Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Acum e alta situatia...m-am ingrasat exact doua luni inainte de a ramane insarcinata cu 6 kg. Da, sarcina trecuta am plecat de la 60-62 kg acum deja plec de la 68. Incerc sa nu mai mananc chiar ca nebuna, daca am o pofta de ceva nu ma abtin insa iau o gura doua nu halesc chiar tot. Incerc pe cat posibil sa mananc fructe, legume (chiar deunazi am mancat rasol de vita - deci fiert - cu legume fierte)

8+ si mamica de Bianca

exact la fel am patit si eu cand sa ma apuc de regim se repar situatia am descoperit ca sunt
la prima sarcina la fel am facut

ama 10+ si mama Ana (09.10.2006)

ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna.....mai primiti o burticuta - viitoare mamica de septembrie printre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

buna.....mai primiti o burticuta - viitoare mamica de septembrie printre voi?

Bine ai venit Vanyy. Sarcina usoara si la termen.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Am vrut sa va cunosc un pic pe toate, asa ca am citit toate capitolele(mai putin 2 si 3 pt ca imi dadea eroare, habar nu am de ce)....am ras dar am si plans la postarile voastre.

Mergi la inceput

Multumesc Klarisse.......si eu doresc sarcini usoare si la termen pt toate burticutzele

Mergi la inceput

Fetelor am vazut ca deja au aparut martisoarele, poate vine primavara sa ne plimbam si noi burticile prin soare..

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ariciu ,mersi ptr gandurile bune.Trebuie sa fiu tare, desi cred ca toate femeile suntem facute asa-suferim dar stim sa ne ridicam si sa o luam de la capat.Ptr mine e important ca am un sot minunat care imi este alaturi si asta mi-a dat puterea de a ma ridica mereu.Dragostea si afectiunea lui ma face sa trec peste orice.Scuze dar trebuia sa va spun ca am un sot minunat
Chichiutza o sa va fiu alaturi si ma voi ptr toate sa aveti sarcini usoare si la termen.
Si pot spune ca, datorita si voua mi-am revenit
Va dulce dulce si va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Ariciu ,mersi ptr gandurile bune.Trebuie sa fiu tare, desi cred ca toate femeile suntem facute asa-suferim dar stim sa ne ridicam si sa o luam de la capat.Ptr mine e important ca am un sot minunat care imi este alaturi si asta mi-a dat puterea de a ma ridica mereu.Dragostea si afectiunea lui ma face sa trec peste orice.Scuze dar trebuia sa va spun ca am un sot minunat
Chichiutza o sa va fiu alaturi si ma voi ptr toate sa aveti sarcini usoare si la termen.
Si pot spune ca, datorita si voua mi-am revenit
Va dulce dulce si va doresc tot binele din lume

Multumim Iony ca esti in continuare alaturi de noi. Esti o femeie foarte puternica si iti doresc din inima sa primesti darul de la Dumnezeu cat mai repede.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Asa este Ama.
Multumesc mult pentru urare.
L-am conceput in noaptea nuntii si s-a nascut de Dragobete.
Minune de la Dumnezeu.

La Multi Ani doresc tuturor sambureilor si piticilor, deasemenea mamicilor si taticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna fetelor, imi fac si eu aparitia ....cu greu....raceala asta ma omoara, sper sa imi treaca in cel mai scurt timp
Bun venit noilor burtici Andra, vanyy, sarcini usoare si la termen

Alina 8+

Mergi la inceput