Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va spun noapte buna! Sunt sfarsita rau si ma duc sa/mi incarc bateriile. Va astept maine la o cana cu vorbulite numai bune de savurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

noapte linistita dragilor!

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Crina, ups am dat-o cu batu in balta, scuze, am avut o alta senzatie cand citeam post-urile tale!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Azi am fost toata numai un nerv, si mai devreme m-am descarcat pe sot, nu stiu realul motiv, dar toata is plansa.....hormoniii...

Incerc sa merg la nani. Va pup

+8 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Azi am fost toata numai un nerv, si mai devreme m-am descarcat pe sot, nu stiu realul motiv, dar toata is plansa.....hormoniii...

Incerc sa merg la nani. Va pup

+8 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Lyvy, ne tinem de mana, m/am pus pe un bocit mai devreme cand am vrut sa ma duc la somn... stiu si motivul dar in sensul asta nu mai pot face nimic. o sa ne treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ziceam ca vin cu amanunte...

Echo a durat fix 40 minute, m-a pus sa-mi tin rasuflarea de vreo 15 ori, sa ma intorc ba pe stanga, ba pe dreapta... ce sa mai, a fost cea mai amanuntita ecografie facuta vreodata... si vorba ceea, am antecedente.
A fost simpatic ca imi tot venea in cap sa intreb de sex, apoi ma abtineam sa nu par prea nerabdatoare... si exact cand ma deconectasem si nu ma mai gandeam la treaba asta, mi-a spus ea direct.
Concluzia, os nazal are, translucenta nucala 2.2, ecografic 12 sapt si 2 zile deci mai mare cu o zi, IR-urile bune, col inchis si lung, bataile cardiace in grafic... siiii un hematom de 3 cm diametru si unul de 1 cm. Am intrebat daca sa ma astept la sangerari, mi-a zis ca nu e cazul pentru ca nu sunt situate aproape de cavitatea uterina.
Inca o data spun, mi s-a parut cea mai performanta ecografie, daca mi-a aratat pana si insertia cordonului ombilical in placenta... o imagine extraordinara.

Fi-miu in toata perioada asta a stat pe scaun si a mai urmarit pe ecran, a mai "citit" dintr-o carte, n-a scos un sunet (conform rugamintii mele ). Cand mi s-a spus sa ma imbrac, imediat m-a intrebat: Gata mami?... a fost extrem de cuminte iar cand am iesit i-a povestit portarului ca "lui mami i-a crescut bulta si am fost la do'tol si mami are bebe in burtica"... deci a dat tot raportul. Noi pana acum n-am prea spus cunostintelor despre sarcina dar de acum inainte suntem convinsi ca o va face el.
Ma bag la somn ca azi a fost o zi tare grea.
Somn usor!

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Aniast, ce bine ca seara se termina intr-o nota optimista.

Am citit si recitit postarile fetelor dar nu imi gasesc cuvintele, sunt total bulversata de ceea ce s-a intamplat.
Va doresc o noate linistita!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare...

Nu am cuvinte... DE CE??? Numai Bunul Dumnezeu stie... YONI, LUMINITA, VISS sa va dea Dumnezeu putewre sa treceti peste toate greutatile si sa continuati lupta! Va stam alaturi!

CRINA, BUBURUZA Va asteptam maine cu vesti bune!

YONI Analizele genetice se fac la ambii soti. Es numesc Cariotip genetic. In cluj se fac doar la BLUELIFE si costa 700 RON. Eu le-am facut in nov anul trecut.

ANIAST FELICITARI! Ma bucur ca tu ai venit cu vesti bune! E super bine ca ai avut parte de asa o eco amanuntita! Macar acum esti linistita!

ARTHURANA Cum te mai simti? Da un semn ca ma ingrijoreaza lipsa ta!

Noi suntem bine. Am avut un weekend plin de activitati gen carti, remi si multe povesti. A trecut repede! Acum ne batem cu reprizele de somn care apar brusc in timpul zilei. Dar nu ma plang ci ii multumesc la Dumnezeu ca suntem bine si sanatosi!

Va pup dulce si mai vorbim maine!

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Karin, suntem ok. Merci ca intrebi de mine. Tu ce mai faci? Cand te mai duci la echo? Ai simtome zilele astea?

Aniast, ma bucur mult ca ai trecut cu bine de ziua de azi. Si pustiul tau care da raportul este haios foc...ce zicea portarul? Am citit ca se pare ca e baietel. Sincer, eu cred ca pentru puiul tau este f. bine sa aiba un fratior...se joaca si se inteleg mai bine.
Acuma depinde, ca sunt si cazuri cand fata/ baiat se joaca frumos.
Sanatosi sa fie. Eu mi-as cam dori fetita, dar realizez ca lui Jacob i-ar prinde mai bine un fratior. Asa cred eu.

Eu fie vomit si nu ma tin pe picioare, sau mi-e putin mai bine si mananc non stop, cred ca 5000 de calorii pe zi...carbohidrati la greu...Nu ma pot controla, parca sunt un pitbull scapat din lesa...

Jacob a primit un balon intr-un magazin si zice: uite asta e mami...WOW...auci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata fetelor, va doresc o zi minunata si sper ca astazi sa auzim numai vesti bune. Ieri m-am panicat un pic dupa toate intamplarile insa fac eforturi sa raman optimista.
Abia pe 6 martie am urmatoarea ecografie..mi se pare o vesnicie pana atunci. Daca ar fi dupa mine as face eco saptamanal numai sa stiu ca e bine bebe..

Klarisse 8+

Mergi la inceput