Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexia, de ce faci infanrixx si nu pentaxim +
antihepatic (bagate pe schema de la stat de luna asta)? sunt absolut la fel, doar o intepatura in plus la cel gratis, acum la 2 luni, ca la rapel e doar una.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Cris, chiar ma gandeam sa o intreb pe pediatra daca e ok vaccinul asta sa merg la med de fam sa-l facem gratuit. Multumesc ca mi-ai zis. Multa sanatate fetelor. Acum am reusit sa racesc si eu si stau cu masca in casa sper sa nu receasca si copiii.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

carmen, cred ca trebuiesti incurajata:)) lorena se lasa cam mult asteptat, deh, cum ii sade bine unei domnisoare bine crescute:) hai ca se intampla orishicum! doar trebuie sa-si faca curaj:) s-apoi martie se anunta o zi frumoasa, martisor azi, zi de sarbatoare in 8, ai s-o tii tot intr-un party:)

lorex, felicitari! ai facut lumii cadou un martisor:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Nu vrea si pace sa iasa, ii vorbesc, o rog si nimic, cred ca e pe stilul ardelenesc, face lucrurile pe indelete, nu se grabeste stii de ce mi-am dat seama azi? Ca de 8 martie voi fi si eu mamica mi se pare un vis... oricum in cazul in care nu se hotaraste ea singurica, miercuri la 11:30 avem programare la sital pentru inducere, deci nu mai dureaz aprea mult oricum... multumesc

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.d .... am ras cu lacrimi...sotul sia km rade...supe rtare faza cu "copita"

cu nasucul eu procedez asa.....ser mult/apa(la baitza) ... cu fata in jos (ca atunci knd o speli pe spate) si apoi cu mana de sus dinspre ochi in jos ... masezi continuu...repeti continuu procedeul si iese ceva..la mine merge (daca nu m-am facut inteleasa spune-mi si incerc sa fiu mai explicita)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Felicitari Lorex pentru bebelina ta ! Sa pape bine si sa te recuperezi repede-repede (nu ai ai avea de ales, oricum!)

Intrebare-intrebatoare pt mamicile din bucuresti: imi puteti recomanda un medic pediatru bun si care sa nu ma scuture de bani? Si preferabil sa fie si pe undeva prin sectorul 2... stiu ca fac pretentii:)

Si o intrebare si mai dureroasa pt mamicile care s-au luptat cu hemoroizi: ati gasit vreo crema salvatoare?

Cristina, mamica lui Matei Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nikole...
io cu somnul am rez cu sotul, bietul!
a stat vineri, sambata toata noaptea cu bb la leganat, si jumate din azi-noapte. eu intram in scena numai la alaptat, apoi lua el din nou stafeta. ce sa zic... sunt fresh, fata de sapt trecuta!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

plateea, super sot ai, dar eu nu prea am cum sa-i cer asta lu' al meu, ca s-asa face o gramada, are grija de nr 1... Am uitat sa-ti multumesc pentru vestile despre lorex si pentru poza.

carmita, felicitari pentru vestea buna!

linioara, ofe, valiburu, bine ati revenit!

cris.d, totala Ana! Imi pare rau ca sunteti virusati, sper sa scapati repede si cu o forma usoara!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

S-a deschis deja subiect la cealalta sectiune "Primele 365 zile ..." de catre cineva de la odiseea noastra? Se ocupa vreo mamicuta tehnicuta?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Spuneti-mi si mie va rog cum e cu molifta: e musai sa fie facuta la 40 de zile? Are ceva daca-s 39 sau 41?

Va las sa ghiciti de trei ori ce-am mancat eu azi. Sau mai bine va spun: salata orientala. Impresii de la Irina maine dimineata, pe racoare.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cris.D cat de tare cum ti-a zis? 'Mami am primit o copita de la x'

Yasmine foarte frumoase pozicile, cel mai tare m-au emotionat cele in care copiii mai mari ii dau laptic Marei cu bibe

Mikule am vazut pozele de la ziua lui Bruno si vreau sa iti zic ca pe zi ce trece se face mai frumos. Si Sacha e super dulce, cat de mari s-au facut... Imi e atat de dor de toti copilasii si nu numai desigur. Parca au trecut 100 de ani de cand v-am vazut, asa simt...

Cris.mario cum mai stai la capitolul somn?

Mara95 multumim pentru urari

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sunt faine toaet 3 cd. si mai tarziu se uita la ele fasc inati. ana asa a fost

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput