Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si mie mi se pare ca seamana tare fetele. cand sa pun poza pe contul comun mi s-a parut ca e deja una, dar eu nu o pusesem. era a ta mie dr mi-a zis sa nu-i dau cu nik pe bubitze, ca sunt hormonale, trec pana in 2 luni. am dat cu apa de taratze, apoi trat. larisel: apa termala si crema dermocare, iar acum s-au dus, mai are cojitze. dermatita atopica e...serioasa, eu as mai cere o parere...pana s-a maschez Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
Si mie mi s-a parut ca seamana intre ele!
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am intrebat juriul cum tre' sa stea putza in pampers: Ana a votat "in sus, ca la tati" |
asta-i cea mai tare pe ziua de azi
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Elefantica, poti s-o si masori. Pui centimetrul drept sub ea, varful capsorului il iei cu o rigla (eu cu o pila de unghii, ca n-am rigla, hal de inginer) si ii intinzi piciorusul si masori de unde e calcaiul. |
ce masurati voi aici? cuculetze sau piciorushe, ca nu'nteleg..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui myky791 buna mamici! eu nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi.....as vrea sa ma trec si eu acolo unde sunt maicile de ian, dar nu prea stiu cum sa o fac. sau e tarziu tteb sac ma inscriu kand eram gravidutza? acum am descoperit acest forum. cum dati sab simplex la bebei? 15 pic de 3 ori pe zi sau 15 pic impartit la 3 mese adik cate 5 pic la 8 ore? e tare neclar prospectul. dak va mutati e un forum clubul scutecelor? kand osa am abele maini libere acu scriu cu stanga bebe e pe mana dreapota, o sa ma uit sa pun si niste poze cu piticul meu si fratiorul lui. mai in cap 132 parca, ma plangeam de oboseala, nici acum nu stau prea bine dar am inceput sa iau prenatal. sper ca de la ceste vitamine sa ma mai pun pe picioare. ele nor sa suplineasca lipsa de somn dar macar sa am un pic de energie. as avea mai multe de zis dar treb sami vina celalalt pui de la camin. la noapte mai intru sa citesc. o zi fara colici! |
Posteaza datele necesare aici si te trecem in listutza!
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Annaiss Buna fetelor si noi va urmarim, dar mai greu cu scrisul Va rog si eu sa-mi dati parola de la contul comun. Vrem sa punem si noi o poza pt. album Multumim Irina + Miruna Arya |
www.webshots.com
user : Pufuleti_2010
parola e aceeasi ca pe mailul comun
_
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex ntz, ntz, ntz...ce fete harnicutze are mama, acusi tre sa facem capitol nou Cris.mario, am o veste pt tine! Acum am venit de la ginecolog si s-au schimbat datele problemei.Ma voi interna pe 1 Martie! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
sincer ca ma bucur...e o zi minunata si era si pacat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
Hai ca iar vb singura...
Deci fetelor, voi naste pe 1 Martie asa ca o sa particip si eu duminica la predarea stafetei
Nu-i nevoie sa ma asteptati, va multumesc din toata inima pt acesta intentie, insa nu vreau sa stricam cursul firesc al predarii stafetelor!
Dupa ce duminica predam stafeta, luni o sa-mi faceti galerie de la scutece
V-am zis eu ca ma inscriu la diploma pt primul ghiocel de primavara
O sa va aduc o martzishoara!
Cris.d, in dreapta postarilor, jos, e un buton "raporteaza la moderator" - incearca un mesaj...
_
cris_mario spune:
cris.d ... super faza cu Ana
am terinat remi,printesa nu s-a trezit,merg sa pregatesc baitza,va pup ne citim dimi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
rox_y spune:
matza mea doarme de la 17...brrr..ce ma fac eu la noapte
31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana
xela_07 spune:
Cristies - e departe de casa voastra locul unde se sarbatoreste botezul? Eu am vazut ca asa se practica la niste prietene, fuga acasa si rezolva problema. Am avut o tipa la mine la nunta care a fost de 4 ori acasa toata noaptea. Poate e aproape si-ai scapat de stres ... zic si eu.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cristies spune:
Lorex, multumim de vestile de la Adina_bulina! Daca mai vorbesti cu ea transmite-i de la noi toate gandurile bune!
Si pana la urma ne aduci o martishoara... ura!!!
De ce s-au schimbat datele problemei?
Si noi masuram copii, nu cuculetze.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010