Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
daaaaa si am emotiii deja ...m-a terminat si cris.d cu mesajul ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
care mesaj?
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
ioana_fota spune:
Rebiana mersi mult
te simti mai bine?
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
Andre_lina spune:
Trebuie sa imi scuz absenta dar sa ma si laud ca IERI AM TERMINAT MASTERATU.... l-am luat cu 9!!!!

[bis

Am zis ca daca am trecut de nastere fara anestezie nimic nu ma mai poate speria.... dar parca as mai fi nascut o data fetelor, caci muream de emotii.... si m-am cam balbait ce e drept dar pana la urma m-am adunat si am incropit de o nota decenta!
Si acum cateva chestii sa nu uit, ca-s cam aiurita in ultimul timp:
1. Eu am mancat muraturi saptamana asta si desi avem colici nu am obserat inrautatirea situatiei
2. Ieri i-am facut vaccinul de 2 luni, PT CA ABIA NE-A TRECUT ICTERUL CU FENOBARBITAL... si ieri toate bune si frumoase (am fost la vaccin, venit acasa alaptat, plasa la bunica-sa (mama) si fugit la disertatie)... insa azi FEBRA ... apatie si copilul meu vesel si fericit e scancit si suparat... i-am dat paracetamol 125mg... si i-a trecut in 2 ore asa... oricum e smiorcait.
3. Cea mai tare poza din albumul cu bebei este cea a lui BOBITZA... e cea mai cool idee din lume, FELICITARI, am ras cu lacrimi si cu admiratie
4. Am burta 

... ma bate gandul sa imi iau AB TRONIC 2, aveti vreuna? arunc banii pe fereastra? Stiu ca sportul si dieta sunt solutiile dar mi-e lene si ma doare serios spatele de la carat una bucata patriot de 6.2kg...
Patriotus doarme de juma de ora, ma bag la nani ca nu e in apele lui sa dormim pana la 5-6...
Noapte buna!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
ioana_fota spune:
Andre lina felicitari pt nota de la dizertatie!!!!!!

36+
Maria Alexandra
poze
poze
poze
poze
poze
plateea spune:
bre... pe unde-mi umblati, aaa???
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Plateea eu inca sunt prin zona
ma ciondanesc cu fiimea
ca isi scoate calcaiu pe afara si am cam doare
saraca nu prea mai are loc cred ca eu sunt micuta si la orice miscare ma doare
dar e de bine.
36+
Maria Alexandra
poze
poze
poze
poze
poze
miri_mik spune:
ioana_fota, compotul nu da contractii, oridecare ar fi el. ceaiul de frunze de zmeura, ala da. odihna la pat, ganduri zen si daca tot e sa fie, va fi oricum. asa ca mananca ilinistita compot:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ayanna_xem spune:
Buna fetele...
Eu n-am mai reusit sa intru ca nush cum se face dar la mine ziua parca are numai 2 ore spre deosebire de voi unde vad ca are 48...Of!
Dar sa stiti ca sunt langa voi acum la predarea stafetei si... multumim fetelor inspirate si harnicute care se ocupa de mesaj. 

mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
plateea spune:
ioana...este!
miri_mik...este!
cris.mario...doarme (da e cu invoire, pana maine dimineata!)
lorex...pun pariu ca iara papa oua nestresate!
da' restu'? restu' unde-s?
halatul, cat e halatul...
maine predam stafeta, si voi absentati, aseeee???
rusinicaaa..
eu aveam pretentia ca o sa nasca lorex la capitolul 150, da cu logoreea voastra, in ritmul asta tinem fata gravida pan' la pasti...
asta e treaba?
hai, fetili... mobilizarea, ca acu-i al nostru. inca o zi, si expiram... ne scot astia de pe raft, sa faca loc la prospaturi!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
arwen92 spune:
si eu sunt la raport
incarcam niste pozici
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet