Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Acum mi-am dat seama ca am uitat ce foaaarte important din lista pt spital: sa fac playlistul cu melodii care sa le ascult in travaliu. Ma ocup de asta cand vin. Acum trebuie sa plec ![]() Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |

imi vine sa te pup :)) nu de alta dar de saptamani intregi ma chinui sa.mi caut niste melodii salsa si uit pur si simplu si e singura muzica ce ma binedispune, ca de dans nu mai e cazul, dar imi iau eu revansa
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Bumbitza spune:
Buna fetelor!
Hai ca mult ati mai scris...am recuperat si eu pe sarite, in timp ce savuram un bol de cereale cu lapte![]()
Bravo Greenfrog
, Loriangi
si mai mult ca sigur si Miruna
, chiar daca nu avem inca vesti de la ea! Sa fiti sanatosi cu totii, refacere grabnica mamici si mult laptic, iar bebeii sa fie mancaciosi si necoliciosi!
Hai Stefimic, sa ai parte de nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Annya bafta la dr!
Vio, Castelana felicitari pt vestile bune!
Intrebare: ser fiziologic = apa distilata? Am fiole de apa distilata care vad ca are aceleasi proprietati ca si serul
...
Ne palavragim mai incolo, ma imbrac sa plec la Baby Expo.
PS: nu mai stiu cine mi-a scris de medic de familie...multumesc, dar eu am deja pe cineva, si nu cred ca am intrebat
astept mielul
andira, n-am apucat sa cer detalii ref la mobila (nu vreti sa stiti ce nervi mi-am facut cu prajitura surpriza pt sot
), cand ma intorc vbm.
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 ami multumesc de intrebare, sunt bine, am ceva contractii de dimineata dar rare. problema e ca de aseara am o scurgere maronie-rosiatica si nu stiu de la ce poate fi. ajung sambata din nou la spital ca dr e de garda si vad ce e de facut. imi doresc f mult sa nu ma mai opreasca in spital, eu imi doresc sa mi se rupa apa acasa, dar stii cum e cu socoteala de acasa... tu esti bine?? Oana 39+ - Maria-Emilia AMR 5 zile ![]() poze *mamica unui fluturas* |
Oana dar ai sunat-o pe dr sa-i spui de acea scurgere. Ca nu mi se pare normala. Sau poate ai inceput sa elimini dopul gelatinos? .. In pus nu la toate gravidele li se rupe apa la inceputul travaliului, asta se poate intampla si pe masa de nasteri. Iti scriu din ce mai stiu si eu. Sambata ma vad si eu cu dr, ca m-a chemat si pe mine, dar inca nu stiu la ce ora.. Tin pumnii! Multa sanatate si in curand iti vei tine pruncul la piept!

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

dayanara spune:
oanka nu vreau sa te sperii, asa ceva am mai auzit, dar stiu ca fetele care au patit au mers repede la spital sa se vada despre ce e vorba, poate fi si dopul dar mai bine sa spuna medicul ca e totul ok
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
bumbita - serul nu acelasi lucru cu apa distilata. Apa distilata e apa fara nimic si sterila. poti s-o folosesti sa stergi ochisorii cu ea pt ca serul are saruri si nu e indicat.
Sa ne dai si noua raportul cu ce gasesti la baby expo
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Oanka - mie imi suna a dop gelatinos scurgerea aia a ta.
Cu cat se rupe mai tarziu apa in timpul travaliului cu atat mai bine, sunt mai suportabile contractiile. Dupa ce se rupe apa sunt mai dureroase.
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
selina-d spune:

FELICITARI LORIANGI SI SILVIA 

Refacere usoara si numai bucurii!
Cristina30 ma bucur ca esti bine
Mai bine precaut doctorul tau decat da fie ceva problema. Hai ca nu mai e mult si iti vei tine bebelina in brate 
Mai fetelor ce m-am distrat cate ati scos voi aseara. Asa e omul ca daca nu are probleme isi face singur
Eu nu folosesc fixativ, dar zau ca nu cred ca poate o cantitate asa de mica sa faca ceva rau. Eu cred ca probleme apar eventual la mamicile care lucreaza in medii cu fff multe chimicale.
Ella ce-am mai ras la bancul tau cu dusul 

Si barbatu meu e din aceeasi categorie
Roxana lasa caloriferele in pace
Parca mai vroiai sa mai tii printesa vreo 2 saptamani la caldura. Ivan ce mai face? 
Vladimirescu imi pare rau ca iar te-a necajit barbatul
Ti-as trimite niste tigai din dotare sa ii explici cum e treaba. Sper sa ai liniste in saptamanile ce au ramas 
Delia nici eu nu ma mai stresez asa tare acum cu sterilizat si alte chestii. Eu am alaptat ff mult si sterilizator nu am avut nevoie. Pt suzete si pompa si ce mai era am folosit cratita cu succes. Hai ca nu mai ai mult nici tu
Sunt foarte curioasa ce ascunde burtica ta 

Yaia si pe mine m-a chinuit o raceala din asta care nu ar fi fost asa rea ea in sine, dar nu puteam respira deloc
Pe mine m-a tinut o saptamana
si recunosc ca seara mi-am mai pus de cateva ori picaturi pentru bebelusi, care nu faceau ele mare lucru, dar cat de cat ma ajutau macar sa adorm. Gata pregatirile pentru delifinasa? 
Oanka si eu as intreba sincera sa fiu, macar la telefon, daca e vreo problema
Hai ca te apropii si tu cu pasi repezi 
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
annya9 spune:
Oanka, nu vreau sa te panichezi, dar si sfatul meu este sa vorbesti cu dr, sau sa te duci la spital de astazi!
31+
Radu Alexandru
poze
dayanara spune:
selina gand la gand cu bucurie, am terminat 2 calorifere, mai am 3 ca unul e ascuns dupa canapea si normal ca nu ma pun sa trag de ea
ivan e bine , cuminte ca de obicei, dracii care ma apuca cand face ceva sunt din cauza mea, dau vina pe hormoni...in rest e foarte bun
voi cum sunteti? ati scapat de zapada sper? victor e ok la gradinita?
ma refer la viroze , macar acum sa nu ia nimic nici tu nici el
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
FELICITARI SILVIA SI LOREDANA!!! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!!! SA VA TRAIASCA PRUNCII, SA FIE SANATOSI SI SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!!!
Ella sa vezi ce tzitzi am acum in dotare, ce ati vazut voi in poza aceea cand eram insarcinata ... joaca la capitolul pitici ![]()
gaby pt ianis infacol a fost apa de ploaie. asta l-am luat si eu prima data ca toata lumea il lauda, dar efectul a fost 0. bonisan-ul s-a dovedit mai bun si ma bucur ca asta e natural.
freedelia
pt sfaturi, am incercat si l-am tinut pe bebe in brate lipit de burtica mea, intr-adevar trece, dar dupa o perioada il pun in pat cand vad ca s-a linistit si dupa 30 de minute iar incep durerile, si iar o luam de la capat si tot asa. offf, mor de mila lui 

aaaa, era sa uit, scot si eu cateva agitate pt cata 
hai cata!!!

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!