Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)
Raspunsuri - Pagina 8
plateea spune:
lucia, molifta se citeste cu copilul in brate. asa e treaba. tii copilul n brate, stai in genunchi, pune popa patrafirul, iti citeste, si gataaa...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Maine facem 40 de zile si trebuie sa mergem la biserica. Am vorbit cu preotul si mi-a zis sa iau copilul in brate si sa ma duc. Acum ce nu stiu eu este de ce trebuie sa iau si copilul? Voi ati fost la 40 de zile la biserica? Ati luat si voi copilul? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu am fost cu copilul printr-o gloata maxima si cand am ajuns mi-a citit decat mie. Faza cu copilul se face la botez. Mie mi-a citit si inainte (adica ce se citeste la zile).
Plateea vad ca zice altfel... fa si tu cum ti-a zis!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Bravo Carmita! Putem sa scoatem majoretele?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
hehe...s-a hotarat...ce frumos Iuria Natalia...suuuper...felicitari inca o data lorex ...ai primit si ai daruit cel mai frumos martisor ... nici ca se putea o zi mai frumoasa sanatate multa refacere rapida si muuult laptic
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Schimb-o! Nu e nici o problema! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Gata...Multumesc muuuuuuuult!!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Maine facem 40 de zile si trebuie sa mergem la biserica. Am vorbit cu preotul si mi-a zis sa iau copilul in brate si sa ma duc. Acum ce nu stiu eu este de ce trebuie sa iau si copilul? Voi ati fost la 40 de zile la biserica? Ati luat si voi copilul? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu ieri am facut 40 de zile si am fost la biserica. Mie mi-a citit molifta cu fata in brate, dupa care a luat-o preotul si a inchinat-o la toate icoanele din biserica (eu mergeam in urma lui!) apoi mi-a lasat-o jos in fata altarului si eu am recuperat-o de acolo dupa care imediat am mers sa o impartaseasca. Iar cand a iesit preotul cu Sfintele Daruri am pus fata iar jos in mijlocul bisericii si a trecut preotul peste ea....acum nush ce sa va zic ca inseamna toate astea, dar la noi asa se obisnuieste. Oricum...desi nu sunt o credincioasa din aia fanatica si nu merg prea des la biserica...sper sa-mi invat totusi copilul cat de cat si cu biserica si cu credinta...k in ziua de azi e ceva mai rar, mai ales la cei tineri. Iar pe mine in momentele grele simt ca rugaciunea ma ajuta...daca ei nici macar atat n-o sa aiba, cu ce o sa-si aline sufletul in momentele mai dificile?! Zic io....
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
linioara spune:
Salutare mamici,
Am tot incercat sa recuperez capitolele pierdute, dar fara succes. Piticeanul nostru nu prea doarme, zilele astea ne luptam cu colicile... Acum am schimbat strategia - incerc sa tin pasul cu voi la capitolele prezente. Imi pare rau ca am ratat nasterile mamicilor din februarie... Pupici multi pentru toti pufuletii.
Cristina, mamica lui Matei Radu
cris_mario spune:
cat e de dulce...akm am vazut poza....e o scumpa iuria
avem numai bebei frumosi,m-am delectat akm
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
revin cu lipsa absentelor.
deeeci: ratusca mica, ofe27, amiss_zip, catalutza, evyme, marse, lia 2009, valiburu, Ashera, si altele...
cand dau de ele, mai strig catalogul...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo