Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
crina-s spune:
buna dragutelor
vad ca v-ati baut ceaiul, cafeaua...eu sunt mai puturoasa azi. m-am trezit cam tarziu.Nu stiu ce s-a intamplat dar am visat numai tampenii azi noapte....probabil mici temeri pentru eco de azi, dar nu mai am mult pana la 13.30 si am sa-l vad pe bebe.
si mie mi-a curs de vreo trei ori sange din nas saptamanile astea.Nu e cazul de ingrijorare mi-a spus doctorita.
va tin la curent cu eco imediat ce am sa ajung acasa. Sper sa nu ma tina mult doctora ca nu prea ma simt prea bine, tot ma doare destul de rau burtica. O s-o am pe mama langa mine.
hai ca m-am intins....

9+
crina 
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s buna dragutelor vad ca v-ati baut ceaiul, cafeaua...eu sunt mai puturoasa azi. m-am trezit cam tarziu.Nu stiu ce s-a intamplat dar am visat numai tampenii azi noapte....probabil mici temeri pentru eco de azi, dar nu mai am mult pana la 13.30 si am sa-l vad pe bebe. si mie mi-a curs de vreo trei ori sange din nas saptamanile astea.Nu e cazul de ingrijorare mi-a spus doctorita. va tin la curent cu eco imediat ce am sa ajung acasa. Sper sa nu ma tina mult doctora ca nu prea ma simt prea bine, tot ma doare destul de rau burtica. O s-o am pe mama langa mine. hai ca m-am intins.... ![]() ![]() ![]() 9+ crina ![]() |
Multa bafta Crina, sa ne aduci vesti bune de la eco.
pupici

Klarisse 8+
eveline spune:
Acum e alta situatia...m-am ingrasat exact doua luni inainte de a ramane insarcinata cu 6 kg. Da, sarcina trecuta am plecat de la 60-62 kg acum deja plec de la 68. Incerc sa nu mai mananc chiar ca nebuna, daca am o pofta de ceva nu ma abtin insa iau o gura doua nu halesc chiar tot. Incerc pe cat posibil sa mananc fructe, legume (chiar deunazi am mancat rasol de vita - deci fiert - cu legume fierte)
8+ si mamica de
Bianca
eveline spune:
Bafta tuturor care merg azi la eco, va asteptam cu vesti bune!
Clary na ca mi-ai facut pofta
de spanac si urzici...dar vorba ta, indata ies pe piata...si leurda abia astept sa apara... Eu urzicile le pun in bors, iar spanacul si leurda le mananc crude, pe post de salata. Of, mai bine nu vorbesc de mancaruri...unora le fac pofta, altora rau....
8+ si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
madutza, daca zici tu ca stam bine cu greutatea, parca suna bine!
Ne mai incurajeaza cineva, nu-i rau!
Eu trebuie musai sa-mi caut ceva de imbracat, ca avem petrecere pe 5 la serviciu (pt. 8 martie) si cum costumele ma cam strang..nu se cade sa vin in blugi. Chestia e ca nu stiu nici cu ce sa ma incalt - cizmele toate sunt cu toc, iar de pantofi inca nu e...Uf, greu moment!
Lora, mami de Iustina si
13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
http://www.drepturile-gravidelor.ro/
Am gasit site-ul cu drepturile burticilor la locul de munca plus alte informatii folositoare. Sper sa va ajute.
Pupici
Klarisse 8+
Bells spune:
Buna burtici,
Semnez si eu condica pe ziua de azi ![]()
Multa bafta la fetele care se duc azi la echo, tin pumnii starnsi pentru vesti foarteeeeeee buneeeeeee

Va
si va spun o zi minunata !
Ioana,
10+
chichiutza spune:
Salutare burtici! Am aparut si eu sa va urez o zi vesela si frumoasa.
Crina tinem pumnii pt eco, sa vezi un samburel cu ceva mic care clipoceste inauntru.
Azi am si eu o veste buna. Am fost sa-mi recoltez secretii, culturi si dr m-a imbiat cu ecograful si hai sa vedem... Si suntem ok, avem 8 saptamani, plutim pe-acolo si inimioara bate bate.
Cu greutatea...eu m-am lasat de fumat in septembrie anul trecut, apoi am luat 6 kg urgent, asa ca am plecat in sarcina cam rotunjoara, vreo 63,5kg. Pana acum am luat deja 2,5 kg, sper sa nu expandez prea tare. Poate ne salveaza vara cu legumele si fructele ei! :)
Am scris o tona, cred ca de veselie. Va pup si va rog numai vesti bune azi, si asa ploua afara!![]()

Cristina
8+
ariciu80 spune:
burticile!
Semnez si eu condica azi. Sper sa fie o zi mai buna ca ieri. O sa tot fiu pe aici azi ca nu ma duc la munca. Fiica-mea s-a trezit la ora 6 cu febra 39. Asa ca azi trebuie s-o doftoricesc si sa-i tin febra sub control.
Astept numai vesti bune de la voi, ca am nevoie dupa ziua de ieri.
Azi-nopate mi-a fost f rau. Ma trezeam ca ma inteapa burta, aveam senzatia ca ma prabusesc. Cred ca psihicul meu e la pamant. Stiu ca n-am motive sa ma ingrijorez pt ca nu am si nu am avut niciun fel de sangerare sau ceva, dar nu ma pot abtine.
Parca in trimestrul 2,dupa ce misca, ai mai multa siguranta, ai mai mult control. Acum, in perioada asta nu simti nimic. Nu stii daca e bine sau nu si te poate lovi din senin. Dupa ce misca in burtica mai ai un reper, ceva. Abia astept perioada aia.
Hai ca m-am intins ceva. Sorry![]()
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani