Bravo Lorex!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 - (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cristies.........daca nu e prea tarziu si prea complicat ...as putea si eu sa schimb poza bebelinei mele din album ..ca sunt singura care i-a pus poza de nu i se vede si ei fatzuca ........astept sa imi zici daca e ok ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

BRAVO LOREXULE, FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA BOBITA IURIA! II DORESC NUMAI FERICIRE SI SANATATE! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC
IURIA E O FLORICICA PRINTRE FLORI

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

In sfarsit am reusit sa postez poze cu buburuza mea pe webshot-ul comun. Sper sa va placa!

poze

Alege una frumoasa si pune-o in fisierul Poze pentru album de pe contul comun sa fie si Amaris in colaj.

Repet cererea pentru Tanaion, Alicredo si Annaiss!!! Pls puneti in albumul comun sau spuneti-mi mie pe care s-o iau din albumele voastre!

Gata! Am rezolvat-o!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

FELICITARI LOREX SI REFACERE RAPIDA! BUN VENIT IURIA NATALIA!

Ma bucur mult de sosirea martisoarei lui Lorex (ce bine-mi pare ca a ales numele asta pentru micuta, e deosebit!). Ma simt norocoasa si onorata sa fac parte din aceasta comunitate de mamici pricepute cu suflete calde si vesele! Nu ma prea ma pricep cand vine vorba de exprimat emotii, dar vreau sa stiti cat de mult va apreciez! O primavara frumoasa va doresc!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Multumesc pentru urarile adresate Irinei si urez si eu:

La multe lunisoare pufuletilor care se sarbatoresc azi!

Scuze daca astazi nu sunt prea articulata, dar s-a facut o luna in care nu am avut o noapte "buna" si vreo saptamana de cand nu am reusit sa dorm deloc peste zi. Iar eu sunt rea de somn. Rea bine! Ca plateea. Si varsatoare, tot ca ea. Cu exprimatul insa nu stau nici pe departe la fel de bine.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

FELICITARI LOREX!
BINE AI VENIT IURIA NATALIA!

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Cristies.........daca nu e prea tarziu si prea complicat ...as putea si eu sa schimb poza bebelinei mele din album ..ca sunt singura care i-a pus poza de nu i se vede si ei fatzuca ........astept sa imi zici daca e ok ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Schimb-o! Nu e nici o problema!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Maine facem 40 de zile si trebuie sa mergem la biserica.
Am vorbit cu preotul si mi-a zis sa iau copilul in brate si sa ma duc.
Acum ce nu stiu eu este de ce trebuie sa iau si copilul?
Voi ati fost la 40 de zile la biserica?
Ati luat si voi copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

nikole...
io cu somnul am rez cu sotul, bietul!
a stat vineri, sambata toata noaptea cu bb la leganat, si jumate din azi-noapte. eu intram in scena numai la alaptat, apoi lua el din nou stafeta. ce sa zic... sunt fresh, fata de sapt trecuta!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Iuria e atat de dulce , multumim Plateea atat de vesti cat si de pozica

Bubu ai un bebe frumos foc, sa va traiasca!

Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, pentru ca am fost toata ziua plecati. Am luat rezultatul analizei si a iesit negativ, deci nexam streptococ B yuppiiiiiiiiii de acum pot naste linistita

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput