Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
andra_b spune:
Alina multumim!
Imi pare nespus de rau pentru fetele care au piedut...
Si mie mi-i cam greu sa fac fata cu gandul asta care imi vine foarte des in cap dar incerc din rasputeri sa gandesc optimist!!!
Crina, ce ma bucur pentru bebelasul tau!!!
Inseamna ca pe saptamana viitoare daca ajuta Doamne Doamne si la mine o sa fie ceva de genu...
Eu am plans cand am vazut inimioara batand la eco, nu imi venea sa cred!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
crina-s spune:
IONY scumpa mea esti o super femeie!Iti admir puterea.
M-ai intrebat ce mi-au spus doctorii la sarcinile trecute: la prima doctora mea ginecoloaga la care mergeam de 10 ani a dat din umeri si mi-a spus ca se intampla frecvent la prima sa se piarda(avea 5,6 saptamani). nu mi-a dat nici un tratament, dar mi-a spus ca nu cumva timp de 6 luni sa mai raman gravida(a fost primul chiuretaj, eu nu am facut niciodata vreo intrerupere de sarcina). Dupa vreo 7 luni am ramas din nou gravida si mi-a dat acid folic , duphaston si elevit si mi-a recomandat repaos la pat.La 7 saptamani m-a chemat la primul eco si nu s-a vazut decat sacul (mi-a zis ca am uter retrovers si de aceea nu se vede nimic)deabia la 10 sptamani mi-a spus ca de fapt e sac fara embrion si trebuie chiuretaj. puteam sa fac vreo infectie....ma rog...
mi-a pus dupa chiuretaj sa-si faca sotul o spermograma atat...si 6 luni sa nu raman....
a treia oara i-am spus ca mi-a iesit testul pozitiv si ca am un pic de sangerare a zis sa iau duphaston(asta prin telefon).In momentul acela mi-am schimbat doctora binevoitoare....Am avut la a treia avort menstrual.
tocmai doctorita la care m-am mutat mi-a dat sa fac analize de imunitate, hormonale, de cariotip(la ambii soti), spermograma ptr sot etc care au iesit ok.
cred ca m-am intins cam mult cu explicatiile.
scuze dragilor
oricand Iony iti raspund la orice intrebare

9+
crina 
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Sunt ceva mai bine , mersi aricu de sfat cu sarea , tare bine mi-a prins...am reusit sa dorm mai bine noaptea.Acum nu mai e asa de rau, bine ca nu am facut febra pana acum....de tratat ma tratez cu ceai de musetel cu lamaie si miere,si mananc multe citrice sau le fac suc....am mai papat si niste supica de pui Sper ca pana in weekend sa imi revin Alina 8+ |
Multa sanatate! Si la mine sarea aia a avut efect nesperat. O sa te pui pe picioare in 2-3 zile daca n-ai facut febra pana acum.

Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Bells spune:
Bravo Crina, felicitari pentru fluturas, multa sanatate si multumim pentru vestea buna, pe mine m-a binedispus 

Bun venit noilor BURTICI, multa sanatate si BB-ici frumosi, sanatosi si la termen va doresc.
Va
-icesc pe toate 

Ioana,
10+
vanyy2009 spune:
Multumesc de primire fetelor, sunteti ft dragute
Sa va dau mai multe detalii despre mine: numele meu este Vanessa, am 24 de ani fara 2 luni, sunt insarcinata in 9s si 3zile.
daca se poate sa ma puneti si pe mine in listuta, datele mele sunt:
DN: 21.04.1986
UM:8.12.2009
DPN:15.09.2010
Klarisse spune:
Se mareste odiseea..Sa dea Domnul sa avem o toamna plina de
sanatosi si frumosi.
KLarisse 8+
IONY_82 spune:
Crina, uraaaaaaaaaaaaa

ce veste minunata.Ma bucur nespus ptr tine.Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare.Felicitari

si tine-o tot asa- cu vesti bune.Mersi mult ptr informatii.Cam aceeasi situatie si la mine.Sa speram ca vor iesi si analizele noastre bune si cu D-zeu inainte.Te
dulce dulce
Klarisse mersi
.
Bine ati venit burticilor noi
-sarcini usoare si la termen

Andreea82 spune:
Bine ati venit Vanessa si Andra. Sa aveti o sarcina frumoasa pana la capat!
Crinaaaaa!!! Bravo! Felicitari pentru bebe zglobiu! Tine-o tot asa, ne bucuram tare mult pentru tine
andra_b spune:
Multumim Andreea! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Bine ati venit Vanessa si Andra. Sa aveti o sarcina frumoasa pana la capat! |
multumesc la fel andreea

9+