Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ah, am uitat-o pe arwen, nu te supara pe mine! Bine ai revenit! Cum faceti cu nunta, era programata in februarie, nu?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Si am mai uitat ceva, de azi dimineata pana acum (batranetile...):

MA BUCUR MULT PENTRU ADINA_BULINA SI MARIUCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Elefantica, ti-au raspuns foarte bine fetele, vreau sa mai adaug doar ca de fiecare data cand ii dai lapte praf iti mai scade putin lactatia... pune bebelina mai des la san si n-o sa mai fie nevoie de completare!

Se pare ca azi sunt in zodia mesajelor editate... nu reusesc sa ma exprim bine din prima. Vroiam sa mai zic ca azi fii-mea a fost maraita cam toata ziua, cu bonnisan cu tot, am tinut-o mai mult la san, i-am dat sa suga si la o ora si la mai putin de o ora, o fi vreun puseu de crestere... O puneam la san chiar daca aveam impresia ca n-a mai ramas nimic... acum vad ca doarme de vreo ora jumate si s-au mai umplut nitel.

Nikole si mie mi s-a intamplat la fel cu matza. Toata ziua a plans, am tot pus-o la tzitz la o ora la mai putin de o ora, ne-am plimbat prin casa ca vazusem ca e somn..dar nimik. pana la urma a a dormit. Are 1 ora de cand doarme

In zilele cand nu doarme doarme noaptea cate 3-4 ore cu intreruperi pt papa. Sper ca la noapte sa doarma aproximativ la fel.

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am revenit

Arthur nu mai facuse kk de duminica noapte si tati a inceput sa se ingrijoreze mai tare decat mine asa ca mi-a zis sa-i bag un supo cu glicerina. Zis si facut. Dupa ce ne-am chinuit putin sa i-l bagam am asteptat ceva si hop un kk micut. Il schimb, il imbrac si 5 in mai tarziu altul. Asa ca l-am pus iar pe masa de schimbat, l-am debracat de cel plin si am stat cu pampersul sub el sa astept sa mai faca. Si a facut inca doua scutece plus doua fantani arteziene cand incercam sa deschid sa vad e acolo. Inclusiv la el pe fata.

Scuze de imaginile artistice dar eu asa ceva nu am mai vazut pana acum.
Sotul ma tot bate la cap ca nu ar trebui sa-l las mai mult de 30 de ore fara sa faca kk (asa era acum o sapt, o data pe zi) dar eu nu prea l-as obisnui cu supozitor.
Voi ce parere aveti? Merci

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Si noua ne spusese pediatrul ca nu trebuie sa lasam mai mult de 48 de ore intre 2 kk, asa ca la sfatul lui am pus si noi un supozitor dupa 48 de ore. Apoi dupa indelungi studii (carti - dr Spock, internet) si incurajarile altei mamici am asteptat un kk 3 zile jumatate. Si cum kk arata normal, am inteles ca se poate ca unii bebei sa si mai rar. De 2 zile face unul pe zi si eu contribui cu masaj circular pe burtica ca sa o ajut...
Deci eu prefer sa astept chiar 3-4 zile decat sa-i creez dependenta de supozitor.

Mergi la inceput

Danyelana, si eu zic la fel, daca e alaptat exclusiv nu se constipa! Isabela cand era bebe facea kk si la o saptamana, dar atunci cand facea se umplea pana-n gat, schimbam pampersi toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ce vesti bune despre Adina Bulina si cea mica....Bravoooooo!!!
Sanatate multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara mamici si burtici!

Am si eu o problema cu matza mea...eu i-am dat si san si laptic muls in bibe. Pentru ca ii era foarte greu sa prinda sanul cu gurita cand era micuta, iar mie imi era imposibil sa stau in fund din cauza epiziotomiei care mi-a mancat zilele, i-am dat mai mult bibe decat san. Acum am hotarat sa manance numai de la san, dar....cam la 2 3 alaptari pe zi trebuie sa ma lupt cu ea sa prinda sanul. Si ea se enerveaza si plange si ne chinuim asa chiar si 20 de minute pana se mufeaza cum trebuie.
Aveti idee ce as putea sa fac? M-am gandit ca poate s-a obisnuit cu bibe, dar avand in vedere ca nu tot timpul avem probleme cu mufatul....

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Fetelor, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi...daca reusesc sa intru la 2 zile....si pana citesc, pana scriu, e tare complicat...voi cum faceti?
Cu treburile din casa abia fac fata...spalat rufe, mancare cat sa nu murim de inanitie...
Oare faptul ca fetita noastra nu papa de la san(e tare puturoasa) si eu folosesc pompa ca sa pape lapte de mami. cam la 3-4 ore pentru obtinerea "productiei" necesare imi ia cam 1 ora la pompa...
Oricum, am vazut ca mai sunt DOAR!!! 5 gravidute si predam stafeta...ce a trecut timpul...incredibil...
Noi va dorim sanatate multa tuturor si multe bucurii de la gagalicile din bratele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ntz, ntz, ntz...ce fete harnicutze are mama, acusi tre sa facem capitol nou

Cris.mario, am o veste pt tine!
Acum am venit de la ginecolog si s-au schimbat datele problemei.Ma voi interna pe 1 Martie!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ma apucasem sa scriu placinta pt predare stafeta si am salvat in drafts, la capitolul trecut, cu gand sa completez cand am timp. dar acum nu mai pot deschide draftul pt ca s-a inchis subiectul pot sa recuperez cumva sau o iau de la capat?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

nasol...trimite un PM la moderator poate se rezolva

_

mai exact la cine?/cum?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

man...i dont know...da'.. era la un momentdat o neintelegere cu capitol nou facut de doua ori si a intrat o tipa sub care scria ca e moderator si ne-a atras atentia!
da fii atent cum facem , cand se umple capitolul intram amandoua si facem iar doua capitole poate isi face aparitia moderatorul

_

Mergi la inceput