Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa va spun cate ceva depre fete...

Ieri au implinit 12 saptamani, mai avem putzin si trecem pragul psihologic de 3 luni... nu stiu cum au zburat lunile astea, parca mai ieri veneam de la spital cu 2 mogaldetze minuscule. Acum au ajuns si ele la 4,6 kg Alena si 4.2 kg Natalia...de, sunt mari. Au crescut cam incetishor luna asta, o sa merg la un pediatru sa vad daca e caz sa ma ingrijorez sau nu, dar mai asteptam oricum o saptamana, poate recupereaza pe ultima suta de metri.

Azi dimineatza am gasit-o pe Natalia de-a curmezishul patutzului...deci de-acuma nu mai e chip sa le las singure in patul mare sau in scoici...trebuie sa baricadez de jur imprejur.
Cand vorbesc cu ele stau atente si deschid guritzele de parca ar vrea sa imi rapsunda, dar...nu iese nici un sunet, si atunci baga un suras din ala radios de ma topesc toata.
Cu jucarelele nu se innebunesc nici una deocamdata, doar caruselurile le plac, dar si de alea se plictisesc repede. Cel mai mult le place sa le vorbesti si sa le alintzi.
In schimb adora sa pedaleze in funduletzele goale...de obicei le pun in acelashi patutz si le las sa se descopere...sunt asha de dulci cand se privesc mirate... bine, inca nu conshtientizeaza dar e distractiv sa le vezi mutritzele mirate... Nici oglinda nu functzioneaza inca...

Hai ca m-am intins...

Mai citesc in urma si daca e cazul revin.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

La multi ani Alexia cu multa sanatate si multe bucurii alaturi de bebe!!!!

La multi ani tuturor bebeilor care implinesc lunite astazi !!!!!!!!

Noi am folosit Gripe Water dar ia facut mai rau lui Alexel asa ca am ramas la Infacol si ceai de musetel .

Eu nu prea am prea mult laptic si nu ii ajunge nu stiu ce sa iau / sau sa maninc ?

Voi ce recomandati ?

Ca nu as vrea sa-i dau formula prea mult acum .

Roxana Alexandru Lucian

Eu folosesc pentru stimularea lactatiei, ceai pt stimularea lactatiei de la Fares in combinatie cu seminte de marar....si avem laptic...am chiar si 100 ml la congelator...dar noi suntem puturoase si bem lapticul de la mami in biberon....ca e prea greu sa tragem la titi...

Si nu ii dai deloc de la san? Sau se joaca cu sanul si de papat doar la bibe?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Ii mai dau si san...dar "termina" prea repede....desi acum a iceput sa curga mai mult.....dupa max 10-15 min....adoarme...si gadila in talpi, in barbita, obrajori....nimic si pace.Nu stiu cat trage asa...oricum de la bibe imi dau seama si cat mananca...in prima saptamana cand am venit acasa....murea copilul de foame si i-am dat formula NAN 20 ml in 2 nopti....am zis...nu am lapte...dar cu pompa in casa....ia stai sa vad daca am sau nu...si asa mi-am dat seama ca ea plangea de foame, nu de altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

internetul pe telefon de 2 lei e "sax" dar fac a n'shpea încercare sa va spun k mi'e f dor de voi!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

internetul pe telefon de 2 lei e "sax" dar fac a n'shpea încercare sa va spun k mi'e f dor de voi!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

si noua de tine va asteptam "acasa"

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna si FELICITARI tuturor mamicilor

Nu am mai trecut pe aici de multicel si acum am reusit pentru ca e fata plecata cu ta-su la plimbare ca altfel toata ziua calc sta numai pe Mickey mouse.

Am vazut ca sunt trecuta pe listuta, nu stiu de unde s-a aflat, dar multumesc nu ca am fost uitata , oricum cateva modificari, am nascut pe 21 nu 22 la 38+2, la Polizu, Dr. Cioflan, in rest datele sunt corecte 3150g, 52 cm, a da si pe BB il cheama Stefan Fabian.

Nicol 32+ de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Trebuie sa modific semnatura

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

se vede o luminitza la capatul tunelului: la 12 a papat 5', la 2 am pus-o iar, doar 3-4', dar la 3 a stat si papat "as usual" ca stil, insa "doar" 15'. sper ca se indreptam rapid. cica ar suge "zdravan", chiar si 150ml in primele 10' de supt viguros. dr. zicea ca pot trage si 10ml la o guritza, deci...sper ca asa e, ca valurile dunarii se vad in guritza cand ii da drumul....

xela, nu, din pacate, nu e dr. aia, ci cea "noua",de care nu v-am zis cum am facut rost...deci: acum 2 saptamani, eram la controlul de final de lauzie la gineco si asteptand, am rasfoit revista superbebe de pe acolo (deh, cosmopolitanu' nu mai e asa de relevant, ca e plin de pozitii de sex si reclame la cosmeticale). am citit niste articole "pe gustul meu" despre ingrijirea bebe, scrise de dr. asta, cu numarul ei de telefon la semnatura. am sunat, am intrebat daca ma primeste si unde are cabinet: da, foarte dragutza, m-a primit chiar in ziua aia, are cabinet in Otopeni, la 10' de noi. avand in vedere impresia generala, e coerenta, eficienta si..la obiect si cateva chestii de care mi-a mai zis si cu Ana, etc, o "iert" pentru chestia cu ampicilina. oricum, cand a vazut ca nu i-as da ampicilina fara sa imi zica cineva clar ca e mai rau, dupa un consult, a zis si ea ca mai bine merg ;la spital, daca e cazul de analze sa mi se faca acolo.... o "scuz" si eu aici, ca sa ma "pacalesc" si pe mine, ca acum nu o mai schimb/....

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

se vede o luminitza la capatul tunelului: la 12 a papat 5', la 2 am pus-o iar, doar 3-4', dar la 3 a stat si papat "as usual" ca stil, insa "doar" 15'. sper ca se indreptam rapid. cica ar suge "zdravan", chiar si 150ml in primele 10' de supt viguros. dr. zicea ca pot trage si 10ml la o guritza, deci...sper ca asa e, ca valurile dunarii se vad in guritza cand ii da drumul....

xela, nu, din pacate, nu e dr. aia, ci cea "noua",de care nu v-am zis cum am facut rost...deci: acum 2 saptamani, eram la controlul de final de lauzie la gineco si asteptand, am rasfoit revista superbebe de pe acolo (deh, cosmopolitanu' nu mai e asa de relevant, ca e plin de pozitii de sex si reclame la cosmeticale). am citit niste articole "pe gustul meu" despre ingrijirea bebe, scrise de dr. asta, cu numarul ei de telefon la semnatura. am sunat, am intrebat daca ma primeste si unde are cabinet: da, foarte dragutza, m-a primit chiar in ziua aia, are cabinet in Otopeni, la 10' de noi. avand in vedere impresia generala, e coerenta, eficienta si..la obiect si cateva chestii de care mi-a mai zis si cu Ana, etc, o "iert" pentru chestia cu ampicilina. oricum, cand a vazut ca nu i-as da ampicilina fara sa imi zica cineva clar ca e mai rau, dupa un consult, a zis si ea ca mai bine merg ;la spital, daca e cazul de analze sa mi se faca acolo.... o "scuz" si eu aici, ca sa ma "pacalesc" si pe mine, ca acum nu o mai schimb/....

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

felicitariii...sper sa fie ok....ma bucur ca a inceput sa pape mai bine

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nickol_f

Trebuie sa modific semnatura

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

te asteptam mai des

o printesa grabita...

Mergi la inceput