Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

da nikol!
intentionam sa facem CUNUNIA in februarie si NUNTA odata cu botezul(la sfarsitul lunii mai)dar nu reusisem sa-mi fac buletinul,decat marti 21.02 si astept sa-mi iasa.daca reuseam ami devreme cum intentionam,faceam!

dar sefa de birou de la evidenta populatiei era plecata in concediusi ne-a dat totul peste cap...acum astept sa se nasca strumful si apoi vedem cum fugim pana la primarie intr-o zi si o facem scurt si repede

arwen9240s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

carmita,strumfum meu nici cu sau nu vrea sa iasa

si crede-ma ca am incercat

arwen9240s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Cris.dogarel, Cristies multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc chiar in seara asta cu tarate si o mai tin asa cateva zile. Am cautat pe net informatii despre dermatita atopica si m-am convins ca aia e altceva...am vazut si foto...total alt fel de eruptie.
Oricum doctorita asta era cam plictisita si tare mi-i ca a zis asa ca se acopere...ca, na....cum sa zik ca n-are nik copilul si doamne fereste apoi sa ma duc io si sa reclam ca nu mi-a recomandat nici un tratament. Oricum bubitele astea se estompeaza foarte mult cand doarme, aproape ca nici nu se vad...iar ea mi-a spus sa o dau cu violet de gentiana mai ales pe bubitele cu puroi...puroi??? care puroi, k n-are asa ceva! Nush ce si-o fi imaginat ea. Oricum am stabilit cu sotul ca pentru linistea noastra sa mai mergem odata cand e alt medic de servici sa vedem ala ce parere are...nu vrem nici sa devenim paranoici de acuma, dar nici sa ma incred asa orbeste in tot ce spune ea, ca vezi doamne e doctor, si sa-mi bombardez copchilul cu chimicale.
Probabil ca sunt multi parinti care merg la medic si nu prea stiu saracii multe si cred tot ce spune doctorul, dar noi totusi mai citim, ne informam...om fi noi inafara subiectului, dar totusi suntem capabili sa privim critic o anumita decizie.

Plateea am citit mai devreme ca nu mai merge si tati cu tine la Iasi si tre sa plecati in doi. Pai cum te descurci cu bebe mic, ca banuiesc ca tu mergi cu ceva treburi pe acolo si o sa-ti fie cam greu...Plus ca banuiesc ca te duci cu masina?...tu conduci? si bebe...? poti sa fii si cu ochii pe el si sa conduci prudent?...ca totusi este un pic de distanta...Io zic sa iei neaparat pe cineva cu tine daca nu poti cu nici un chip sa amani deplasarea asta.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ia uitati-va ce draguuuutz pt acea mama!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Onitza, Cristies ... sincer si eu mi-as dori sa pot sa ii dau bebelinei mele doar san, dar din pacate se pare ca eu nu mai am lapte suficient...dupa ce mi se angorjasera sanii in spital de mai toti doctorii imi spuneau ca o sa fac mastita, si abia, abia am reusit sa rezolv problema pentru ca aveam canalele mamare infundate, pe urma laptele s-a dovedit a fi insuficient pentru pitica mea...am stat cu ea agatata de san fara sa ii dau completare, am baut si ceaiuri, am luat si galactogil, am baut si bere (fara alcool), si nimic... sincer cred ca am fost prea stresata de faptul ca vroiam neaparat sa manance la san, iar ea urla de mama doamne ... Acum m-am mai relaxat si ii dau si tzitzi, pe amandoua, si pe urma biberon, de cele mai multe ori 90 ml, iar la san mai putin de 1 ora nu o tin, dar cred ca mai mult asa pentru legatura dintre noi, ca lapte cred ca mai mult de cativa ml acolo nu cred ca mai am, mai ales ca saptamana trecuta am trecut printr-o depresie destul de urata...acum tot ce pot sa ma rog e ca bebelina mea sa ia din cei cativa ml cat mai multi anticorpi si sa creasca mare si sanatoasa ...

Si fetelor si eu sunt PRO alaptare ...

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Eu altceva vreau de mai mult timp sa spun, cand aud ca cer copii completare si nu-mi da nimeni un raspuns cat de cat sa imi dau seama daca e asa sau nu.

Adica urmatorul lucru: eu daca-i dau la al meu sa manance si dupa aia il pun in patut zbiara de cheama vecinii politia. Asta ce inseamna? Ca nu s-a saturat? Ca daca il iau si-l tin cu mine prin casa nu mai zbiara...

Principiul pe care spun asta e urmatorul (citit de mine in carti, nu stiu daca e adevarat): copii care papa lp dorm mai mult pentru ca cere un efort mai mare digestia, plus ca de la lp se umple stomacul rapid... Ma gandesc ca si eu daca mananc o masa copioasa ma ia somnul si chiar daca nu dorm stau ca o planta...

Asta e motivul pentru care eu tot intreb cum va dati seama ca nu s-au saturat? Mai spunea cineva (Alexutzzza sau Bea daca nu ma insel) ca a papat bebe si lapte de la mami si completare o gramada si apoi a dat tot afara... Deci plansul lui nu e neaparat ca ii e foame.

Nu cred ca am fost coerenta. Mai citesc si mai editez daca imi dau seama ce e in ceata.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

ne-a sunat de la cabinet asistenta..de 1 martie mergem la vaccin..uf mi se face pielea gaina doar cand ma gandesc cat o sa planga.

PS. eu niciodata nu am sarit peste coada de la cabinet(logic ar fi acum sa ma bag in fata nu?) cat sa astept?ca daca ar fi dupa matza ar sta toata ziua cu tzatza in gura.

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Daca te-a chemat eu zic ca poti intra peste coada. Eu ma duc marti la vaccin pentru ca martea are program de vazut gravide si copii, adica pe pacientii obisnuiti pe care-i programeaza martea ii anunta ca daca vin copii sau gravidutze au intaietate. Nu programeaza copii si gravidele pentru ca poate adorm copilasii si le e mila parintilor sa-i trezeasca. Dar daca sunt in acelasi timp o gravidutza si un copil, copilul are intaietate.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetelor eu am inceput sa sangerez din nou.
Pana acum era o ca o mucozitate galbuie, acum e sange inchis la culoare plus mucozitati rosii.
O fi normal?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Lucia, eu am mai vazut postul tau dar nu stiu ce sa-ti zic pentru ca n-am facut cezariana. Eu zic ca daca ai facut ceva care sa-ti provoace noi contractii - efort sau medicamente - e normala sangerarea, daca nu... nu stiu ce sa zic. Nu poti suna la gine sa intrebi? La mine au variat lohiile de la rosu la roz - nu galbene.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ia uitati-va ce draguuuutz pt acea mama!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Aoleu... si eu ziceam de al meu ca e un Maimutz...

_

Mergi la inceput

Arwen, bine ai revenit! Imi place tare semnatura ta!

_

Mergi la inceput

Haideti fetele cu pozele!

Andrelinaaaaaaa!!!!!! Cu patriotul trebuie sa incep!!!

Decenuelaaaaaaaa!!!!!! Nu mai beau in viata mea cafea de la tine daca nu pui o poza cu Vasilica/Jiji/Petrecaretul!

Nikole!!!!!!!!!!! O poza cu printesa te rugam, daca nu fur de pe mailul comun!!!!

Am strigat doar la mamicile de intai ale lunii!!! Daca vreti sa fac prezenta spuneti, ca imediat strig catalogul!!!!

_

Mergi la inceput