Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Annya,bafta la eco azi...te asteptam cu vesti bune

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela cum te simti?
hipospadias ca hipospadias, dar cum scoti cuiul cu SD ? :))
eu sincer il am si eu, dar cum n.am ce face imi trece repede, ca degeaba ma stresez
ar trebui ca o sarcina sa o tina nu doar gine ci si un psihi

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Doamne Ellanik esti fenomenala . am ras cu lacrimi si eu si sotul de gluma cum fac femeile si barbatii baie

Oana 39+ - Maria-Emilia
AMR 5 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumesc ami, nibi!!! Mi-e groaza ca trebuie sa ma epilez enghinal...si de mult n-o mai vad. Sa vad ce instalatie de oglinzi improvizez!!!

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Sa va povestesc ceva un pic off topic.
O sun ieri pe cumnata mea (insarcinata si ea 39+) sa o intrb cum se simte. Imi zice ca bine si ca are contractii din sfert in sfert de ora, suportabile, si ca mai sta si ca inca nu se grabeste sa ajunga la spital. Asta se intampla pe la ora 15. Pe la ora 18 vb cu doctorita ei si o cheama la spital sa o vada totusi, ea ne simtindu-se pregatita ca e timpul (e la a doua sarcina). Si la 19.15 a nascut o fetita de 3700 g, normal fara nicio problema.. Am vb cu ea si i-am zis ca daca mai statea un pic acasa ca ea "nu se simtea pregatita" o mosea treca al meu frate...
Asa ca fetele la a doua sarcina inca odata, aveti grija!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amy nu doar cele la a doua :))
saptamana trecuta au adus la spital o fata care era la primul copil, si pe care tocmai il nascuse intr.un centru comercial, noroc ca era un centru mare cu o sala si medic , pt mici urgente, totul a fost perfect, au adus.o cu bebelusul la piept

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare

Rebiana si Bianka cate un . Da, eu urmez daca nu apar "surprize"
Am emotii ... si in afara de asta sunt tare gretoasa. Programul meu obisnuit de imbratisari cu vasul de wc in fiecare seara. De cand am intrerupt Magne B6 am inceput sa am si dureri de burta. Se intareste mai des si au aparut durerile in josul burtii, ca la menstruatie. Cel mai rau este noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta si raman cracita din cauza de dureri de bazin si de duda + ma mai ia cate un junghi sau ma taie mijlocul.
N-am mai intrat ieri pt ca, cu o noapte in urma mi-a fost foarte rau. Am vomat de doua ori, n-am inchis un ochi toata noaptea si am fost foarte agitata. Nu stiu, e tare greu de descris. Un fel de atac de panica. Imi venea sa plang cu sughituri, fara motiv (sau din cauza ca-mi era atat de rau). Ma dor si urechile de vre-o doua zile si stau cu vata in urechi. Ce sa mai... au fost groaznice ultimele doua zile. Bine ca acum mai mi-am revenit si sper sa fie totul bine pana sambata.
Colac peste pupazoi, cu tot raul hai sa va zic ce-am avut curaj sa fac ieri. M-am epilat peste tot cu ceara!!! Adica am coborat la salon si le-au trebuit trei ore pana au terminat cu mine cu epilat plus manichiura, pediuchiura, tot tacamul. Saraca cosmeticiana ii era frica sa nu ma apuce nascarea pe acolo . Acum stau linistita ca 'm-am aranjat' .
Sunt un pic cam zombi, trebuie sa recuperez somnul. dar parca nu-mi vine sa merg in pat. Iar mi s-a intarit burta . Mai bantui un pic prin casa si revin.

Va pup pe toate fara exceptie

38+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

amy nu doar cele la a doua :))
saptamana trecuta au adus la spital o fata care era la primul copil, si pe care tocmai il nascuse intr.un centru comercial, noroc ca era un centru mare cu o sala si medic , pt mici urgente, totul a fost perfect, au adus.o cu bebelusul la piept

POZE

Na la cele la prima sarcina, nu prea m-am gandit ca deobicei, sunt mai panicate si isi suna dr la orice durere. Dar nu te contrazic, ca mai sunt si exceptii..

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ami multumesc de intrebare, sunt bine, am ceva contractii de dimineata dar rare. problema e ca de aseara am o scurgere maronie-rosiatica si nu stiu de la ce poate fi. ajung sambata din nou la spital ca dr e de garda si vad ce e de facut. imi doresc f mult sa nu ma mai opreasca in spital, eu imi doresc sa mi se rupa apa acasa, dar stii cum e cu socoteala de acasa...
tu esti bine??

vladimirescu o imbratisare uriasa din partea noastra . iti transmit ganduri bune pt a te inveseli caci e o zi minunata si nu merita sa ne stresam bebeii...fii puternica si peste o vreme vei rade copios ca te infuriai asa des pe sot. si noi suntem dificile in perioada asta, hormoneii ne joaca feste

ca si Alina2 am si eu o zi mai nasoala azi, pt ca sunt lipsita de energie, nu am nici pofta de mancare, ma doare putin capul, dar sper sa treaca repede starea asta caci nu suport sa vegetez mult asa. am papat o gogoasa cu finetti si o cana cu lapte si ma intind putin sa imi incarc bateriile.

azi e zi mare pentru scumpa noastra Oanaiacovita. mi-as dori sa vedem poze si cu chipul ei acum, caci simt ca e in al noulea cer. toti iepurasii vor fi iubiti caci sunt bebei doriti si asteptati cu multa nerabdare.

v-am pupat fetelor si aveti grija de voi

Oana 39+ - Maria-Emilia
AMR 5 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Acum mi-am dat seama ca am uitat ce foaaarte important din lista pt spital: sa fac playlistul cu melodii care sa le ascult in travaliu.
Ma ocup de asta cand vin. Acum trebuie sa plec

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput