Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am terminat caloriferele
ma simt mult mai bine...mai am 2 dulapuri care.mi stau pe creier
plus ca acum ma gandesc ca pana nasc se murdaresc iar :(

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna ziua tuturor,

In primul rand FELICITARI LORI, refacere usoara, rapida, laptic mult si bebe sanatos, mancacios si dormicios

Hai Cata

fetelor nu schimba nimeni titlul sa o sustinbem si pe Cata?

Pupici tuturor.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Am o problema:de ce oare topicul de la pufuleti e cu "mamici sexy de pufuleti?".Noi suntem balene sau cum?

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

pt ca majoritatea deja au nascut si acum vor sa dea jos kg acumulate in timpul sarcinii

34+

Pfff!!!!

+38 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Si pt ca m-am simtit nu stiu cum fata de voi....voi toate va plangeati ca se manifesta sindromul cuibului si eu stateam ca o putorishca in pat/fotoliu azi m-am destrabalat cu ordinea in sifoniere ca nu mai am cand, am bagat la spalat ,am frecat alea alea prin baie de stralucesc (sa vedem pana cand ca atunci cand lustruiesc eu sanitarele se gaseste barbatu' meu sa isi faca barba si se duce naibii toata munculita mea),am spalat si pe la bucatarie.Mancare nu fac ca azi am pofta de placinta cu branza si sana si fructe.Atat!Noroc ca ieri am facut mai multa mancare si are sotul cu ce supravietui.
Mi-am adus aminte!Vladi tu ai plans?Din cauza de sot nesimtitor?Vaaai!Da se poate , bre sa faci matale una ca asta?Sper ca macar ai facut-o discret fara sa te vada .Te rog sa iti revizuiesti atitudinea ca sa nu mai am eu senzatia ca a postat altcineva cu id-ul tau.Haida sus si.....da-i incolo de barbati.Pana la urma urmelor tot de noi sunt facuti daca stam sa ne gandim.Dar e posibil ca aceste specimene sa iasa din sarcini in care s-a consumat branza de la tarani, s-a folosit in exces fixativul de par,s-a consumat sushi la greu, s-a uitat sa se faca sterilizarea temeinica a biberoanelor.Asta trebuie sa fie explicatia.Se oferea cineva sa-ti cadoriseasca niste tigai.Nu merita investitia si nici efortul sa strici bunatate de tefaluri .Haidi pa si revino-ti!

+38 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

PS.Oare o sa mor daca am spalat cada cu cif si nu am pus manusi?Dayanara te rog sa rectifici mai ales azi: sunt stiintifico-fantastica.Asta pt ca azi am avut ceva activitate de studiu :am citit niste prospecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

[size=5][red]La ora 19 a venit pe lume bebe PETRU-GABRIEL al SILVIEI!!! A avut 3,5 kg! Silvia a avut ecva probleme cu tensiunea si o mai tin sub observatie pana maine de dimineata dar sigur totul este in afara oricarui pericol!

[b]Bun venit pe lume, Petru - Gabriel! Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Silvia (greenfrog)! Refacere rapida!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

amy nu stiu exact, cred ca depinde de copil, nu incep sa se foiasca toti odata, dar doamne fereste, cum pernele alea cum are denisa sunt de la 0 luni, cred ca exista o sansa sa se intoarca oricand, pot avea anumite reactii...si mie mi.e frica de asta si de regurgitare cand e cu fata in sus, de asta prefer sa stea tot timpul cu mine, sa evit cat pot neplacerile, mai ales cand e asa mic

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Multumesc Roxana! Esti o draguta mereu..
Noaptea nu cred ca bebe o sa poata dormi langa mine ca ne este frica la amndoi sa nu pateasca ceva. Si aseara i-am zis sotului (ma intreba despre patut) ca e posibil sa nu doarma singura, ca o sa vedem cum ne acomodam, si binenteles ca mi-a spus imediat ca lui ii frica sa doarma cu bebe in pat.. Asa ca ziua o voi supraveghea mai bine, dar noaptea.. Totusi sper ca o sa ma descurc si ca nu se va intampla nimic! Ma incurajez si eu.

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Copiii mei au intrat oficial in starea pre-bebe. Jodie a facut pipi pe ea vreo 3 zile la rand (ieri si azi, slava Domnului, nu a mai facut), John este mereu prost dispus, nu vrea nimic, se enerveaza si plange din orice, ne zice ca nu ne iubeste, ba chiar ca ne uraste, ca nu il iubim, azi Jodie a urlat efectiv timp de o ora, nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea, dadea cu picioarele si urla sa plecam de langa ea -- O ORA!!! nu voia nimic, orice ii ofeream (sa o iau in brate, sa ii dau suzeta, sa facem o prajitura, sa ne uitam la poze cu ea de cand era bebe, orice mi-a trecut prin cap) raspunsul era NOOOO urlat din toti plamanii. Pana la urma s-a calmat si a venit in brate, a mai suspinat un pic si apoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acum vad ca a inceput John, simt ca nu mai rezist. Cred ca e foarte grea pentru ei asteptarea asta, dupa ce vine bebe si or sa vada ca nu se scimba nimic, ca tot ii iubim, cred (SPER) ca o sa revina lucrurile la normal...

Selina -- si eu abia astept sa vedem ce surpriza am in burtica...

Andra -- asa e, cand au colici puternice, trebuie tinut lipit de tine non stop, ca o maimutica... pupici sa treaca si tie multa rabdare...

Ami -- sa se intoarca de pe o parte pe alta, majoritatea copiilor o fac dupa 4 luni, dar am auzit si de copii "atomici" care se intorc la 2-3 luni.

Ma bag in pat, maine sper sa gasesc vesti de la Stefi...

Noapte buna!

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 4 zile maxim!!!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir

fetelor nu schimba nimeni titlul sa o sustinbem si pe Cata?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

Ma gandeam si eu la asta, dar fetele "tehnicute" nu sunt prin preajma...

38+ Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Ami -- sa se intoarca de pe o parte pe alta, majoritatea copiilor o fac dupa 4 luni, dar am auzit si de copii "atomici" care se intorc la 2-3 luni.

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 4 zile maxim!!!

POZE

Imi pare rau pt momentele prin care treci cu copii si ca face aceasta perioada plina de "hormonei neastamparati" sa fie si mai grea. Sper ca si tine de altfel sa fie mai bine dupa ce o sa vina bebe si o sa vada ca nimic nu se schimba fata de ei (ma refer la sentimente).

38+ Irina

Mergi la inceput