Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Larisel am folosit "motzate" ca alint ... sper ca nu te-ai suparat ...oricum nu trebuie sa fii necajita ...si cand o sa le creasca parul o sa ai doua frumusetii roscate (sau cel putin eu asa am observat) ... si a mea adora sa stea la funduletul gol ...dar cel mai mult ii place la baie ...zici ca am nascut-o in apa ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Stiu ca le alintai.. doar m-am plans si eu. Mi-a mai zis cineva ca sunt roshcate, eu n-am bagat de seama ...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Bravo carmita & Lorena! Sa cresti mare si frumoasa bb-lina mult ashteptata! Mami mult laptic sa ai in tzitzi!

amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

o noapte linistita va doresc mamici si bebici si burtica!
felicitari carmita bun venit bebita!
noapte buna!

poze

Mergi la inceput

Hmmm...ce linishte asurzitoare pe aici...

Cred ca ma bag si eu la somnic...nb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna seara fetili ..

M-am hotarat !!! cristies am sa-ti ascult sfatul si am sa scriu povestea nasterii .. Poate o termin in seara asta am tareee mult de scris .. Am zis k trebuie sa o scriu pt ca azi cineva mi-a povestit ce inseamna cu adevarat boala care mie mi s-a declansat in sarcina si vreau sa citeasca toata lumea sa stie .. SA PREVINA .

Am vb cu dr neonantolog si sapt viitoare s-ar putea sa am si eu comoara acasa a spus ca mi-l da la 2 kg .. deci pe luni asa cred ca o sa ma internez iar de data asta la Giulesti .. Asa mi-a promis dr .. sa ma obojnuiesc si eu cu bebele si sa-i dau cu bibe .. ca doar asa papa deocamdata .. 2 bibe / zi .. Oof tare lung drumul nostru catre tzitzi

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Ma bucur ca te-ai hotarat! Stiu ca-ti vine greu dar o sa fi surprinsa cate fete o vor citi. .

Deci intr-o saptamana o sa fie micul luptator acasa. Cred ca sunteti asa de emotionati.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Larisel, eu vreau sa-i iau un alt carut (mai mic si mai usor de strans). Asta pe care il am are ca o panza de pus pe el cand e soare, dar mi s-a parut inutila. Se pare ca nu e .

Alexutzzza, voi cat stati afara? Noi stam minim 1 ora jumate pe orice vreme. Cand iesim la cumparaturi, la medic sau altundeva unde mergem cu masina si avem activitati indoor nu-l iau in cosmonaut, dar afara in carut...

Editez sa-ti multumesc ca mi-ai amintit de Raimond. Am cinci cd-uri cu el pe celalalt calculator!!! Maine tre' sa ma duc sa cumpar blankuri sa se distreze Gargaritzul.

_

Mergi la inceput

Ma bag sa fac capitol nou, ca vin fetele in forta la schimbul trei .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou !!!

SA FIE PLIN DOAR CU VESTI BUNE!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput