Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetele
Haideti la un ceiut fierbinte, un lapte cald sau chiar o cafeluta buna:

Lyvy, nu esti singura, si eu am scos o tura aseara din mine...probabil se va da vina tot pe hormoni...hai ca azi o sa fie mai bine

Zicea cineva de vitamine, si mie mi-a dat medicul, inca de pe acum sa iau Centrum. M-am uitat pe prospect si nu contine vitamina A, insa am auzit atatea pareri, cum ca ar fi bine sa luam numai din trimestrul 2, incat acuma nu mai sunt sigura daca sa iau sau nu...
Mai ia cineva Centrum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mie in primul trimestru mi s-a spus sa iau doar acid folic fara niciun alt supliment de vitamine. Stiam ca se da Elevit din trimestrul 2.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Citat:
Buna dimineata fetelor, va doresc o zi minunata si sper ca astazi sa auzim numai vesti bune. Ieri m-am panicat un pic dupa toate intamplarile insa fac eforturi sa raman optimista.
Abia pe 6 martie am urmatoarea ecografie..mi se pare o vesnicie pana atunci. Daca ar fi dupa mine as face eco saptamanal numai sa stiu ca e bine bebe..

Mda, asa e Klarisse, si eu am abia pe 4 martie urmatorul eco si chiar stau pe ganduri daca sa nu-mi fac si saptamana asta o programare...o sa zica medicul ca am inebunit, dar asa m-as mai linisti si eu, sa vad ca bb e ok...incerc sa rezist cat pot, poate rezist totusi pana pe 4, dar mai e o vesnicie pana atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
Buna dimineata fetelor, va doresc o zi minunata si sper ca astazi sa auzim numai vesti bune. Ieri m-am panicat un pic dupa toate intamplarile insa fac eforturi sa raman optimista.
Abia pe 6 martie am urmatoarea ecografie..mi se pare o vesnicie pana atunci. Daca ar fi dupa mine as face eco saptamanal numai sa stiu ca e bine bebe..

Mda, asa e Klarisse, si eu am abia pe 4 martie urmatorul eco si chiar stau pe ganduri daca sa nu-mi fac si saptamana asta o programare...o sa zica medicul ca am inebunit, dar asa m-as mai linisti si eu, sa vad ca bb e ok...incerc sa rezist cat pot, poate rezist totusi pana pe 4, dar mai e o vesnicie pana atunci

Sincer nu reusesc sa inteleg de ce se intampla atatea nenorociri, e foarte greu sa iti pastrezi calmul si optimismul cand nu ai nicio siguranta. Eu ma rog zilnic la Dumnezeu sa fie toate burticile sanatoasesi sa auzim numai vesti bune de azi inainte.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Citat:
Klarisse Publicat la - 24/02/2010 : 09:33:52
Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:

Sincer nu reusesc sa inteleg de ce se intampla atatea nenorociri, e foarte greu sa iti pastrezi calmul si optimismul cand nu ai nicio siguranta. Eu ma rog zilnic la Dumnezeu sa fie toate burticile sanatoasesi sa auzim numai vesti bune de azi inainte.

Klarisse 8+

Asa sa fie Klarisse!! Sa dea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mie in primul trimestru mi s-a spus sa iau doar acid folic fara niciun alt supliment de vitamine. Stiam ca se da Elevit din trimestrul 2.

Klarisse 8+

Exact asa mi s-a prescris si mie. Peste o saptamana intru in trim II, asa ca ma voi apuca de Elevit, desi am inteles ca pofta de mancare - si asa prea mare - se va ridica la cote impresionante!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Eh, am uitat sa va salut! Buna dimineata!!! Sa avem o zi frumoasa si insorita!

Andreea, multumesc pt lapticul cald!

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Klarisse 8+

Exact asa mi s-a prescris si mie. Peste o saptamana intru in trim II, asa ca ma voi apuca de Elevit, desi am inteles ca pofta de mancare - si asa prea mare - se va ridica la cote impresionante!

12+

Din ce stiu despre Elevit efectul pofta de mancare nu e lege la fiecare femeie, depinde de cum primeste organismul, asa ca, inca sa nu disperam. Si pe mine ma ingrijoreaza transformarea in dar inca reusesc sa tin sub control foamea..sa vad cat am sa mai pot.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu iau centrum materna de cum am fost la primul eco.eu oricum sunt slabuta si oricum nu vad sa ma fi ingrasat de la ele.nu stiu de elevit dar si la razvan tot de cand am aflat ca sunt gravida am luat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor,
Andreea, multumim de tratatie, eu am sa servesc o cafeluta slaba
Klarisse, la mine elevitul a avut exact reactia de care ne temem - o foame nebuna tot timpul. Daca nu eram cu burta plina nu ma simteam bine. Bebeii sa fie sanatosi ca dam noi jos kg in plus dupa nastere. Mai greu, mai usor dar le dam

Sa aveti o zi frumoasa plina de vesti bune!

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput