Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Mariucasara, n-am mai cautat nimic, am trimis cartea pe mailul comun, daca o fi de doua ori... asta e... 
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea ioooi, ce urtica frumi are arwen... exact asa cum mi-am dosrit eu, si n-am avut... pot sa o imprumut pt data viitoare? cristies... plec, plec... daca tot dai cu rosii si ma fugaresti, iote... ma supi si nu mai intru, nici macar maine sa te intreb daca ti-o placut esemiesu mieu de drag pt lepulasi... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Pai d-aia te fugaresc, sa fi maine in forma maxima sa primesti multumirile si florile noastre (si lacrimile iepurasilor).
Sau faci si tu cu cearcanele ca aia din poza Ale1212xei? Cu machiajul de zi si de noapte - 2in1.

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
arwen92 spune:
| citat din mesajul lui plateea ioooi, ce urtica frumi are arwen... exact asa cum mi-am dosrit eu, si n-am avut... pot sa o imprumut pt data viitoare? cristies... plec, plec... daca tot dai cu rosii si ma fugaresti, iote... ma supi si nu mai intru, nici macar maine sa te intreb daca ti-o placut esemiesu mieu de drag pt lepulasi... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
daaa...rotunda toata
eu ii mai zic lui tati cate odata ce se face daca ii zice ca avem fetita si nu baiat
ca prima eco am facut-o la 17s si nu se vedea bine...urmatoarele era deja intors si-si ascundea bijuteria...si in plus cunosc o prietena care pana in luna 7(cand a nascut )i-au sus ca are baiat si s-a trezic ca are fata...cand i-a dat-o s-o pupe si i-a pus-o in brate la nastere

asa ca...nu m-ar surprinde prea mult

arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
cristies spune:
Arwen, super burtica, super mamica
.
Si trusoul... vine acum si strumfi
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
arwen92 spune:
| citat din mesajul lui cristies Arwen, super burtica, super mamica .Si trusoul... vine acum si strumfi ![]() _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
nu prea da semne sa vina
arwen92
40s cu

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
cristies spune:
Fetele cu salata orientala... eu n-am mancat - dar o sa fac curand.
Vroiam sa va spun cu castravetii murati - am mancat prima data unul seara (ca cica in lapte e abia a doua zi
) - nici un efect, a doua sau a treia zi am mancat doi - nici un efect... si de atunci - fara numar.
Usturoi. Mananc frecvent in sosul de la paste, la carne de toate felurile. Dar nu mujdei cum face bunica-mea, de miroase toata strada, mai finutz...
Mai nou am introdus si hreanul (mie imi place pestele cu hrean si lamaie, mai putin usturoi in combinatie) si Garga nu face mofturi.
Gata. Va pup! Noapte buna si abia astept sa vad mesajul
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
alicredo spune:
arwen esti mortala asa cu burtica aia!
ultimele 2 nopti ziceti ca??
lorex....imaginea seamana/adica mie-mi da ... cu un falnic plop.
Ma insel cumva?
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
carmita_baby spune:
| citat din mesajul lui plateea ioana...este! miri_mik...este! cris.mario...doarme (da e cu invoire, pana maine dimineata!) lorex...pun pariu ca iara papa oua nestresate! da' restu'? restu' unde-s? halatul, cat e halatul... maine predam stafeta, si voi absentati, aseeee??? rusinicaaa.. eu aveam pretentia ca o sa nasca lorex la capitolul 150, da cu logoreea voastra, in ritmul asta tinem fata gravida pan' la pasti... asta e treaba? hai, fetili... mobilizarea, ca acu-i al nostru. inca o zi, si expiram... ne scot astia de pe raft, sa faca loc la prospaturi! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
scuze ca nu eram prezenta, am fost la supermarket si dupa aia am fost la restaurant si am papat o pizza, ca aveam o poftaaaaaaaaaaaaaaaa
, pizza cu ton, pare-mi-se ca si tu tot asta ai papat inainte sa nasti, poate o provoc asa 
Mikule crede-ma ca am incercat de toate si nu vrea sa vina
cred ca nu vrea sa ma cunosca, oi fi suparat-o cu ceva, stiu eu...
40+
Lorenaam intrat in prelungiri..
Mello motanelul iubit
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Trebuie sa imi scuz absenta dar sa ma si laud ca IERI AM TERMINAT MASTERATU.... l-am luat cu 9!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() [bis![]() ![]() Am zis ca daca am trecut de nastere fara anestezie nimic nu ma mai poate speria.... dar parca as mai fi nascut o data fetelor, caci muream de emotii.... si m-am cam balbait ce e drept dar pana la urma m-am adunat si am incropit de o nota decenta! Si acum cateva chestii sa nu uit, ca-s cam aiurita in ultimul timp: 1. Eu am mancat muraturi saptamana asta si desi avem colici nu am obserat inrautatirea situatiei 2. Ieri i-am facut vaccinul de 2 luni, PT CA ABIA NE-A TRECUT ICTERUL CU FENOBARBITAL... si ieri toate bune si frumoase (am fost la vaccin, venit acasa alaptat, plasa la bunica-sa (mama) si fugit la disertatie)... insa azi FEBRA ... apatie si copilul meu vesel si fericit e scancit si suparat... i-am dat paracetamol 125mg... si i-a trecut in 2 ore asa... oricum e smiorcait. 3. Cea mai tare poza din albumul cu bebei este cea a lui BOBITZA... e cea mai cool idee din lume, FELICITARI, am ras cu lacrimi si cu admiratie 4. Am burta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ma bate gandul sa imi iau AB TRONIC 2, aveti vreuna? arunc banii pe fereastra? Stiu ca sportul si dieta sunt solutiile dar mi-e lene si ma doare serios spatele de la carat una bucata patriot de 6.2kg... Patriotus doarme de juma de ora, ma bag la nani ca nu e in apele lui sa dormim pana la 5-6... Noapte buna! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Andre_lina felicitari!!!
cat despre bb, si al meu a facut un pic de febra abia a 2-a zi, cand nu i-am mai pus supozitor cu paracetamol, dar dupa unul administrat rapid si altul la 8 ore nu au mai fost probleme. marat, mai putin papat dar s-a linistit a 3-a zi. deci nu iti fa probleme, trece.

Mihaela,
fericita
de
Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
arwen92 spune:

multumim ptr aprecieri

macar burtica sa arate bine ca
si pe sub sani arat ca o zebra sau tigrut(de la vergeturi)

arwen92
40s cu

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet

fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!