Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
vanyy2009 spune:
Iony am citit ce s-a intamplat, imi pare nespus de rau
si asa este conteaza foarte mult sa ai pe cineva alaturi care sa iti dea putere. 

crina-s spune:
Dragelor va aduc vesti bune cum v-am promis: bebe e bine are 2,4 cm, ii bate inimioara si acum era cu manutele in sus si dadea din ele.
Sunt foarte fericita
Va doresc din tot sufletul sa traiti fericirea asta de o traiesc eu astazi (la toate)
Astazi dau de baut
ce vreti sa bem? 

9+
crina 
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Dragelor va aduc vesti bune cum v-am promis: bebe e bine are 2,4 cm, ii bate inimioara si acum era cu manutele in sus si dadea din ele. Sunt foarte fericita ![]() Va doresc din tot sufletul sa traiti fericirea asta de o traiesc eu astazi (la toate) Astazi dau de baut ce vreti sa bem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9+ crina ![]() |
Urrraaa super veste Crina. Sa fiti sanatosi si voi si samburache
. Ma bucur tare cand citesc vesti bune.Pupicei

Klarisse 8+
crina-s spune:
doamne ce mult ati scris de azi dimineata!
eu am 1.60 si in general pot peste tot pantofi cu toc(asa m-am obisnuit ca sunt scunda), dar de cand sunt graviduta am purtat cizme cu talpa joasa (bine nici nu am iesit din casa decat pana la doctora), dar asa ma simt mai bine.

9+
crina 
chichiutza spune:
Felicitari Crinaaa! :) Atat de tare m-am bucurat! La mine fiind mai mic nu avea ce sa ridice (1,7 cm), manutsele erau niste mici bulinutse. Ce haios era. Se misca acolo in legea lui! :)
Cristina
8+
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor, imi fac si eu aparitia ....cu greu....raceala asta ma omoara, sper sa imi treaca in cel mai scurt timp ![]() ![]() Bun venit noilor burtici Andra, vanyy, sarcini usoare si la termen Alina 8+ |
Cum esti Alina? Febra, ceva? A avut efect sarea pe plita? Cu ce te tratezi?
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Felicitari Crina!!!! In sfarsit vesti bune! Multumesc
. Parca intrezaresc o luminita la capatul tunelului...
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
andre_flo spune:
bun venit noilor burtici si sarcina usoara si la termen 
crina, felicitari pentru vestile bune 
12+
Alina_feier spune:
Sunt ceva mai bine , mersi aricu de sfat cu sarea , tare bine mi-a prins...am reusit sa dorm mai bine noaptea.Acum nu mai e asa de rau, bine ca nu am facut febra pana acum....de tratat ma tratez cu ceai de musetel cu lamaie si miere,si mananc multe citrice sau le fac suc....am mai papat si niste supica de pui
Sper ca pana in weekend sa imi revin
Alina
8+