Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Bravo Stefimic!
Bine ai venit pe lume Ioana!

Multumim Rebiana! Tu cum te simti?

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Faceti o scurta pauza de capitol nou, va rog!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BRAVO CATA, BINE AI VENIT IOANA
Cata refacere usoara, rapida si laptic din plin. Ioana sa fii papacioasa, dormicioasa si sa-ti iubesti parintii si fratiorul cel putin atat cat te iubesc ei pe tine .

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Lori, felicitari pt. grasunel, sa fiti sanatosi si sa va intoarceti repede acasa!

Mai fetelor, stati linistite cu fixativul. Daca e sa fim corecte, ar trebui sa renuntam la absolut tot ceea ce contine chimicale, nu? Presupun ca nu pufaiti fixativ zi de zi in cantitati mari...

Noi am depasit puseul de 6 saptamani, avem lapte mai mult acum si mi-au venit si pungile Lansinoh, asa ca mai punem cateva la congelator.
Maine ar fi cazul sa merg la ginecolog, asa ca azi am program de epilat. La hemograma n-am ajuns, nu m-am mobilizat.

Delia, cand s-a nascut Andrei a trecut si Iulia printr-o faza de refuz, ma intelegeam destul de greu cu ea uneori, mai ales ca ea statea calare pe bebe non-stop si vroia sa-l pupe pe manute, era incantata de ele ca sunt mici si avea tendinta sa-l muste. Din fericire a durat doar cateva zile. A fost greu si in prima zi acasa, la alaptat. L-a vazut cum apuca sanul si s-a speriat, zicea : "Bebe, nu papa pe mami" . I-am aratat ca de acolo curge lapte si s-a domolit intr-un tarziu. Acum isi alapteaza si ea o papusa .
Multi imi spuneau atunci, ba chiar si acum, la Alex, sa-i trimit pe copii la mama/soacra, sa ma pot ocupa de bebe. Mi se pare cea mai mare greseala asta, ei o pot percepe intr-un mod negativ, ii trimiti de acasa pt. ca a venit mezinul, nu-i mai iubesti...gata crizele de gelozie.
Intr-un mediu familial sanatos ei trec repede peste perioada de acomodare si acceptare a noului copilas. Pana la urma e normal, trebuie sa imparta atentia parintilor, mai ales a mamei. Din fericire, iubirea e mai mare si de asta vor beneficia fara limite .
Rabdare!
In China nu stiu daca vin, parca e prea la capatul lumii . Eu sunt mai conservatoare si ma dezlipesc greu de ce-i al meu .

Ami, copiii sunt diferiti, ramane sa vezi ce ispravi face al tau . Andrei s-a intors de pe spate pe o parte pe la 2 luni, am poze cu el. Daca isi lua avant prea rau, il gaseam si pe burta.
El, din momentul in care a putut sa se intoarca singur pe burta, numai asa a dormit. Asa si acum, are un stil de dormit de te umfla rasul, sta pe burta, capul intr-o parte si fundul in sus, ca bebelusii.
In schimb Iulia dormea numai pe spate, cu manutele in sus si capul intr-o parte.
Sa-l vad pe Alex. Momentan sta cum il pun eu dar a inceput sa se foiasca putin. Dupa ce mai face muschi o sa-l vad si pe el.

Gata, m-am intins destul cu povestile. Raman prin zona si ne mai auzim.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele, pun de capitol nou si operez schimbarile!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

CONTINUAM AICI!

Mergi la inceput