Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Hai ca iar vb singura...

Deci fetelor, voi naste pe 1 Martie asa ca o sa particip si eu duminica la predarea stafetei

Cris.d, in dreapta postarilor, jos, e un buton "raporteaza la moderator" - incearca un mesaj...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Ce tare, sa vedem acum daca nu cumva are ea alte planuri.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - e departe de casa voastra locul unde se sarbatoreste botezul? Eu am vazut ca asa se practica la niste prietene, fuga acasa si rezolva problema. Am avut o tipa la mine la nunta care a fost de 4 ori acasa toata noaptea. Poate e aproape si-ai scapat de stres ... zic si eu.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Nu e scumpo... merci de idee! Nunta e in Pipera si eu stau in Berceni (n-ar fi mult, dar stii cum e, cand e sa prinzi toate stopurile rosii..) Ma gandeam sa incerc sa-i fac baita si sa-l culc mai devreme, dar e cam devreme la 18 in loc de 21 cand se culca el de obicei...). Nici n-as vrea sa-i schimb prea mult programul pentru pentru o singura zi...

Stau cu asa o grija...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

ne-a sunat de la cabinet asistenta..de 1 martie mergem la vaccin..uf mi se face pielea gaina doar cand ma gandesc cat o sa planga.

PS. eu niciodata nu am sarit peste coada de la cabinet(logic ar fi acum sa ma bag in fata nu?) cat sa astept?ca daca ar fi dupa matza ar sta toata ziua cu tzatza in gura.

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, multumim de vestile de la Adina_bulina! Daca mai vorbesti cu ea transmite-i de la noi toate gandurile bune!

Si pana la urma ne aduci o martishoara... ura!!!

De ce s-au schimbat datele problemei?

Si noi masuram copii, nu cuculetze.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

1.i-am spus ca intrebati de ea!
2.
3.pai a zis ca nu mai pleaca luni la bucuresti
4.

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nu ati scapat de mine...i-am facut baitza ..a papat,am papat si noi...si akm mai stau pe aici

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Onitza, Cristies ... sincer si eu mi-as dori sa pot sa ii dau bebelinei mele doar san, dar din pacate se pare ca eu nu mai am lapte suficient...dupa ce mi se angorjasera sanii in spital de mai toti doctorii imi spuneau ca o sa fac mastita, si abia, abia am reusit sa rezolv problema pentru ca aveam canalele mamare infundate, pe urma laptele s-a dovedit a fi insuficient pentru pitica mea...am stat cu ea agatata de san fara sa ii dau completare, am baut si ceaiuri, am luat si galactogil, am baut si bere (fara alcool), si nimic... sincer cred ca am fost prea stresata de faptul ca vroiam neaparat sa manance la san, iar ea urla de mama doamne ... Acum m-am mai relaxat si ii dau si tzitzi, pe amandoua, si pe urma biberon, de cele mai multe ori 90 ml, iar la san mai putin de 1 ora nu o tin, dar cred ca mai mult asa pentru legatura dintre noi, ca lapte cred ca mai mult de cativa ml acolo nu cred ca mai am, mai ales ca saptamana trecuta am trecut printr-o depresie destul de urata...acum tot ce pot sa ma rog e ca bebelina mea sa ia din cei cativa ml cat mai multi anticorpi si sa creasca mare si sanatoasa ...

Si fetelor si eu sunt PRO alaptare ...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

va pup.Noapte buna si fara colici va doresc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Multumesc xela_07, lorex

Irina + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetelor eu am inceput sa sangerez din nou.
Pana acum era o ca o mucozitate galbuie, acum e sange inchis la culoare plus mucozitati rosii.
O fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elefantica, curaj! numai afriancele nu au lapte suficient sau de proasta calitate dupa generatii de infometare. capul sus! nu te condamna ca-i dai completare, si daca chiar iti doresti sa alaptezi exclusiv, calea este perseverenta. diferenta intre felul cum curge laptele din biberon sau din san e enorma. suptul la san cere un efort imens de respiratie, deglutitie si masaj al mamelonului. cand plange si plange si plange, nu e neaparat fiindca nu este, ci pt ca nu curge cum si-ar dori ea... lapte consistent e "la fund". trebuie sa treaca ceva vreme pana ajunge la el, de unde si frustrarea mai ales daca stie ca urmeaza si biberon. sa nu uiti ca piticii nostri cresc in "etape" sau "nivele" sau paliere. la arpoximativ doua saptamani distanta va veti lovi toate cele care alaptati exclusiv de un comportament "isteric". suptul "incontinuu" este modalitatea cea mai sigura de a creste cantitatea de lapte. repet, alaptatul nu este sau nud evine o placere decat dupa 3 luni. abia atunci aveti un ritm. pana atunci e descoperire, tatonare si frustrari. apoi nu uita sa suptul nu e neaparat foame, e liniste, e confort, e sete, e joaca, e dependenta. profita ca-ti cere apropierea si lasa-l in suparare de biberon. daca vrei sa stii c anu esti singura, iti recomand sa citesti blogul "zicolorata" al lui "angeliques" de la clopotei de ian-feb 2008. ea e exemplul cel mai concludent si mai palpabil si sunt convinsa ca-ti va raspunde cu drag.

curaj si capul sus! sunteti la icneputul unei aventuri fantastice, nu abandona si nu te incarca de ganduri negative!

pupici tuturor and keep up the good work:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput