Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 10
valiburu spune:
Bravo Lorex!
Sa va traiasca copilasul si sa fiti sanatosi!
Ca un elev chiulangiu ce sunt,sper sa nu raman repetenta la odisee si sa ma treaca clasa Plateea,imi este destul de greu sa tin pasul pentru ca George este colicos in intervalul in care se intoarce baietelul cel mare de la gradinita si atunci ambii copii imi solicita atentia.
Va pupam si va multumim ca va aduceti aminte de noi.
cris.dogarel spune:
alexia, de ce faci infanrixx si nu pentaxim +
antihepatic (bagate pe schema de la stat de luna asta)? sunt absolut la fel, doar o intepatura in plus la cel gratis, acum la 2 luni, ca la rapel e doar una.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
NA FETELE EU CRED CA O SA INCERC DEBRIDATUL ALA SA VEDEM DACA AJUTA LA KKUTZA.............
dar oare ion cat timp isi face efectul???????????
pot sa ii fac ceai din fructe de anason??????????????
azi am avut o zi mai buna.......................slava domnuluyi.............
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
cris.dogarel spune:
Ana a primit martisor de la iubitul de la scoala o ..."copita" (deh, daca aude rar cuvinte ca potcoava, asa-i trebuie).
decenuela, io am "invatat" cuvintele de la emoticoane, ca sa le tastez cu o mana.macar astea de sezon, gen majoreta, bis, disco, bate toba,etc
BEA, ce spaima ai trasdar te-ai descurcat super!
CRIS MARIO,m ai explica-mi te rog o data masajul ala al nasucului sa iasa mucii, ca nu prea mi-a reusit si stiu ca tu l-ai zis mai de mult.
XELA, gata ziua de mama locca?m-am rujat si io azi, as fi pus si martisoru' in piept, dar mi-a fost frica sa n-o intep pe ema din greseala...
AMR 2 gravidute de pufi+ 2 de iupurasi pufosi?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
miri_mik spune:
carmen, cred ca trebuiesti incurajata:)) lorena se lasa cam mult asteptat, deh, cum ii sade bine unei domnisoare bine crescute:) hai ca se intampla orishicum! doar trebuie sa-si faca curaj:) s-apoi martie se anunta o zi frumoasa, martisor azi, zi de sarbatoare in 8, ai s-o tii tot intr-un party:)
lorex, felicitari! ai facut lumii cadou un martisor:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel Ana a primit martisor de la iubitul de la scoala o ..."copita" (deh, daca aude rar cuvinte ca potcoava, asa-i trebuie). |
...am ras cu lacrimi ...era sa raman fara sfarc
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Eleysa spune:
noua ne place sa adormim pe www.youtube.com/view_play_list?p=7D6B25651063DE50&search_query=baby einstein mozart" target="_blank">asta...ce ziceti?
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Rebiana27 spune:
BRAVO LOREX!! BUN VENIT PE LUME BOBITA!!
Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Yasmine spune:
Dragelor, am pus pe webshots niste poze cu Mara. Macar atit am apucat.
Felicit noile mamici si va imbratisez cu drag pe toate.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia