Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
Pauza de Tudori 

Ioana, f dragutze hainutele, sa le poarte sanatoasa! si patutzul la fel.
Iar cat despre compoturi, de ce sa n-ai voie, nu-i problema...po sa papi...nu stiu nici un aliment care s aprovoace contractii...papa linistita!
Nikole, ms de majorete, ma ia pe sira spinarii cand le vad...
salata orientala am papat de multe ori sarcina asta; e una din salatele favorite!
dandanaG, La multe lunite si multi ani inainte pt Dragos! Multumim de tratatie!
Cat despre nume...
...azi am vanit suparata de la soacra-mea...nici ei nu-i place Iuria 

Incep sa cred ca-s eu cu capu'....helooou...chiar nimeni nu e de acord cu numele asta? Ce "my chikens" are? E asa urat?
Nu m a bagati in seama, vb singura, pt ca voua stiu ca va place...sau cel putin asa ati declarat!

Lorena?...e frumos...pe mine ma cheama loredana...o sa ne strige pe amandoua lori lumea, ori o sa fiu acuzata de narcisism...
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
ioana_fota spune:
Plateea cred ca de vina e drumu de ieri care a fost lung si obositor la intoarcere pt ca am fost nevoiti sa schimbam 2 mij de transport de maine sper sa se schimbe situatia,si eu am facut miercuri si joi gynipral cate 5 fiole intr-un flacon de glucoza si am mai facut si in cele 3 zile injectii cu no spa , scobutil si inca ceva.Acum mai iau doar no spa si pastile de gynipral pana joi sa fim ok cand incheiem 36 sapt si mergem la control
.
Lorex
de aprecierile pozelor
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea carmita, e frumi numele... asa o cheama pe stomatoloaga mea, si e suuuper! esti atat de generoasa... vezi ca homeopatele alea nu fac nimic,pana la un mom dat. apoi... cand te ia, nu mai stii de ce sa te apuci... lorex, mama draga... io la tine de scumpa ce este tu...fetelooor, mi-au dat lacrimile! saru-mana pt aprecieri. sunteti una si una. poate in atatia ani reusim sa ne intalnim macar o data sa fac cinste cu macar jumatate din bunatatile cu care va rasfat virtual in fiecare dimineata. cris.d... am citit, numai ca fusei si noi nitel in plimbari. in seara/noaptea asta promit ca prestez si la prima ora ai pm, sa pot edita si sa postezi la iepurasi... cris_mario... mc... nu promit ca e definitiva semnatura, ca variaza cu starea de spirit... poate imi fac timp si pun ceva poze si cu mine, sa exemplific motivele de invidiat cuconeta... ![]() Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
hehe...asteptam cu interes pozele

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dandanaG feteleazi facerm cinste(chiar daca cu intarziere implinim si noi 2 luni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
felicitari!!!
si la mai multe lunite sanatoase si frumoase 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Mie mi-e pofta de salata orientala, asta am retinut din bunatatile puse in perfuziile plateei. A incercat cineva (care alapteaza) pana acum? E ok?Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
akm asta mananc...(

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex Pauza de Tudori ![]() ![]() ![]() Ioana, f dragutze hainutele, sa le poarte sanatoasa! si patutzul la fel. Iar cat despre compoturi, de ce sa n-ai voie, nu-i problema...po sa papi...nu stiu nici un aliment care s aprovoace contractii...papa linistita! Nikole, ms de majorete, ma ia pe sira spinarii cand le vad... salata orientala am papat de multe ori sarcina asta; e una din salatele favorite!dandanaG, La multe lunite si multi ani inainte pt Dragos! Multumim de tratatie! Cat despre nume... ...azi am vanit suparata de la soacra-mea...nici ei nu-i place Iuria ![]() ![]() ![]() Incep sa cred ca-s eu cu capu'....helooou...chiar nimeni nu e de acord cu numele asta? Ce "my chikens" are? E asa urat? Nu m a bagati in seama, vb singura, pt ca voua stiu ca va place...sau cel putin asa ati declarat! ![]() ![]() ![]() Lorena?...e frumos...pe mine ma cheama loredana...o sa ne strige pe amandoua lori lumea, ori o sa fiu acuzata de narcisism... _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
Iuria e super
(si am mai spus)....Lorena e frumos,dar dk pe tine te cheama Loredana...nuuuu mergeeeeee 
Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui decenuela fetele am si io o intrebare.... cat trebuie sa tina o baie de relaxare...3 min? k la mine atata a tinut ![]() ![]() ![]() ...hrani jiji, adormit si am sperat si io la juma de ora de..visare..numai ce m-am bagat si ueeeeeeeeeeeedenaturata l-am lsasat sa urla 3 min macar sa dau cusampon si sapun....asa ca baia mea s-a transf intr-un dus ff scurt....ce mai viatza...tati nu-i acasa...trebuia sa-l astept pe el... ![]() ![]() ![]() io mi-am comandat dar nu de la tv ca e dublu ca pretz RELAX & TONE...O chestie de masaj...daca scap de celulita si-o sa-mi vina mai mult decat o pereche de blugi si aia elastici putin va anunt Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
eee,ce te vaiti tu akl...a stat el singur ...e flacau de akm
sper sa fie ok "chestia" si sa faca minuni

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor am si eu o intrebare.Am voie sa pap compot de capsuni,zmeura si afine?Ca desi ieri mi-a dat dr drumu acasa vad ca de azi iar mi se mai intareste iar burtica .Stau in pat dar nu stiu de ce si mi-e frica ca daca pap din astea sa nu-mi dea contractii.Voi ce stiti ?pot provoca vreuna din ele contractii?![]() 36+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() poze poze poze poze |
eu am papat compoate
Andreea
o printesa grabita...
lorex spune:
deci maine is the big day? predam stafeta????
(plateea...ce mi-ai facut cu povestea ta...cine m-a pus s-o citesc
)
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Plateea iau si no spa si gynipral la 8 ore dar ma enerveaza ca nu stiu de ce in spital nu se mai intarea ca de aia ne-a dat drumu acasa si cum am venit acasa iar a inceput ![]() e o dilema pt mine .Larisel operatiune reusita cred ![]() am adugata poze in albumele care existau si am inlocuit adresele si nu mai apare siragu ala asa ca fetelor va rog frumos sa va uitati si pe pozele mele ca am mai pus cate ceva 36+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() poze poze poze poze poze |
sunt superbe,sa le poarte sanatoasa
(atunci knd vine)imi place fff mult setul ala galben

Andreea
o printesa grabita...

fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 

Dragos Andrei (27.12.2009)
A incercat cineva (care alapteaza) pana acum? E ok?
Isabela (2007) si
am adugata poze in albumele care existau si am inlocuit adresele si nu mai apare siragu ala asa ca fetelor va rog frumos sa va uitati si pe pozele mele ca am mai pus cate ceva