Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 Am primit mesaj de la Loredana (loriangi) "am nascut ieri dimineata pe la 9 un baietel de 3,300 kg si 51 cm.Sunt bine in rest si abia astept sa vin acasa sa mai putem vb" |
Bun venit pe lume, baietel de loriangi! Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, loriangi! Refacere rapida!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
Nu stiu daca a mai anuntat cineva, doar acum am gasit timp sa intru, insa
A NASCUT STEFIMIC (CATA)!!! IOANA A AVUT 3580 g SI 51 cm!! 
FELICITARI CATA!!! SA FIE SANATOASA SI VOIOASA BEBELUSA!!! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
ce vesti bune!
Bravo stefi!Felicitari ! si bine ai venit pe lume Ioana!
rebiana cum e luca ?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am venit acasa..
Andra ia mai baga niste poze cu balcoanele
.
Acum ma gandesc ca ale mele nu am crescut mai deloc si poate nu pot sa alaptez...... De la 90 au ajuns la 96. Defapt eu am 96 de sus pana jos... si 12 kg in plus![]()
Ella - cum poti sa stai aplecata sa speli cada? Eu trebuie sa intru in cada ca sa pot s-o spal. De cif nu zic nimic....Il urasc, ma ustura ochii si nasul de la el si daca stau mult cu mana in el incepe sa ma manance ( mana, da
?)
Delia - nasol ce povestesti tu. Nu ma gandeam ca se manifesta inainte de a apare bb propriu zis. Sper sa le treaca repede
Gata !! ajunge , ma duc sa termin de dat cu aspiratorul
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Yaia spune:
| citat din mesajul lui selina-d Yaia si pe mine m-a chinuit o raceala din asta care nu ar fi fost asa rea ea in sine, dar nu puteam respira deloc Pe mine m-a tinut o saptamana si recunosc ca seara mi-am mai pus de cateva ori picaturi pentru bebelusi, care nu faceau ele mare lucru, dar cat de cat ma ajutau macar sa adorm. Gata pregatirile pentru delifinasa? ![]() |
Si pe mine tot imposibilitatea de a respira ma tine treaza noaptea si ma enerveaza cumplit. Din fericire, noaptea trecuta mi-a ramas tot timpul o nara functionala si am putut dormi ok, asta dupa ce ieri voiam sa-mi smulg nasul cu totul! Acum e mai bine, am o tuse urata si ceva muci, dar e ok. Eu imi pun apa de mare sa desfund si uneori merge, dar nu tot timpul.
Pregatirile pentru delfinasa nu sunt gata nici pe departe, ca ma misc greu, sunt maaaare rau. Dar macar progresez.
Cum stati cu numele? Ceva progrese?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
freedelia imi pare rau ca cei mici sufera un pic acum, e bine totusi ca ai ajutor si sigur se vor aranja lucrurile dupa nastere, mai ales ca.s doi, se vor uni si mai mult :)
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:

BRAVO STEFI

BINE AI VENIT PE LUME IOANA

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:

Bravo Stefimic

Bine ai venit bb Ioana

Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 [center] [size=4]A NASCUT STEFIMIC (CATA)!!! IOANA A AVUT 3580 g SI 51 cm!! ![]() |
[red]Bun venit pe lume, Ioana! Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Stefimic! Refarece rapida!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si [b]delfinas(a)

Pe mine m-a tinut o saptamana