Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Felicitari Lorex pentru bebelina ta ! Sa pape bine si sa te recuperezi repede-repede (nu ai ai avea de ales, oricum!)

Intrebare-intrebatoare pt mamicile din bucuresti: imi puteti recomanda un medic pediatru bun si care sa nu ma scuture de bani? Si preferabil sa fie si pe undeva prin sectorul 2... stiu ca fac pretentii:)

Si o intrebare si mai dureroasa pt mamicile care s-au luptat cu hemoroizi: ati gasit vreo crema salvatoare?

Cristina, mamica lui Matei Radu

si eu am unul...si am tot vrut sa intreb aici ce se face,dar uitam mereu ...ms

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

S-a deschis deja subiect la cealalta sectiune "Primele 365 zile ..." de catre cineva de la odiseea noastra? Se ocupa vreo mamicuta tehnicuta?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

nu cred ca s-a deschis,au spus fetele ca asteptam sa nasca toate burticile si apoi mergem akl

superba mara...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

carmita...ms de intrebare...momentan stau super bine (nu-mi vine sa cred) ... sper sa ramana asa

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetele tehnicute va rog si eu ceva.Vreau sa pun un doc si niste filmari haioase la semnatura dar nu stiu cum .Ma ajuta cineva pls?

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cris.d .... am ras cu lacrimi...sotul sia km rade...supe rtare faza cu "copita"

cu nasucul eu procedez asa.....ser mult/apa(la baitza) ... cu fata in jos (ca atunci knd o speli pe spate) si apoi cu mana de sus dinspre ochi in jos ... masezi continuu...repeti continuu procedeul si iese ceva..la mine merge (daca nu m-am facut inteleasa spune-mi si incerc sa fiu mai explicita)

o printesa grabita...

asa am facut, dar ser am pus putin, 2 pic. o sa pun mai zdravan. si apoi o tin in jos.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:

cris.d .... am ras cu lacrimi...sotul sia km rade...supe rtare faza cu "copita"

cu nasucul eu procedez asa.....ser mult/apa(la baitza) ... cu fata in jos (ca atunci knd o speli pe spate) si apoi cu mana de sus dinspre ochi in jos ... masezi continuu...repeti continuu procedeul si iese ceva..la mine merge (daca nu m-am facut inteleasa spune-mi si incerc sa fiu mai explicita)

o printesa grabita...

asa am facut, dar ser am pus putin, 2 pic. o sa pun mai zdravan. si apoi o tin in jos.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

ok,da tre' mai mult,ca sa fie ok

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Dragele mele va urez o primavara frumoasa si tot ce va doriti sa vi se implineasca !!!!!!!!!!

Lorex felicitari refacere rapida si mult laptic !!!!!!!!!!!

Martisoara Iuria bine ai venit !!!!!!!!!

Lamuriti ma si pe mine cum e cu albumul de pe contul comun.....eu nu prea am fost activa ....insa vrem sa postam si noi cateva pozici.

Roxana Alexandru Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele tehnicute va rog si eu ceva.Vreau sa pun un doc si niste filmari haioase la semnatura dar nu stiu cum .Ma ajuta cineva pls?

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze

Hai ca incerc sa te ajut eu, da-mi linkurile si cum vrei sa se numeasca, adica linkul + denumirea.

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:

carmita...ms de intrebare...momentan stau super bine (nu-mi vine sa cred) ... sper sa ramana asa

o printesa grabita...

ma bucur sa aud asta eu sunt tare norocoasa ca mama e la noi ptr timp nelimitat si sunt deja o resfatata, adica nu prea fac multe, iar dupa ce voi naste, tot ce trebuie sa fac e sa ma ocup de motata

40+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Citat:

o printesa grabita...

ma bucur sa aud asta eu sunt tare norocoasa ca mama e la noi ptr timp nelimitat si sunt deja o resfatata, adica nu prea fac multe, iar dupa ce voi naste, tot ce trebuie sa fac e sa ma ocup de motata

40+ Lorena

Mello motanelul iubit

si eu stau cu mama mea si ma ajuta extraordinar de mult,adica ea face mancare si ce mai e de facut prin curte (eu ma ocup strict de casa+copii) si in plus Mario doarme cu ea aproape tot timpul

o printesa grabita...

Mergi la inceput