Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

deci maine is the big day? predam stafeta????

(plateea...ce mi-ai facut cu povestea ta...cine m-a pus s-o citesc)

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

daaaaa si am emotiii deja ...m-a terminat si cris.d cu mesajul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

am facut baitza printesei si baietilor,am papat,am facut si eu baitza si akm...relax...liniste,ptr ca toti sunt in pat ... mai stau putin cu voi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

multumesc frumos fetelor care mi-au postat akl la nasterea unei stele .Si va multumesc tuturor(inca o data) ptr aprecieri,am citit iarasi si m-am emotionat

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris_mario... cate ore are ziua ta de ai reusit toate astea, cu 3 copii? eu am unul, 3 ajutoare, si abia am reusit sa imi spal parul si o baita de alea 6 minute ca a decenuelei, si... puiul nu e inca spalat, papat, iar de dormit... ce sa povestesc, ca am noroc daca adoarme dupa baita. altfel, stau si legan si cate 2 ore si jumate la el...
zau ca voi, mamele cu mai mult de 2 copii aveti dispensa si zilele voastre au 48 de ore, ca altfel nu pricep. aud acolo ce fac si mariucasara, si mamidepuiuti, si mai ales cris.d... plus celelalte... si sincer...
JOS PALARIA!!!
eu nu o sa ajung veci la asa trai, o sa ma multumesc sa drm cate 5 ore pe noapte adunate, si sa mananc de 3 ori pe zi ca oamenii normali.

seara buna, fetele...
maine e o noua zi! si ceee ziiii..
cris.d... acu mazgalesc la mesaj...
o sa ti-l las pe PM cand termin. oricum, la noapte cred ca las deschis lappy, ca "este" ultimele 2 nopti de odisee, si... nu vreau sa-mi para rau de timpul pierdut. bineinteles, daca ma lasa Maria Sa, bbTo...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NOI...am fc baitza...relativ cumintel la imbracat...acu la tt...unde e mai bine?

dupa mergem la nani....cand o adormi...el stie...

va pup...sa aveti o noapte linistita...cu ore multe de somn...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cris_mario... cate ore are ziua ta de ai reusit toate astea, cu 3 copii? eu am unul, 3 ajutoare, si abia am reusit sa imi spal parul si o baita de alea 6 minute ca a decenuelei, si... puiul nu e inca spalat, papat, iar de dormit... ce sa povestesc, ca am noroc daca adoarme dupa baita. altfel, stau si legan si cate 2 ore si jumate la el...
zau ca voi, mamele cu mai mult de 2 copii aveti dispensa si zilele voastre au 48 de ore, ca altfel nu pricep. aud acolo ce fac si mariucasara, si mamidepuiuti, si mai ales cris.d... plus celelalte... si sincer...
JOS PALARIA!!!
eu nu o sa ajung veci la asa trai, o sa ma multumesc sa drm cate 5 ore pe noapte adunate, si sa mananc de 3 ori pe zi ca oamenii normali.

seara buna, fetele...
maine e o noua zi! si ceee ziiii..
cris.d... acu mazgalesc la mesaj...
o sa ti-l las pe PM cand termin. oricum, la noapte cred ca las deschis lappy, ca "este" ultimele 2 nopti de odisee, si... nu vreau sa-mi para rau de timpul pierdut. bineinteles, daca ma lasa Maria Sa, bbTo...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

esti o scumpa!...dispensa nici nu se pune discutia....si baie baietilor le-am facut eu,ca nu au vrut cu tasu ...sunt tapana de mijloc ... akm sper sa doarma micuta sa ma si odihnesc ... aa pai ajutoare si eu am,mama si sotul meu
da...ultimele 2 nopti aici....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

ma retrag...va pup si va doresc o noapte necolicioasa

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lorex te-am trecut in lista de programari pt ceza si la Iepurasi asa ca-ti fac galerie si-acolo! Iuria e ffff fain!! MAXIM AM ZIS!!
Ioana faine pozele! Mi-au placut si hainutele pregatite pt Alexandra si patutul montat!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.d... ai PM!
descurca-te, de-acum, na...
am grabit treaba, in caz ca vrei sa postezi la 00:01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Lorex te-am trecut in lista de programari pt ceza si la Iepurasi asa ca-ti fac galerie si-acolo! Iuria e ffff fain!! MAXIM AM ZIS!!
Ioana faine pozele! Mi-au placut si hainutele pregatite pt Alexandra si patutul montat!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumesc, Rebiana!
Felicitari, aveti o prima pagina f organizata si curata!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

Mergi la inceput