Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
ami_84 spune:
Bravo Stefimic!
Bine ai venit pe lume Ioana!
Multumim Rebiana!
Tu cum te simti?
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Yaia spune:
Faceti o scurta pauza de capitol nou, va rog!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
kossir spune:

BRAVO CATA, BINE AI VENIT IOANA 

Cata refacere usoara, rapida si laptic din plin. Ioana sa fii papacioasa, dormicioasa si sa-ti iubesti parintii si fratiorul cel putin atat cat te iubesc ei pe tine 
.
http://community.webshots.com/user/kosscar
Dianami spune:
Lori, felicitari pt. grasunel, sa fiti sanatosi si sa va intoarceti repede acasa!
Mai fetelor, stati linistite cu fixativul. Daca e sa fim corecte, ar trebui sa renuntam la absolut tot ceea ce contine chimicale, nu? Presupun ca nu pufaiti fixativ zi de zi in cantitati mari...
Noi am depasit puseul de 6 saptamani, avem lapte mai mult acum si mi-au venit si pungile Lansinoh, asa ca mai punem cateva la congelator.
Maine ar fi cazul sa merg la ginecolog, asa ca azi am program de epilat. La hemograma n-am ajuns, nu m-am mobilizat.
Delia, cand s-a nascut Andrei a trecut si Iulia printr-o faza de refuz, ma intelegeam destul de greu cu ea uneori, mai ales ca ea statea calare pe bebe non-stop si vroia sa-l pupe pe manute, era incantata de ele ca sunt mici si avea tendinta sa-l muste. Din fericire a durat doar cateva zile. A fost greu si in prima zi acasa, la alaptat. L-a vazut cum apuca sanul si s-a speriat, zicea : "Bebe, nu papa pe mami"
. I-am aratat ca de acolo curge lapte si s-a domolit intr-un tarziu. Acum isi alapteaza si ea o papusa
.
Multi imi spuneau atunci, ba chiar si acum, la Alex, sa-i trimit pe copii la mama/soacra, sa ma pot ocupa de bebe. Mi se pare cea mai mare greseala asta, ei o pot percepe intr-un mod negativ, ii trimiti de acasa pt. ca a venit mezinul, nu-i mai iubesti...gata crizele de gelozie.
Intr-un mediu familial sanatos ei trec repede peste perioada de acomodare si acceptare a noului copilas. Pana la urma e normal, trebuie sa imparta atentia parintilor, mai ales a mamei. Din fericire, iubirea e mai mare si de asta vor beneficia fara limite
.
Rabdare! 
In China nu stiu daca vin, parca e prea la capatul lumii
. Eu sunt mai conservatoare si ma dezlipesc greu de ce-i al meu
.
Ami, copiii sunt diferiti, ramane sa vezi ce ispravi face al tau
. Andrei s-a intors de pe spate pe o parte pe la 2 luni, am poze cu el. Daca isi lua avant prea rau, il gaseam si pe burta.
El, din momentul in care a putut sa se intoarca singur pe burta, numai asa a dormit. Asa si acum, are un stil de dormit de te umfla rasul, sta pe burta, capul intr-o parte si fundul in sus, ca bebelusii.
In schimb Iulia dormea numai pe spate, cu manutele in sus si capul intr-o parte. ![]()
Sa-l vad pe Alex. Momentan sta cum il pun eu dar a inceput sa se foiasca putin. Dupa ce mai face muschi o sa-l vad si pe el.
Gata, m-am intins destul cu povestile. Raman prin zona si ne mai auzim.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Rebiana27 spune:
Fetele, pun de capitol nou si operez schimbarile!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!