Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
annya74 spune:
Ce pacat ca nu putem iesi afara sa ne plimbam copii, ca ne-am mai fi binedispus.
De n-ar mai ploua!
nastasie spune:
annya, felicitari.eu il voi duce in continuare la gradi.si peste 2 ani la scoala.poate e mai mare diferenta la noi, dar ne vom descurca si cu racelile.totusi al meu nu raceste asa des.anul asta chiar deloc.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
LoredanaB spune:
![]()
![]()
Buna dragutelor! M-am trezit tare zambitoare azi si se pare ca si aiurita.M-am facut de rusine.
Eram foarte sigura ca azi e data de 23 si ca am cu Eric programare la spital la Endocrinologie.Ajung la spital predau E-Cardul se uita in sistem si ma intreaba ca sunt singura ca azi e programarea.Eu ferm convinsa ii spun da :23 februarie ora 11:15.Se uita doamna draguta la mine si imi spune ca e 24 azi
.Zice ca nu e nici o problema ca imi face alt termin dar aveau liber abia peste 2 saptamni.
Azi am sunat si la clinica de femei unde voi naste si am programare pe data de 17 martie.Atunci o sa-mi vad bebele la 4D [pkt]...de abia astept.
Bafte fetelor care merg azi la eco! Va asteptam cu vesti bune 
10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya74 Buna fetelor, Am fost si eu la control si mi-a spus doctorita mea ca e sarcina clar. M-a programat la eco pe saptamana viitoare. Am credinta ca totul va fi ok, asa cum a fost si la Stefan. Acuma insta vin cu un alt of. Viitoare mamici care nu aveti nici un ajutor, ce vetoi facce cu copilasul vostru in varsta de au il duceti la gradinita. Eu intentionam sa-l duc la gradi, insa mi-a zis o mamica ca e destul de periculos sa-i aduca bebelusului boli. Burtica de 5+ si mamica de Stefan (24.02.2008) |
Eu am o bona-gradinita. Adica o duc la bona ca la gradi de cate ori am nevoie.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
andra_b spune:
Salutare!
Eu sunt o membra mai veche pe site dar nu am mai intrat de fte mult timp.
Sunt insarcinata in sapt.9, mai precis 8 sapt si 4 zile, azi.
Poate ma primiti si pe mine...
Aaa... ar trebui sa ma prezint, ma numesc Alexandra, mi se mai zice Andra sau Ale. Am 28 de ani, sunt casatorita de 3 ani si ceva, locuiesc langa Cluj si lucrez in Cluj.
Va pup! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
andra_b spune:
Oups, se pare ca mi-a ramas semnatura asta de acu... multa vreme...
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
andra_b spune:
Se pare ca imi arata membru incepator desi sunt inscrisa de cativa ani ![]()
Ale 
IONY_82 spune:
Buna fetelor 
Crina scuza-ma te rog dar trebuie sa te intreb:am vazut ca ai pierdut trei sarcini si as vrea sa-mi spui daca vrei daca s-au aflat cauzele,ce investigatii ai facut? BAFTA MULTA LA ECO astazi si sa vii cu vesti f bune iti tin pumnii

Tin pumnii tuturor care fac eco astazi 
sa veniti cu vesti bune asa ne inveselim si noi
Aniast foarte simpatic baietelul tau dragul de el
a spus tot .Felicitari 
ptr baietelul din burtica
Kitzy mersi mult de raspuns

Chichiutza felicitari
ptr samburel
ariciu80 spune:
bine ai venit andra_b! sarcina usoara si la termen! spune-ne si noua mai multe: UM, DPN, cati ani are copilul cel mare, etc
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani