Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
[hopsi eu] la schimbul trei!
Aveti mare spor vad, pe ultima suta de metri
.
Sebi
,
Dragos
,
Mara Ioana
,
George
! Sa cresteti mari si sa faceti parintii fericiti! (Multumiri mamicilor pentru tratatii
)
Felicitari Andre_lina! De-acum poti sa te concentrezi si mai mult asupra patriotului! (Felicitari pentru poza!
)
Felicitari Decenuela (stii tu de ce, si nu e baia de 6 minute)! Merci de reteta de clatite. Promit c-o fac. Despre ab-tronic si alte d-astea... eu stiu ca nu dau rezultate din
dar daca cineva a folosit cu succes si eu sunt gata sa incerc.
Plateea, citit, bocit, comentat la povestea nasterii!
Inca nu stiu cum o fi mesajul dar de pe acum un brat de 

mamicilor noastre creatoare!
Ioana_fota, bine ai revenit! Stai cuminte in pat cu no-spa cat cuprinde. Am vazut pozele, foarte frumoase hainutele si patutul rozaliu.
. Am observat in poza cu patutul termometrul deasupra patului. Cand am fost la soacra-mea desi aveam termometrul de la statie ne ghidam dupa termometrul de la centrala termica ce era montat pe perete. Diferenta dintre ce era in patut si ala era de doua grade (in plus in patut, si nu intelegeam de ce Gargaritzul plange...).
Carmita, si eu zic de pilulele alea ca o sa vezi efectul si apoi pe bebe. Despre antibiotice... a doua asistenta care m-a vazut dupa ce am nascut se uita ca la poarta noua la mine ca nu aveam branula, m-a si intrebat de doua ori unde imi e, apoi a vazut in fisa... Dar iti spun sincer ca eram singura care nu aveam, din fetele pe care le-am vazut cat am stat in spital. Dar poate la cezariana se baga calmante prin aia... nu stiu si nu vreau sa mint.
Cris.mario, sa ai somnic usor!
Cris.dogarel, asa sunt zilele mele... toata ziua cu Gargaritzul taras... dar noaptea de bine de rau doarme.
Danyelana, nu poti sa pui printul in patut si sa-i gasesti de joaca? Nu sa-l culci, cat sa-l familiarizezi cu habitatul.
Onitza... pai daca a plecat Alexutzzza in tarile calde iar te-apuci de carat sacose? Nici nu vreau sa ma gandesc cat erau de grele... A ajuns acasa tati?
Plateea, mi-am adus aminte cu cuconeta de o faza. Eu aveam bebelinul in salon si cand ne chema la cabinet il lasam singur. Cum nu ma lasa sufletul sa plec de langa el si sa astept la coada preferam sa raman ori ultima, ori pana venea un nou val... si ca atare ieseam pe culoar, ma uitam lung, numaram fetele si intram inapoi. La un moment dat veneau trei fete spre salonul lor si eu ma duceam hotarata la cabinet si aud una din ele: "pai cum, doamnele nu STA la coada..."(aluzie la faptul ca stateam in rezerva, ca machiata nu eram) 
Mi-a obosit neuronul, nu mai tin minte ce vroiam sa zic...
In fine, se punea problema de unde au oamenii astia bani de targ? Dar bani de Mall de unde au, ca era o coada azi la noul mall de am zis ca nu mai ajung acasa... Pe trei benzi se facea stanga spre sun plaza
. Ce se da acolo????
In alta ordine de idei, am fost la targ. Bifat:
- sapun Mustela (750ml -60ron
) si mostre cu crema de fundulet ca nu mai aveau varianta mare.
- suport de cadita din plasa (
Lucia ca mi-ai deschis ochii)
- 2 body-uri dragute
- set de hranire si jucarii pentru dentitie (si de dat cadou si pentru al nostru... candva)
++++ spatiu de activitati - FOARTE TARE!!! Gargaritzu a fost in extaz, nu mai prididea sa loveasca toate jucarelele! Cred ca si-a descarcat toate frustrarile cu caruselul la care nu ajungea...
Ce nu mi-a placut:
- body-uri by Andreea Esca (modelele pe care le-am vazut la Lorex) la pretul PROMOTIONAL de 17 ron
.
- nici anul acesta nu au facut rampe pentru carucioare
- talmes-balmes-ul care este...
- ca n-am gasit carut mic si usor
.
Am editat ca am dat send din greseala.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
bravooo...
arwen...prezenta!
restul...probabil facce ar trebui sa fac si eu! dorm, cat le dorm copiii...
no, asta-i... me duc eu la mine!
dar, de indata ce pot (a se citi cel mai probabil maine dimi), intru sa va citesc ca sunteti toate pe aici!
hai, fetele! un ultim efort. promit ca de pe 1 va stresez mai putin (nu ma credeti, sunt o mincinoasa)...
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Asa, de incalzire: micki mica, ma bucur sa aflu vesti despre voi! Bravo tie ca ai pus lucrurile la punct cu mama si cu soacra. Si eu m-am ingrasat in timpul alaptarii la tura intai, acum sa vedem cum o sa fie, a trecut prea putin timp sa ma pronunt. Avem timp sa slabim, oricum. M-am amuzat cum l-ai descris pe bebe si cat de mult ii place lui sa suga, stai linistita, cand i-or da dintii o sa stie foarte bine cat de importanta este tzitzi si n-o sa ai nicio problema. Iti spun din proprie experienta, fii-mea avea aproape 2 ani cand am intarcat-o si avea dentitia de lapte completa. Si n-a muscat niciodata. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nik0le ma bucur ca esti bine! printesele tale sunt bine? cum te descurci cu amandoua?

eu sper sa am laptic cat mai mult timp pentru ca stiu cat de important este pentru el. acum am observat ca daca papa bine la ultima masa de seara, doarme pana pe la 5-6 dimineata ceea ce e de-a dreptul minunat!
mi se incarca sanii bine si cand papa goleste rapid! ba chiar am avut azi posibilitatea sa strang 50 ml in biberon si pus la rece ptr seara, ptr ca asa reusesc sa am destul pt ultima masa si nu ma mai trezeste la 2-3 noaptea Mihaela,
fericita
de
Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
arwen92 spune:
eu lupt cu una bucata durere in gat si tuse urataaaa....
iar am baut rece![]()
![]()
![]()
am bagat acum 2cani mari de ceai(un amestec din:menta,foi de ceapa si fenicul cu anason si chimen)cei drept este mai bun asa decat simple si separate![]()
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
plateea spune:
rectific...
cristies...prezenta si ea! doamnele astea, cum nu sta ele la coada...
of, of... mai, mai... data viitoare sa te machiezi, auzi? MAXIM!!!

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
arwen92 spune:
www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">poze noi aici
p.s:scuzati proasta calitate a pozelor,dar le-am facut cu telefonul si la o lunima mai proasta ca-mi doarme sotul acum si nu simt nevoia sa-l trezesc![]()
![]()
![]()
a lucrat azi si este obosit
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
cristies spune:
Mamidepuiuti, Tanaion si Danyelana, mare intrebare: copii vostri fac balutze? Nu mai stiu ce sa ma fac, ca nu stiu daca da laptic afara sau daca face baloane...
. In mailul de la Babycenter zicea ca pentru 7 saptamani ar putea incepe si chestia asta...
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea rectific... cristies...prezenta si ea! doamnele astea, cum nu sta ele la coada... of, of... mai, mai... data viitoare sa te machiezi, auzi? MAXIM!!! ![]() ![]() ![]() Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
si fugi la somnic daca doarme pastaia!_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
err...
si micki...prezenta!
bre, voi apareti pe rand, ase... ca sa nu mai doarma je diloc in noaptea asta? pana la o bucata ma tineti voi treaza, apoi trece pastaia la aparat? ia-n vedeti-va de nas...
pupa mama la fetele cochetele...
seara buna, si activitate, va rugam... strangeti randurile, si prestati fluturasii mei!
MAXIM, AM ZIS!!!
Plateea,
, si tati pentaxist
plateea spune:
ioooi, ce urtica frumi are arwen... exact asa cum mi-am dosrit eu, si n-am avut... pot sa o imprumut pt data viitoare?
cristies... plec, plec... daca tot dai cu rosii si ma fugaresti, iote... ma supi si nu mai intru, nici macar maine sa te intreb daca ti-o placut esemiesu mieu de drag pt lepulasi...
Plateea,
, si tati pentaxist

Isabela (2007) si