Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
plateea spune:
dandanaG 

sanatate si mult papa bun sa fie pt puiul mic...
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
fetele am si io o intrebare....
cat trebuie sa tina o baie de relaxare...3 min? k la mine atata a tinut

...hrani jiji, adormit si am sperat si io la juma de ora de..visare..numai ce m-am bagat si ueeeeeeeeeeee
denaturata l-am lsasat sa urla 3 min macar sa dau cusampon si sapun....asa ca baia mea s-a transf intr-un dus ff scurt....ce mai viatza...tati nu-i acasa...trebuia sa-l astept pe el...

io mi-am comandat dar nu de la tv ca e dublu ca pretz RELAX & TONE...O chestie de masaj...daca scap de celulita si-o sa-mi vina mai mult decat o pereche de blugi si aia elastici putin va anunt
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Mie mi-e pofta de salata orientala, asta am retinut din bunatatile puse in perfuziile plateei. A incercat cineva (care alapteaza) pana acum? E ok?Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
o daaaaaaaaaa

si eu m=am gandit la salata azi....tin minte ca oin sarcina mi-am fc si la miezul noptii in schimbul 3...dar ai vz ce se zice....k e voie..oare sa riscam?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
plateea spune:
decenuela... ai avut curaj sa te bagi in cada si sa lasi singur petrecaretul??? ce copil cuminte ai....
eu cu ajutoare, mananc de maxim 2 ori pe zi, m-am constipat ca nu reusesc sa merg ever la buda cand "arde", si azi-noapte i l-am plasat in brate urland lui tati ca ma susu pe mine si el nu se stapanea...
deci... trust me! ai un suuuper copil cuminte. 3 min liniste + 3 de plans, sunt destule pt o baie decenta... parerea mea! 

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea decenuela... ai avut curaj sa te bagi in cada si sa lasi singur petrecaretul??? ce copil cuminte ai.... eu cu ajutoare, mananc de maxim 2 ori pe zi, m-am constipat ca nu reusesc sa merg ever la buda cand "arde", si azi-noapte i l-am plasat in brate urland lui tati ca ma susu pe mine si el nu se stapanea... deci... trust me! ai un suuuper copil cuminte. 3 min liniste + 3 de plans, sunt destule pt o baie decenta... parerea mea! ![]() ![]() ![]() Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
hm...de felul meu mananc incet..pe tihnite...acu...ce-i aia? chiar daca doarme fie ma gandesc ca se trezeste in minutul urmator ....fie chiar se trezesrte...sau daca plange la tati tot pe fuga mananc...
am inceput sa invat sa mananc cu el la tt ...cum fac si cu scrisul la laptop...
c"EST LA VIE
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
ioana_fota spune:
Fetelor am si eu o intrebare.Am voie sa pap compot de capsuni,zmeura si afine?Ca desi ieri mi-a dat dr drumu acasa vad ca de azi iar mi se mai intareste iar burtica
.Stau in pat dar nu stiu de ce si mi-e frica ca daca pap din astea sa nu-mi dea contractii.Voi ce stiti ?pot provoca vreuna din ele contractii?
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
plateea spune:
ioana, eu stiu ca n-au nimic compoturile, asa ca ar trebui sa fie safe. dar... daca tot se intareste burtica, nu mai bine iei niste no-spa???
Plateea,
, si tati pentaxist
miremia spune:
Buna seara si de la noi!
Dastefa daca vrei sa-ti apara numele, schimba denumirea pozei din calculator inainte de a o uploada.

La multe lunite bebe Dragos de mami Dandana, bebe Sebi de mami Mariucasara, bebe de Suzy si bebe George de mami Valiburu!
Si nu in ultimul rand
pisicutei mele dragi! Te iubeste mami muuult!
Mirela
fericita de Mara Ioana
ioana_fota spune:
Plateea iau si no spa si gynipral la 8 ore dar ma enerveaza ca nu stiu de ce in spital nu se mai intarea ca de aia ne-a dat drumu acasa si cum am venit acasa iar a inceput
e o dilema pt mine
.
Larisel operatiune reusita cred 
am adugata poze in albumele care existau si am inlocuit adresele si nu mai apare siragu ala asa ca fetelor va rog frumos sa va uitati si pe pozele mele ca am mai pus cate ceva
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
plateea spune:
ioana_fota... e o dilema trebusoara asta...
eu banui ca m-as apuca sa disec diferentele spital/acasa: alimentatie, temperatura, presiune atmosferica
, umiditate 
, influenta anturajului
, atitudine si stare sufleteasca...
plus ca nu stiu tie, dar eu cand am stat in spital, la mentinere, bagau aia in mine cate 3 cockteil-uri pe zi (nospa, scobutil, piafen si diazepam seara).
sper sa fii ok, si sa mai tii bb in burtica nitel!
Plateea,
, si tati pentaxist

Isabela (2007) si