Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
xela_07 spune:
Plateea - multumim de vestile de la lorex
. Ce fericit tb sa fie sotul ei cu doua fete asa frumoase 
.
Cris.mario - felicitari pentru primul kg ![]()
Cristies - merci ptr link, e clar acum ca al meu nu are colici. Are uneori doar niste gaze in burtica pe care ptr ca e prea blegutz nu pote sa le dea afara cum trebuie
. Ne facem noi mari ...
Mariucasara - 

bine totusi ca poti sa te mai descarci din cand in cand.
Cris.dogarel - dr care ii recomandase ampicilina e cea la care te-ai inscris de "rusine"? Daca da, macar acum stii sigur ca trebuie sa o schimbi. Ai dreptate ca sigur suge ceva in alea 5 min. Multa sanatate, sa va reveniti repede! Ana cum mai e cu tusea?
Elefantica - esti pe drumul cel bun
, poate poate o sa te mobilizezi sa renunti de tot la LP sa nu ai surprize sa refuze sanul.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cris_mario spune:
ce linisteeeeee
.... am bagat printesa in ksa...a stat la aer pana akm
..ii dau sa pape si ma apuc de calcat..sunt cu un ochi aici
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cristies,xela 

bubu...super kt a luat raul,felicitari
ioana,sper sa treaca repede problemele ... tu nu te supara k ii faci rau lui bb 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Salut Larisel! Te las pe baricade la schimbul trei. . _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Eram epuizata si m-am culcat aseara...asha ca poate prestez acum (daca m-or lasa).
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
haircut spune:
Cris M, felicitari pentru bebelina sanatoasa tun
Cris D, multa, multa sanatate si tie putere sa faci fata zilelor astea stresante
Mariucasara, o
si un
...hai afara din butoi, uite, a iesit soarele![]()
E o scumpica flacara violet
Maia ne-a lasat si aseara fara urlete neconsolabile
, cu scremete, maraieli, dar mult mai bine decat zilele trecute...a dormit de la 12,30 la 4,30, apoi de la 5 la 7,30, cam foindu-se, dar a dormit...am reusit sa fac azi si ceva de mancare si dupa masa de la 4 plecam la shopping
sper sa nu facem scandal pe acolo....
Alexuzza, foaarte frumoase pozele, ma bucur ca ai un bebelus cuminte si sunteti fericiti
si eu la fel fac cu mesele, cam la 3 ore, sau la 2jumate peste zi, noaptea, cand vrea ea...pare ca si-a cam format asa programul...si eu ma gandesc ca poate gresesc cand le aud pe fete ca stau non-stop cu bb-ii la san...dar Maia pare destul de ok cu progrmul asta...
de Maia Ilinca (29.01.10)
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica Larisel ...pai si acum esti singura cu motatele toata ziua....wow...chiar meriti statuie mamico...felicitari!!! Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare |
Nu chiar singura...saptamana asta a fost soacra-mea cu mine, dar ea se ocupa mai mult cu gatitul, calcatul etc... Iar bb-linele au zile si zile... ieri pana la 5 dupa-amiaza am reusit sa ma smulg de langa ele doar pt a spala biberoanele de peste zi si ca sa mananc 5 minute. Azi au mai si dormit...chiar acum Natalia e la soacra-mea in bratze (cuminte... ea nu le vrea cand plang) iar Alena inca doarme dupa show-ul pe care mi l-a facut la plimbare...se pare ca a obosit...
Si oricum il am si pe sotz prin preajma (el lucreaza in ture) dar isi tot gaseste cate ceva de lucru...asha ca tot eu stau non-stop cu fetele. Maine pleaca si soacra-mea, deci ramanem pe cont propriu ...

Si inca ceva... nu sunt deloc motzate

... dupa ce ca nu aveau cine stie ce par, si ala a inceput sa cada; mai ales la spate unde se freaca ele ca stau mai tot timpul pe spate. Abia astept sa le creasca parul nou...
si impletesc la coditze...din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
larisel spune:
Si eu o am pe Alena cam fornaita...dar alte simptome de raceala nu (tuse nu, febra nu) asha ca bag doar ser fiziologic. Oricum eu le pun aproape zilnic la amandoua ser fiziologic in nasucuri si cand vad mucishori ii aspir cu batista bb-lushului... la noi parca ar face parte din ritualul de toaleta, mai mereu am ce aspira...oare e problematic?
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:

larisel spune:
carmita bb Lorena e pe drum sau a venit deja?
In orice caz

din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:

cristies spune:
Am venit de la plimbare...show maxim. A plans pana s-a inrosit. Si eu de-abia intr-un tarziu m-am dumirit ca-i batea soarele in ochi

. Mititelul...ce tre sa fac? Sa-i iau
?
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
ioana_fota spune:
Cris _mario cam greu sa nu ma stresez si eu pt ca problema e destul de nasoala si grava si sincer iesire la capat nu prea vad

, oricum la cat de grava e problema am reusit sa raman destul de calma tocmai pt bebe dar....oi vedea ce o sa iasa.Sa se nasca bebe si sa fie sanatoasa si apoi oi vedea incotro o iau
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
Sa ne descretim fruntile

Maria Isabela (28.01.2010)