Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 9
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Aaaa Si am uitat sa va intreb. Cati bani ati dat la preot pentru molifta? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Bani, ce bani? N-am dat nik bani...
Numai atunci cand a venit acasa, ca na, s-a deplasat pentru mine, dar acuma??? Doar eram la biserica...face parte din ritual, nu?
Oare trebuia sa dau bani?
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
rox_y spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Maine facem 40 de zile si trebuie sa mergem la biserica. Am vorbit cu preotul si mi-a zis sa iau copilul in brate si sa ma duc. Acum ce nu stiu eu este de ce trebuie sa iau si copilul? Voi ati fost la 40 de zile la biserica? Ati luat si voi copilul? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
la noi a venit acasa. mi-a citit mie si fetitei care era la soacra in brate. si atat.
banuti...nu am dat. ne-a zis sa platim la botez taxa anuala..cam 30 lei
31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana
Ofe_27 spune:
Buna fetele! Sper ca nu ne-ati uitat?!? Azi e prima zi cand am indraznit si eu sa ma asez pe scaun in fata calculatorului, de frica epiziotomiei nu am stat pana acum decat asa pe cate-o buca .
Nu am reusit sa citesc nimic din urma si nici nu stiu cand voi reusi sa recuperez atatea capitole dar am vazut ca a nascut Lorex, asa ca ii urez recuperare rapida si un bun venit din suflet Iuriei!Sa fie sanatoasa si mancacioasa!
De noi va putem spune ca suntem relativ ok, deoarece de cateva zile ne supara colicii si suntem tare suparati si necajiti cand ne apuca crizele la burtica.De papat papam mult, tot din 2 in 2 ore, noroc ca deocamdata are mami laptic si se pare ca ne si saturam fiindca am pus 700 gr in 2 saptamani de cand am iesit din spital.Avem si o mica problema cu ochisorii, am iesit din spital cu o conjunctivita pe care o tratam cu picaturi si speram ca la urmatorul control sa ne spuna oftalmologul ca e totul ok. Eu era cat pe ce sa fac o depresie dupa nastere din cauza sanilor, am facut niste rani destul de nasoale la sani in spital pt ca nu mi-au explicat cum sa pun copilul la san si nici cat sa-l tin si odata ajunsa acasa am facut mastita. Inca mai am un nodul la sanul stang dar sper ca in timp se vor desfunda toate canalele si imi va fii mai bine.
In rest toate bune, asteptam sa se faca un pic mai cald sa iesim si noi un pic afara.Poze o sa punem, dar putin mai incolo.
Acum va pupam si o sa revenim si cu povestea nasterii, care nu a fost spectaculoasa,dar e povestea noastra si vrem sa o impartasim cu voi .
si o primavara plina de fericire si iubire va dorim!
AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)
Ofe_27 spune:
Am revenit cu o completare pt prima pagina: Bogdan s-a nascut la 40 de saptamani si 1 zi, iar data mea de nastere este 16.06.1982
Multumesc fetelor tehnice pt adaugare si corectare!
AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)
alicredo spune:
Bun venit pe lume martisorule!
sa o faci fericita pe mami lorex!
ps...cristies acum intru sa vad....scriu la una poza album...ok? scuzeinca o data ca te-am facut sa astepti....sper sa ma ierti am si in tara net nu scapati de mine!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
cris.dogarel spune:
SA FII FERICITA IURIA NATALIA, PE CAT ESTI DE FRUMOASA (CA MAMI)!!
decenuela, cristies, sar'na de strigare.. l-am prins p tati liber si de dimi am fost in car4 si feeria sa ii luam hainutze Anei ca de primavara nu-i mai vine nik. i-am luat pt 8-10 ani, ca are deja 130cm. si nici nu ne arde de mare lucru, k Ema a luat virusul de la ana (si eu, si tati, da' nu conteaza la noi..). a avut o noapte agitata, mucii se strangn in gat si regurgiteza mult lapte de la ei. azi a inceput si tusea si stranutul. sper sa-si faca treaba anticorpii aia din laptele matern
btw, cristies, Ema face balonase cu mucii din gat care-i vin in guritza. ii pun ser in nas, dar nu prea am ce aspira, sunt prea in gat...
multumiri de aprecieri la vorbaria de ieri si martisoare tuturor fetelor
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
alicredo spune:
cristies poza cu nr P1040514 o vreau...ii se vede bine fatzuca...mi-am prins urechile pe acolo si nu am mai stiu cum sa ii schimb denumirea....mii se scuze mami ca te-am incurcat. am scris sa vezi ....sa nu ne uiti pe aici...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alexia28 spune:
citat din mesajul lui plateea feteleee... a nascut Lorex! e inca amortita, i-au adus Bobita sa o vada... are 3500g... sunt bine amandoua! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
FELICITARI LOREX!!!! BUN VENIT PE LUME BB IURIA NATALIA!!! SA AI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA SI SA FII FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!!!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
alexia28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
si noua ni l-a recomandat, dar am citit prospectul si zice ca e doar pt rotavirus asa ca, pe langa faptul ca costa 350 lei (enorm) exista prevenar care cica se face pe la 8 luni si e mai complex... asa ca am decis sa i-l fac pe acela la 8 luni. Eu i-am facut doar cele gratuite vineri, i-am dat 1 supoz paracetamol 125mg seara, am pus comprese reci pe picioruse, insa sambata a facut putin febra, si i-am dat inca un supozitor si i-a trecut... a fost putin plangacios, nici azi nu e 100% in apele lui, dar e spre bine. Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009) Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Prevenarul nu are legatura cu Rotarixul, sau cel putin eu asa stiu. Prevenarul este vaccinul pneumococic, se face impotriva meningitei, otitei medii si pneumoniei iar Rotarixul este impotriva enterocolitei data de rotavirus. Eu ii fac Nataliei de abia acum la 2 ani prevenarul, mie asa mi-a zis pediatra. Iar rotarixul ne-a recomandat si acum la Tudor, ne spusese de el si la Natalia pana in 3 luni, piticii nu i-am facut din lipsa de bani mai ales ca se mai face inca o doza mai tarziu putin deci trebuie vreo 7 mil, deci probabil nici lui Tudor nu o sa-i fac, si asa platesc Infarixul din doua in doua luni.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
carmita_baby spune:
Emanuelle multumim ca ai ajustat pagina, ai facut-o si mai frumoasa decat era, vorba aia unde`s doi puterea creste
Cristies multam de capitol nou nu scoateti inca motatele agitate ca nu simt nik. Poate ca vine mititica pe sustache, nu vrea sa ma doara. Eu am zis ca ii dau direct la popou ca m-a tinut atat in suspans, da' mama de colo cred ca mai degraba o pupi la cur si asa si este
Mariucasara, multumimd e martisorul frumos, am ascultat melodia de nu stiu cate ori, imi place tare mult cred ca te simti tare obosita dupa o noapte ca asta. Doamneeeeeeeeee voi sunteti eroine pentru mine, nu stiu cum rezistati. Si eu ma gandesc ca as vrea 2-3 copii, pai cum o fi cu 3??? Deloc usor cu siguranta!
40+ Lorena
am intrat in prelungiri..
Mello motanelul iubit