Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Plateea ai PM!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

2 mesaje simi-a dat eroare..sa vad daca merge si revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - inseamna ca si-a luat portia pe ziua de azi, chiar daca mananca mai putin mai pe seara, macar stai linistita ca a mancat ceva.

cristies - ce tare faza cu soarele, saracutzul de el

Am fost afara cu wrapul, nu a mai plans deloc si a dormit tot drumul. M-am dus pana la mall sa-mi iau luciu de buze, ca deh mi se terminase si era musai . Daca fac zilnic traseul asta (45 min dus - 45 min intors) in 2 saptamani cred ca ajung la greutatea initiala .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cris.mario, super a crescut printesa!

Alexutzzza am vazut poza din album, i s-a inchis culoarea ochilor sau asa a iesit poza?

Plateea, merci de poza. E super flacara violet.

Lorex ce face? I-a adus-o pe scumpika?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

e albastru inchis d la inceput...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau?

_

vin si io ca soacra... ce cauta bb in soare???
in primii do ani de viata NU AU VOIE IN SOARE!!!
stau la soare dar NUMAI SUB UMBRELA /COPERTINA!!!! e un lucru de o importanta vitala asta cu soarele, sa nu faci ca mine care puneam copilu la soare ca deh e bine vit D creste etc si ptr Grecia i-am luat crema cu SPF si ma laudam la dr ca ce mama grijulie si desteapta sunt ca uite m-am gandit sa i iau si mi-a zis dr ca nu au voie in soare deloc decat acoperiti/ubbriti nu direct expusi si am mai facut research si asa eeste.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sa va spun cate ceva depre fete...

Ieri au implinit 12 saptamani, mai avem putzin si trecem pragul psihologic de 3 luni... nu stiu cum au zburat lunile astea, parca mai ieri veneam de la spital cu 2 mogaldetze minuscule. Acum au ajuns si ele la 4,6 kg Alena si 4.2 kg Natalia...de, sunt mari. Au crescut cam incetishor luna asta, o sa merg la un pediatru sa vad daca e caz sa ma ingrijorez sau nu, dar mai asteptam oricum o saptamana, poate recupereaza pe ultima suta de metri.

Azi dimineatza am gasit-o pe Natalia de-a curmezishul patutzului...deci de-acuma nu mai e chip sa le las singure in patul mare sau in scoici...trebuie sa baricadez de jur imprejur.
Cand vorbesc cu ele stau atente si deschid guritzele de parca ar vrea sa imi rapsunda, dar...nu iese nici un sunet, si atunci baga un suras din ala radios de ma topesc toata.
Cu jucarelele nu se innebunesc nici una deocamdata, doar caruselurile le plac, dar si de alea se plictisesc repede. Cel mai mult le place sa le vorbesti si sa le alintzi.
In schimb adora sa pedaleze in funduletzele goale...de obicei le pun in acelashi patutz si le las sa se descopere...sunt asha de dulci cand se privesc mirate... bine, inca nu conshtientizeaza dar e distractiv sa le vezi mutritzele mirate... Nici oglinda nu functzioneaza inca...

Hai ca m-am intins...

Mai citesc in urma si daca e cazul revin.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

pe Yannis de o saptamana il gasesc din invelit - dezvelit, din drept - de-a curmezisu, daca il pun pe burta cand il doare burtica, in 30% din cazuri se intoarce asta inseamna ca nu il mai pot lasa de voie unde vreau? cand vreau? gen canapea etc?

si de cand am fost in Grecia si am vazut 1000 de insi s-a obisnuit sa zambeasca cand vorbeste cineva frumos cu el si rade cand ii "papa" ta-su degetele de la maini.

cu jucariile nu de omoara, are un ursulet de plus pe car eil plezneste dn cand in cand, rar il apuca dar niciodata nu il apuca zdravan asa...oricum are numa 5 sapt

aaa cand i-e foame mai are un pic si ma dezbracaaaaa il iau in brate si trage cu ambele maini de maieu sa-l dea la o parte ( nu e apucat cu mana de maieu sa se tina, asta face la baie cand il spal la chiuveta, efectiv pune ambele maini si trage in extremitati cu ele de maieu

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

internetul pe telefon de 2 lei e "sax" dar fac a n'shpea încercare sa va spun k mi'e f dor de voi!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Pai hai aks ca si noua ne e dor de tineeeee!!!

de Yannis

Mergi la inceput

cris_d ptr Ema: http://www.youtube.com/watch?v=kcfqwhuu3FM sa se faca nora bine!!! mititica de ea, auzi tu sa planga sis a nu pape laptic bun de la mami. Sa stii ca eu in Grecia am primit de la unii CD-uri cu raimond lap asta si din toate muzicile si CD-urile care i le-am pus lui Yannis astea chiar ii capteaza atentia...nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu dar pe astea se linisteste si adoarme

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Noi am fost la plimbare vre-o ora...ne-am intors pe la 3.30 si am dormit afara si inca dormim ...sa o trezesc oare ...doarme asa de frumos ca nu-mi vine ...si eu stiam ca e bine sa tii copilul la soare ...bine nu vara in miezul zilei ...dar tot asa pentru vit D...acum sa ma interesez si yo mai bine ...

Larisel am folosit "motzate" ca alint ... sper ca nu te-ai suparat ...oricum nu trebuie sa fii necajita ...si cand o sa le creasca parul o sa ai doua frumusetii roscate (sau cel putin eu asa am observat) ... si a mea adora sa stea la funduletul gol ...dar cel mai mult ii place la baie ...zici ca am nascut-o in apa ...

Cristies, xela ...multumesc de incurajari ...si eu sper sa renuntam de tot la LP, sau cel putin sa NU renuntam la tzitzi ...

Aaa ...nu m-am laudat fetelor ...azi mi-a zambit pentru prima oara cu ochii deschisi ...si cu tzatza in gura ...sor'mea face mishto de mine ca de fapt i-a zambit la tzatza ...dar eu stiu mai bine ca i-a zambit mamicii ei ...

Cris.d ma bucur mult ca Ema da semne ca e mai bine ...noi ne rugam sa se faca bine mititica ....

Cris.m ce fetita mare ai ...

Off ...iar vroiam sa spun mai multe si am uitat ...si acum se trezeste pitica si iar numai apuc ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau?

_

vin si io ca soacra... ce cauta bb in soare???
in primii do ani de viata NU AU VOIE IN SOARE!!!
stau la soare dar NUMAI SUB UMBRELA /COPERTINA!!!! e un lucru de o importanta vitala asta cu soarele, sa nu faci ca mine care puneam copilu la soare ca deh e bine vit D creste etc si ptr Grecia i-am luat crema cu SPF si ma laudam la dr ca ce mama grijulie si desteapta sunt ca uite m-am gandit sa i iau si mi-a zis dr ca nu au voie in soare deloc decat acoperiti/ubbriti nu direct expusi si am mai facut research si asa eeste.

de Yannis

Hai bre ca nu l-am scos in slip. Era in cosmonaut si cu capota carutului trasa. Doar fata i se vede si nu sunt nici eu nebuna sa il duc cu soarele in fata. Dar cand ieseam in bulevard (ca pe trotuar era umbra) incepea sa planga. Eu ziceam ca e de la borduri.

_

Mergi la inceput