeeeeee

am terminat cu baitza copiilor..ma retrag

pe maine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Mesaj de la cris.dogarel

"Va declar pe toate cele care ati nascut natural eroine a fost al naibii de greu,dar se merita cand iti vezi minunea.Acum sper sa vina si lapticul.Va pup,carmita"

"Am nascut o motata cu parul negru de 3,900 la 16:25.M-am indragostit.Va pup si va multumesc pt sustinere."

felicitari carmita!!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

BRAVO CARMITA!!!! BINE AI VENIT PE LUME LORENA!!!!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau?

_

Vezi ca exista umbrele pt carucioare.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

BRAVO CARMITA!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna seara fetili ..

M-am hotarat !!! cristies am sa-ti ascult sfatul si am sa scriu povestea nasterii .. Poate o termin in seara asta am tareee mult de scris .. Am zis k trebuie sa o scriu pt ca azi cineva mi-a povestit ce inseamna cu adevarat boala care mie mi s-a declansat in sarcina si vreau sa citeasca toata lumea sa stie .. SA PREVINA .

Am vb cu dr neonantolog si sapt viitoare s-ar putea sa am si eu comoara acasa a spus ca mi-l da la 2 kg .. deci pe luni asa cred ca o sa ma internez iar de data asta la Giulesti .. Asa mi-a promis dr .. sa ma obojnuiesc si eu cu bebele si sa-i dau cu bibe .. ca doar asa papa deocamdata .. 2 bibe / zi .. Oof tare lung drumul nostru catre tzitzi

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

se vede o luminitza la capatul tunelului: la 12 a papat 5', la 2 am pus-o iar, doar 3-4', dar la 3 a stat si papat "as usual" ca stil, insa "doar" 15'. sper ca se indreptam rapid. cica ar suge "zdravan", chiar si 150ml in primele 10' de supt viguros. dr. zicea ca pot trage si 10ml la o guritza, deci...sper ca asa e, ca valurile dunarii se vad in guritza cand ii da drumul....

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Sigur ca e pe drumul cel bun. Fetele mele mananca doar cateva minute de regula...niciodata nu au depasit 15 minute dar si atat foarte rar... Citisem pe undeva ca in primele 10-15 minute bb isi astampara foamea, apoi sta la san de placere...so...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Felicitari Carmita

deci feliti mai avem una bortzoasa si gata la scutece cu noi ... oooof ce repede a trecut odiseea noastra .. parca mai vreau ..
BIS BIS

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput