Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

hmm, da, fetelor, cum e cu tocurile in sarcina?

Cica daca poti, e ok. Am inteles ca face rau la circulatia picioarelor in ultimul trimestru. Eu nu port ca mi se pare ca dupa 2-3 ore ma inteapa sub burta.(asta e constatare de la prima sarcina, acum nici n-am incercat)

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

hmm, da, fetelor, cum e cu tocurile in sarcina?

Mai bine pentru spatele nostru e fara tocuri, mai ales celebrele tocuri cui. Totusi am mai vazut gravidute cu cizme cu toc mediu care aratau super si se simteau bine.
In cazul meu fiind si inalta si beneficiind de o minunata scolioza lombara nici nu poate fi vorba..

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am reusit si eu sa intru pe net. O zi frumoasa tuturor si numai vesti bune sa auzim .
Ca erati la subiectul tocuri - eu sunt destul de inalta si exceptand ocaziile gen nunti/botezuri, nu prea port pantofi cu toc. Dar anul asta am cel putin 2 nunti - la una sunt si nasa si vreo 2-3 botezuri (si cu ajutorul lui DD - poate si al samburelului meu), deci cred ca va tb sa ma urc pe tocuri, macar o data, ca de - trebuie sa fiu frumoasa
Abia astept sa vina luna mai sa ma apuca sa caut rochie de nasa. O sa fiu nasa cu burtica

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna fetelor!
Klarisse foarte util site-ul.Stii cumva este un termen pana cand sa iti anunti angajatorul ca esti insarcinata?
A intrebat cineva de eco morfologica la Dr.Iliev. Vreau sa-i spun sa mearga la el cu toata increderea.Datorita lui fetita mea este in viata acum.E un foarte bun profesionist.Problema e ca e foarte ocupat iar programarile se fac de la sfarsitul lunii in curs pt luna viitoare?
Cabinet dr Iliev tel:0232237761 cel mai bine suna la acest nr si vei primi raspuns la toate intrebarile tale.Cu tarifele nu sunt la zi au trecut 3 ani de cand am fost pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaa80

Buna fetelor!
Klarisse foarte util site-ul.Stii cumva este un termen pana cand sa iti anunti angajatorul ca esti insarcinata?
A intrebat cineva de eco morfologica la Dr.Iliev. Vreau sa-i spun sa mearga la el cu toata increderea.Datorita lui fetita mea este in viata acum.E un foarte bun profesionist.Problema e ca e foarte ocupat iar programarile se fac de la sfarsitul lunii in curs pt luna viitoare?
Cabinet dr Iliev tel:0232237761 cel mai bine suna la acest nr si vei primi raspuns la toate intrebarile tale.Cu tarifele nu sunt la zi au trecut 3 ani de cand am fost pe acolo.

Subscriu la ceea ce a spus Alina de dr. Iliev, e un f. bun profesionist! Programari se pot face si la spitalul Cuza-Voda si e mult mai ieftin.

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaa80

Buna fetelor!

Din cate stiu si mai ales pe fondul instabilitatii pietii muncii e bine sa anunti cat mai repede, ca sa poti beneficia de toate drepturile. Am gasit pe site-ul ala chestii despre care nici nu stiam.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu de fel nu port tocuri decat asa la o nunta, botez, ocazie.asa ca nu ma dau in vant dupa ele.
hai fetele cu vestile bune de la eco.
aniast, felicitari pentru baietel.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nu cred ca n-ai voie sa porti tocuri, cert e ca trebuie sa te fie comode incaltarile. Majoritatea au picioarele umflate si nu prea mai incap in niste fineturi de pantofi cu toc.
Astept si eu vesti bune de la fetele cu eco programata! Ce-i ddrept eu am fost o oportunista! :P

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Buna fetelor,
Am fost si eu la control si mi-a spus doctorita mea ca e sarcina clar.
M-a programat la eco pe saptamana viitoare.
Am credinta ca totul va fi ok, asa cum a fost si la Stefan.
Acuma insta vin cu un alt of.
Viitoare mamici care nu aveti nici un ajutor, ce vetoi facce cu copilasul vostru in varsta de au il duceti la gradinita.
Eu intentionam sa-l duc la gradi, insa mi-a zis o mamica ca e destul de periculos sa-i aduca bebelusului boli.

Burtica de 5+ si mamica de Stefan (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am nevoie de vesti bune!! Acum!! Unde sunt fetele care au fost la eco? Ma tine un pic burta, asa ca trebuie sa ma binedispun repede

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput