Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
Neatza!
Sa speram ca azi e o zi mult mai buna decat cea de ieri ..
Eu azi noapte am avut o durere teribila de cap, la mine astea cedeaza numai cu algocalmin sau fasconal, acum n-am putut lua, bineinteles ... am luat la pachet un no-spa, paracetamol si elevit si a trecut, nesperat! Durerea de cap a culminat cu hemoragie nazala, vi s-a intamplat? Nu stiu pe seama a ce sa o pun, ca tensiunea mea e in general foarte mica, sigur nu a crescut in somn atat de mult cat sa-mi dea sangele pe nas ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
kitzy spune:
Yoni scuza-ma, dar abia acuma am intrat pe forum. Am facut profilul de trombofilie II, costa vreo 700 de lei. O enormitate, dar e bine sa-l faci, ca poate de acolo vine problema. Si eu trebuie curand sa primesc rezultatele.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Viss imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, si nu e bine sa-ti provoace avortul pt ca sarcina e destul de mare si poate fi un avort imcomplet care se poate complica cu hemoragie si tot la chiuretaj ajungi. 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
eveline spune:
La sarcina trecuta am pus in jur de 38 kg fara niciun fel de vitamine...ma gandesc daca mai luam si de astea unde ajungeam... Am avut noroc ca am dat repede jos...sanatosi sa fim!
8+ si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Bafta fetelor care merg astazi la eco! 
Vineri sau sambata voi merge si eu.
Si mie mi-a prescris medicul Elevit de la 14 sapt. Pana acum am luat acid folic.
Nerantula, eu am niste dureri ingrozitoare de cap si nas din cauza sinuzitei si nu cedeaza nicicum. Mai iau uneori cate un paracetamol, cand nu se mai poate. Nu mi-a curs sange din nas, insa am senzatia asta.
Multa sanatate!
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Buburuza_10 spune:
Eveline, wowwwwwwww! 38 de kg... asta e un record! Dar impresionant este ca le-ai dat jos!!! Bravooo!
Acum cum stai cu kg? Eu am luat deja 4...
12+
LoraG76 spune:
Si eu am luat 3kg deja! ![]()
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
Eu am dat jos 1,5 Kg..
Ma omoara gustul asta metalic din gura..nu stiu ce sa-i mai fac

Klarisse 8+
clary spune:
Neata fete
..am scapat de nodul in gat..senzatii de voma mai am din cand in cand..depinde ce mananc dar au inceput sa ma loveasca poftele
..pana si apa daca bea cineva langa mine mi se umple gura de apa![]()
Cat despre vitamine,iau Natal Vit din sapt 8 si o sa le iau pana nasc pentru ca am o lipsa acuta de fier dar sper sa o rezolv cand iese spanacul si urzica pe piata,pentru ca iau vitaminele cu teama sa nu ma ingras ca deja am plecat in sarcina de la 86 kg si la final sigur sar suta.Nu mi-e ca ma ingras cat imi e sa nu am probleme din cauza kg-lelor la nastere ca vreau sa nasc natural .
Fetele care merg la eco..multa bafta si va astept cu vesti bune

claudia
12+
madutza_bra spune:
Lora, Buburuza, stati f bine cu greutatea
. Sunteti deja in 3 luni, intrati in a patra luna de sarcina - e f bine asa. Eu am pus 2 kg si sunt multumita deocamdata.
Povestea nasterii
Mada
8+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008