Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bine ai (re)venit printre burtici Andra. Sarcina usoara si la termen.

Klarisse
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Iony, ai tot respectul meu pentru puterea ta de a fi in continuare alaturi de noi la atat de scurt timp. Te tare, tare de tot!

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Referitor la vitamine:doctorul meu nu prescrie vitamine.Mi-a dat reteta numai pentru Fe si Magneziu pentru durerile de burta.Mi-am cumparat Elevit din farmacie si le iau de ceva vreme.Pofta de mancare nu prea am ...nu-mi face nimic cu ochiul.La prima sarcina n-am luat vitamine si m-am ingrasat 7 Kg.Acuma sa vedem cum va fi cu vitamine.

Pantofi cu toc port destul de des dar pe timpul saricinii cu Eric purtam cu toc mic sau mediu sau balerini.Nici nu mi s-au unflat picioarele desi am prins o vara tare sufocanta.

10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Iony, ai tot respectul meu pentru puterea ta de a fi in continuare alaturi de noi la atat de scurt timp. Te tare, tare de tot!

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut Andra Chiar demult nu te-am vazut pe forum

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

imi trebuie o ora sa scriu un mesaj...imi tot suna mobilul nu stiu ce-i cu lumea astazi..brusc si-au adus aminte de mine.

Bine ai venit Andra...felicitari pentru sarcina

10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bine ai venit Andra! Sarcina usoara si la termen sa ai!
Iony, multumesc tare, e important ca vine de la tine! Fa-ti o programare la medic, si cere-i toata lista de investigatii care se fac pentru sarcini pierdute, inainte sa incerci din nou. Nu stiu cum e sistemul in Italia, daca poti sa-ti faci ce analize vrei, sau daca ai nevoie de recomandare medicala. Sunt o multime oricum. Sigur reusesti pana la urma! Esti atat de puternica !

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut Kitzy!!! Si tu esti pe-aici??? Wow ce ma bucur!
M-am mobilizat in sfarsit sa re-intru pe forum... dupa o pauza considerabila!!!!!

Multumesc de raspuns la fete, eu inca nu stiu cum stau treburile la odiseea asta dar in cateva zile banuiesc ca o sa ma pun la curent.

Acum sa scriu: UM - 28.12.2009 si DPN - 02.10.2010.

P.S. Nu mai am alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

salutare la burtici,
imi cer scuze ca nu am mai intrat, v-am simtit lipsa, dar nu am avut internet de o sapt abia azi ne-a dat drumul, am asa mult de citit dar va ajung din urma promit, am promis pozele de la eco nu stiu sa le pun in album dar le-am trimis la anaist sper sa nu se supere pe mine poate ma ajuta ea,
va , tare
ma duc sa va citesc.
11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya74

Buna fetelor,
Am fost si eu la control si mi-a spus doctorita mea ca e sarcina clar.
M-a programat la eco pe saptamana viitoare.
Am credinta ca totul va fi ok, asa cum a fost si la Stefan.
Acuma insta vin cu un alt of.
Viitoare mamici care nu aveti nici un ajutor, ce vetoi facce cu copilasul vostru in varsta de au il duceti la gradinita.
Eu intentionam sa-l duc la gradi, insa mi-a zis o mamica ca e destul de periculos sa-i aduca bebelusului boli.

Burtica de 5+ si mamica de Stefan (24.02.2008)

buna,

dupa semnatura e ziua baiatului tau LA MULTI ANI SI SA AIBA PARTE DE BUCURII SI NOROC

ama

Mergi la inceput