Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
selina-d spune:
Roxana mersi mult
suntem bine si nici virusi nu am mai colectionat in ultima vreme. sa vedem acum ca s-a incalzit vremea. De vreo saptamana e destul de cald - vreo 8 grade la pranz si inca mai este un pic de zapada
Totusi s-a topit mare parte din ea si au inceput sa iasa la iveala resturile de la artificiile de anul nou
ca sa vedeti de cand ne tine. Copilu e fericit sa topaie in toate baltile asa ca l-am trecut la cizme de guma si am rezolvat
Avem si echipament complet de noroi cu salopeta si jacheta dintr-un fel de material cauciucat. Aici toti copiii au asa ceva ca ploua ff mult.
Azi am musafiri asa ca ma duc sa termin si eu curatenia
Nu e mult de facut ca am incercat sa pastrez totul in ordine si cat de cat curat sa nu am la sfarsit de saptamana totdeauna mult de lucru ca nu fac fata.
In sfarsit am dormit o noapte bine, chiar daca aseara bebe se impingea in coaste si cu mana imi storcea vezica
sau ceva, in orice caz imi venea sa ma trag
dar bineinteles fara efect. Fff ciudata senzatia. M-am si gandit la Ella si Vladi care zic ca bebeii le scotocesc prin chiloti.
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Andra daca ii pui ceva cald pe burtica (pernita cu samburi de cirese sau altceva) nu va ajuta? Pe mine moasa ma invatase sa ii fac la bebe masaj la burtica cu genunchii ridicati la piept si picioarele incepand de sub genunchi incrucisate si tinute asa cu o mana. SI asa cu mana aia cu care tii piciorusele incepi sa faci un masaj circular in sensul acelor de ceas (apasand usor piciorusele pe burtica) La noi ieseau parturi ca la mitraliera asa.
Si am mai vrut sa iti scriu si despre aparatorile de silicon la alaptat. Nu vreau sa te descurajez, dar daca bebe s-a invatat asa, greu o sa il dezveti. Iti spun ca si eu sunt patita si am alaptat cu aparatori de la 4 luni la un an jumate. Aveam 3 seturi si la fiecare alaptat foloseam o singura aparatoare care o mutam de la un san la altul. Problema e ca la suptul cu aparatori e cu totul alta tehnica decat suptul fara pentru ca bebe are tot timpul varful sfarcului in fundul gurii si nu trebuie sa faca efort sa il tina acolo. La suptul fara aparatori bebe trebuie sa prinda cu limba sfarcul in gura si sa il tina acolo. Nu stiu daca m-am facut inteleasa
Oricum eu m-am consolat cu ideea ca si asa e mai bine cu aparatori decat cu lapte praf si m-am obisnuit destul de repede. Ia sa ai mai multe seturi sa nu fii stresata cu sterilizatul noaptea.
Hai ca va fi bine si bebe Ianis va creste bine cu lapte de la mami 
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Nastere usoara, Cata!
Hai bebe, Ioana! Te asteptam sa te nasti sanatoasa!
FELICITARI LOREDANA!
Refacere usoara si mult laptic pt bebe!
Multumim ate pt mesaj!
castelanaC Felicitari pt vestile bune de la eco!
Intr-adevar maricel, sa fie sanatos.. Abia astept sa merg si eu pe 15 la eco, sa vad cat a crescut bebelusa..de la 21 de s (av 386 g) nu m stiu cat a luat in greutate..cand va aud pe voi ca stiti aprox cat are bebe, si eu nu
..eei, nu m e mult si voi afla si eu.
Important sa fie sanatoasa.
annya9 sigur vei veni si tu cu vesti bune!
In alta ordine de idei, mi-am facut si eu "curaj" si am sortat lucrurile Ioanei de cand era bebelusa, si am pus o masina la spalat, cele albe, mai am o masina cu lucrurile colorate. Am spalat hainute 0-3 luni si 3-6 luni deocamdata, cand va creste le voi spala si celelalte.
Dupa ce se usuca le voi calca, apoi voi pregati pt 3 zile + o punga cu hainute de schimb daca cumva stau m mult, desi nu as vrea sa stau m mult de 2-3 zile..urasc sa dorm noptile in spital.
Am si eu 2 intrebari:
- pt carcei, voi ati mancat banane? (asa parca imi aduc aminte
) sau ati luat magneziu?
Pana ajung pe 15 la Dr, mai este si poate stiti voi..
- am un sac de dormit de 80 cm, e prea mare daca o pun pe Justina sa doarma in el de cand vin de la spital?
Pupici tuturor!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Jasmine spune:
HAI CATA!
oanka - nu stiu ce e cu scurgerera aia maronie,dar dopul gelatinos e ca o gelatina albicioasa cu firisoare rosii de sange;oricum tu esti foarte aproape de termen,n-are ce sa se intample rau acum
freedelia - eu sunt tare curioasa daca ai fetita sau baietel,cred ca sunt mai curioasa decat tine ![]()
astept cu mare interes impresiile fetelor care merg la BabyExpo
34+ 
asteropipan spune:
neata!!!
fetele, azi ne simtim putin mai bine,dar tot avem usoare arsuri.oricum va multumesc pt sustinere FREEDELIA
, DAAYARA
, GABYHILLA
,
REBIANA
-nu stiu cum ai putut rezista toata sarcina cu nesimtitele astea de greturi, chiar esti o eroina
BABYANGEL
- am citit si eu care ar fi simptomele, dar totusi dureri de spate nu am
off, macar de-ar vrea beba sa iasa mai repede![]()
HONEYBABY
-sa dea DD sa ai gura aurita, si sa vina fiimea pe lume pe 1-2 martie![]()
IOANA28
- nu ma grabesc,incerc sa mai rezist pana la inceputul lui martie, sa am parte de cel mai frumos martisor![]()
OANKA80
sa te simti mai bine.bine ca nu mai avem mult ca daca ar fi tinut o luna asa 
ELLANIK fato, tare haioasa esti

felicitari si fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si astept vesti bune si de la cele care vor merge azi, zilele astea..
JENI_H hai, ca tu esti urm mamica de iepuras

BRAVO, SILVIA , LORINGI!!!!! 
HAI, STEFIMIC!!!!! 
pupici la toate burticutele, mamicile si iepurasilor odiseei noastre

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
ami_84 spune:
Fetelor am o intrebare din categoria celor "stresante" de viitoare mamica... Cam de la cate luni incepe bebe sa se foiasca in patut? Pe la trei luni sau mai devreme?
a se foi = pt mine sa nu se intoarca cu fata in jos in patut (asta ma streseaza pe mine acum)
![]()
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

ellanik spune:
Ami , cand vei veni cu intrebari ca ale Miriei atunci sa ai pretentii sa ti se raspunda prompt.Astea-s bagatele ce intrebi tu.
.Deja Miria consuma de-astea pe paine la micul dejun.Chiar unde o fi Miria?A nascut oare?Sau mai bine zis...ce a mai nascut oare?
Ioanact eu am sac de dormit de 90 cm si cred ca ala al tau va fi la fix.
Un gand bun pt mamicile momentului.Hai gagici cu bebelusii!!!!

+38 cu
George-Theodor
AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ellanik spune:
Am o problema:de ce oare topicul de la pufuleti e cu "mamici sexy de pufuleti?".Noi suntem balene sau cum?
+38 cu
George-Theodor
AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
dayanara spune:
amy nu stiu exact, cred ca depinde de copil, nu incep sa se foiasca toti odata, dar doamne fereste, cum pernele alea cum are denisa sunt de la 0 luni, cred ca exista o sansa sa se intoarca oricand, pot avea anumite reactii...si mie mi.e frica de asta si de regurgitare cand e cu fata in sus, de asta prefer sa stea tot timpul cu mine, sa evit cat pot neplacerile, mai ales cand e asa mic
ella esti fantastica
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Am o problema:de ce oare topicul de la pufuleti e cu "mamici sexy de pufuleti?".Noi suntem balene sau cum? +38 cu George-Theodor AMR 11 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
pt ca majoritatea deja au nascut si acum vor sa dea jos kg acumulate in timpul sarcinii
34+