Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

linioara si cris_mario si eu ma lupt cu ei...
Am avut ceva probleme in timpul sarcinii si au trecut cu ceai: combinatie de flori de coada soricelului, frunze de patlagina, urzica si flori de musetel....100g plante(amestecate) la 1 litru de apa, aplicati comprese locale de 2-3 ori pe zi...si crema Proctolog.

acum vad ca au aparut iar......trebuie sa ma apuc iar de tratament.
Sper sa va fie de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Si:

FELICITARI LOREX!!!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT MARTISOARA IURIA NATALIA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Pentru curatatul nasului puteti folosi batista bebelusului sau puneti in nas ser si apoi luati o bucata mica de vata pe care o faceti subtire cat un bat de chibrit,o inmuiati in ser si o introduceti usor in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Salutare si de la noi si scuze ca nu am mai scris, dar sunt prezenta dupa cortina.

Apropo de hemoroizi, cum va dati seama ca aveti 1, 2 sau mai multi? EU sigur am probleme ca e jale atunci cand tb sa merg la baie, in plus dupa vad sange. Dar la atingere nu simt nimic. Or fii interni?

Si o alta intrebare: noi avem 2 sapt si inca nu am facut baitza in cadita, ci doar pe bucatele. Buricul nu ii cazuse, ci se desprinsese. Pediatra i-a dat cu un creion negru, iar dupa 2 zile mi-a zis ca e in regula si ca pot sa ii fac baitza. Insa, are o cojita de sange inchegat, inchis la culoare. Pe 4 merg la spital. Voi ce spuneti?

FELICITARI Lorex

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Am schimbat si semnatura.

Mami de Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Salutare si de la noi si scuze ca nu am mai scris, dar sunt prezenta dupa cortina.

Apropo de hemoroizi, cum va dati seama ca aveti 1, 2 sau mai multi? EU sigur am probleme ca e jale atunci cand tb sa merg la baie, in plus dupa vad sange. Dar la atingere nu simt nimic. Or fii interni?

Si o alta intrebare: noi avem 2 sapt si inca nu am facut baitza in cadita, ci doar pe bucatele. Buricul nu ii cazuse, ci se desprinsese. Pediatra i-a dat cu un creion negru, iar dupa 2 zile mi-a zis ca e in regula si ca pot sa ii fac baitza. Insa, are o cojita de sange inchegat, inchis la culoare. Pe 4 merg la spital. Voi ce spuneti?

FELICITARI Lorex

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

eu zic sa ii faci baie fara probleme,eu i-am facut pana sa ii cada buricul sia fost ok...ptr cojita aia dai cu betadina si trece,se curata super bn de la ea

ptr a vedea hemoroizii folosesc o oglinda,la baie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

linioara si cris_mario si eu ma lupt cu ei...
Am avut ceva probleme in timpul sarcinii si au trecut cu ceai: combinatie de flori de coada soricelului, frunze de patlagina, urzica si flori de musetel....100g plante(amestecate) la 1 litru de apa, aplicati comprese locale de 2-3 ori pe zi...si crema Proctolog.

acum vad ca au aparut iar......trebuie sa ma apuc iar de tratament.
Sper sa va fie de folos.

de Luca Stefan

o sa incerc,sper sa fie ok

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

pup fetele scumpele care m-au susinut!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

Mergi la inceput

gata baitza printesei,a papat si akm face nani (tot muult sper )

va invit la niste macaroane cu branza

si vroiam sa va intre maioneza avem voie? .. si ceva idei de mancare aveti?

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

pup fetele scumpele care m-au susinut!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

un brat de flori ,adica nu un camion,sau mai bine un tir de flori ptr mami si bobitza IURIA NATALIA ...ai facut o alegere super

o printesa grabita...

Mergi la inceput