Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Dragi pufoase..... va rog sa ma iertati ptr absenta indelungata... n-am avut net mai bine de o luna fiindca ne-am mutat la casa noua si a mers greu tare cu p...ii astia la care ne-am abonat pana au venit sa ne faca conexiunea Am si plans.....zau! Felicit cu drag toate proaspetele mamici si doresc celor ce urmeaza, nastere usoara si bebei sanatosi!!!! Vad ca ati avut vesti despre noi........mmm, Mirik scumpa!!! Trebuie s-o cinstesc!!! ![]() Danyelana nu mai stiu nik de tine si nici pe mess nu te-am mai vazut...... Sper ca sunteti bine ![]() Carmyta tin pumnii ptr maine sa fie cu succes provocarea si Lorena sa vina repede si usor!!! ![]() Andrelina zici ca numa sabu functioneaa la Rudor? I-am facut si eu rost cu kiu cu vai de infacol lui Nicolas si azi i-am dat prima oara numai ca refuza....il scuipa afara..... Maine gust un pic sa vad de ce nu-i place ![]() Nu mai tin minte ce-am vrut sa spun.....; Noi suntem bine, sanatosi si colici avem si nu prea Adica sunt zile si zile. BB e bun si vesel! Nu doarme el noaptea prea legat dar eu sunt multumita caci stiu ca se putea si mai rau! Dormim impreuna si poate nu e bine dar asta e! Nu ma tin balamalele sa stau in fund sa-l alaptez peste noapte! De 4 ani nu stiu ce e aia sa dormi un somn pana la ziua.......poate de aceea nu reusesc sa stau treaza cat il alaptez! La prima trezire il iau langa mine si il mufez de cate ori vrea.....nu-l mai pun la el in patutz Da!!! Spunea Miri de piticii mei cu kilogramele...;;pur si simplu mi-e sila de mine cand ma vad in oglinda....Incerc sa am grija ce pap ca sa ajung incet, incet la greutatea de alta data.....sau macar pe-aproape!!! Sa vedem ce-mi iese ![]() Va imbratisez pe toate si incerc sa mai apar desi nu prea reusesc eu sa tin pasul ![]() ![]() ![]() de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
sunt convinsa ca sunt doar pitici kg alea,pe care nici nu cred ca le mai ai in plus ... baietii tai sunt adorabili
Felicitari ptr mutatul in ksa noua
te asteptam mai des

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
am mai adaugat o pozuta de-a Iuriei, tot in albumul comun.
cristies...sorry, da nush unde in alta part sa pun. sa fac album oare?
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cristies Bine ati revenit Adina_bulina, Catalutza si Simonette! V-am scuzat pana acum, dar de cand cu primavara nu mai are nimeni nicio scuza Adina_bulina, succes sa gasesti medicul de care ai nevoie! Noi am fost azi la medic. Am ajuns la 60 de cm si 5600g .In rest, ascultat inimioara, plamanii, verificat la picioruse de displazie si restul de masuratori. Fontanela s-a inchis prea tare si nu mai luam decat o picatura de Vigantol. Dezvoltarea psihomotorie foarte buna (m-a intrebat cat de mult vorbesc cu el si cu ce ne jucam). Si ca sa vedeti ce selectiv e fi-miu, se zambarea la niste poze de pe pereti care aveau desenate atrii, ventricule, plamani- ce-i drept erau frumos colorate, dar de aici si pana sa razi la un ochi in sectiune... Si ne-a facut vaccin. Plans maxim dar dupa ce a terminat l-am mufat, a papat haplea si a uitat si de vaccin si de tot. Ne-a mai chemat la patru luni la urmatorul vaccin sau daca sunt probleme anytime. Acuma... zic si eu cu colicii. Eu ii dau infacol ca mi se pare ca regurgiteaza mai repede. Altceva nu face... Dar bebelinul meu in ciuda faptului ca nu doarme mai deloc nu are colici. Si ii dau mancare cand doreste, nu cu program. Intr-adevar se mai screme, mai maraie, dar reactioneaza la ceva. Cand avea colici nu reactiona la ABSOLUT NIMIC. Imaginati-va un copil care tipa cu ochii inchisi, tu te chinui sa-i facei ceva (orice) nu reactioneaza, apoi dupa vreo 15 minute se opreste (cand tu nu-i faci nimic) si se odihneste 30 de secunde. Apoi o ia de la capat. Si dupa o ora-doua se linisteste si eventual adoarme. Astia sunt colicii. Azi cand plangea la vaccin mi-am amintit exact cum era. Deci dupa vaccin a reactionat la tzitzi. Cand avea colici NU! Apropo de program. Roco, da-i sa pape la cerere ca sa reglezi productia de lapte. Daca-i dai cu program trebuie musai sa-i dai aceeasi cantitate. Alexis mananca noaptea la 5-6 ore si ziua cam la 1 ora jumate -doua. Eu sunt aproape sigura ca in somnul de noapte stomacul lui digera, deci mananca mai mult inainte de culcare. Si face kk de nu te tii dupa el cu schimbatul... Gata! Ma duc la somnic! Pupici! _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
felicitari!!!! e super bine,ma bucur ca e activ si ca este totul bine,din toate punctele de vedere

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel am fost la spital pentru ca nu era spre bine: azi-noapte am trezit-o sa pape, a mancat 4-5', in somn, apoi azi dimi la 6 am incercat la fel, dar nu a vrut. plangea in somn, dar nu lua sanul deloc. am facut niste pietroaie de sani, ca la furia laptelui. am muls de dimi 200ml din amandoi, in 15'. la spital (medlife) mi-a zis ca are secretii multe, inclusiv in plamani, dar macar nu e de antibiotic. mi-a dat sa ii fac aerosoli cu adrenalina si ser , eurespal (pe care l-a vomat in jet, cu tot cu putinul lapte mancat cand am ajuns acasa ). vomita, de altfel, orice "alta" chestie ii dau. io credeam ca vomita/regurgiteaza de la secretii, dar acum era aspirata, respira normal, i-am dat incet cei 2ml, apoi....afara cu totul .mi-a mai dat si oftamezona picaturi sa-i pun in nas, dar nu am gasit la farma. am luat un humex, sa-i pun inainte de aspirare, in loc de ser... dimi nu avea febra, desi mie mi se parea calduta, avea in funduletz 37,2.deci nu e mai rau cu viroza, dar ma innebuneshte ca nu mananca mai deloc si mi-era frica de deshidratare... dr. de la spital a zis ca nu e deshidratata, dar sa o scol la 2 ore-2.30 sa o pun la san. asa am facut, dar nu papa. sta cu el in gura sau chiar se ineaca cu sanul... nu am citit din urma, dar sa fac o corectura la mesajul de la carmita, ca am scris ca avea dilatatie 3 intr-o ora, dar ea scrisese ca avea dilatatie de la ora 3 . scuze. banueisc ca a nascut deja ![]() ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
offf...micuta

imi e asa mila de ea

sanatate multa,sper sa ii treaca repede

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:

HAI CARMITA!!! CURAJ!!!

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cris.d ampicilina??? ce tampita
...bine ca re Ema mami cu capul pe umeri 
plateea 
e superba Iuria

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Cris.mario, super a crescut printesa! 
Alexutzzza am vazut poza din album, i s-a inchis culoarea ochilor sau asa a iesit poza?
Plateea, merci de poza. E super flacara violet
.
Lorex ce face? I-a adus-o pe scumpika?
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
Lorex e ok. are fetita cu ea, si nu mai vrea sa o lase la asistente. inca nu i-a venit lapticul. dar era fericita...
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Salutare si de la mine fetelor.Vreau sa-mi cer scuze dar ieri a intrat cineva cu id de la pufuleti dar nu mai stiu cine si mi-a scris mult dar nu am avut posibilitatea sa raspund ca am avut ceva probleme in fam, deci inca o data scuze pt ca nici macar nu mai stiu cine era 
.Am niste probleme mari asta imi lipsea pe langa problemele mele cu sarcina dar asta e nu avem ce face asa e viata
.Va
.Desi cu intarziere:

HAI CARMITA!!!!!!!!!!!!!

36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
Sa ne descretim fruntile
bubu_bu spune:
buna gagicile!
vazut pufuleti unul mai frumos ca altul....de mamici frumoase copii frumosi!sa ne traiasca!
pentru bolnaviori si putere mamicilor!
noi am venit de la dr totul bine bebe are deja 5kg...de aia ma ruprea de spate...se dezvolta armonios dr multumita si mami la fel!
ioana fota
tu esti importanta si bebe din burica!
ma duc sa fac curat ca raul doarme si la noi in casa parca a trecut o armata si asa nu se poate sta in asemenea conditii!
o zi buna va doresc ne citim mai incolo!
poze

Luca Anthony , de
Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
.
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)