Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
andra_b spune:
Off nu stiu cum sa pun la semnatura sa se vada poza... 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
viss spune:
buna, fetelor.am facut si chiuretajul.cu un diazepam i.m inainte la cererea mea, xilina de rigoare,a fost initial cu aspiratie si apoi chiureta.a fost foarte bine, nici nu s-a comparat cu chinurile prin care am trecut eu cand am facut chiuretaj acum 2 ani.mi-a dat antibiotic inainte si dupa- 10 zile, antiiinflamator,vit.K, si Ca efervescent.si trat. cu Cicloproginova vreo 2 luni,este un trat cu hormoni care poate imi va regla/creste endometrul.apoi dupa controlul de rigoare, sa incepem iar cu inseminari..din pacate nu stiu dc voi ramane insarcinata pana la sfarsitul anului,dar dc nu,am sa renunt si am sa reiau batalia peste 5 ani, dupa trat. hepatita..si dc nu , am sa infiiez.maine as m-as duce sa depun dosarul,dar mai imi acord sansa acestui an..
in octombrie am si examenul de specialitate la spital, am sa rezolv si cu asta..si apoi voi decide incotro o iau.
va pup,va doresc numai lucruri frumoase.si dc vreodata vreti sa va intalniti in bucuresti,as veni si eu, de dragul vremurilor trecute.poate imi trimite-ti un mesaj privat..
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor.am facut si chiuretajul.cu un diazepam i.m inainte la cererea mea, xilina de rigoare,a fost initial cu aspiratie si apoi chiureta.a fost foarte bine, nici nu s-a comparat cu chinurile prin care am trecut eu cand am facut chiuretaj acum 2 ani.mi-a dat antibiotic inainte si dupa- 10 zile, antiiinflamator,vit.K, si Ca efervescent.si trat. cu Cicloproginova vreo 2 luni,este un trat cu hormoni care poate imi va regla/creste endometrul.apoi dupa controlul de rigoare, sa incepem iar cu inseminari..din pacate nu stiu dc voi ramane insarcinata pana la sfarsitul anului,dar dc nu,am sa renunt si am sa reiau batalia peste 5 ani, dupa trat. hepatita..si dc nu , am sa infiiez.maine as m-as duce sa depun dosarul,dar mai imi acord sansa acestui an.. in octombrie am si examenul de specialitate la spital, am sa rezolv si cu asta..si apoi voi decide incotro o iau. va pup,va doresc numai lucruri frumoase.si dc vreodata vreti sa va intalniti in bucuresti,as veni si eu, de dragul vremurilor trecute.poate imi trimite-ti un mesaj privat.. |
Viss sa ai grija de tine, sa fii curajoasa, sa tii capul sus si Dumnezeu sigur te va indruma spre cea mai buna solutie pentru sufletelul tau.
Suntem cu gandul alaturi de tine

Klarisse 8+
annya74 spune:
Felicitari Crina!
Iti doresc sarcina fara probleme pana la 40 saptamani.
Doamne ajuta ca sarcina aceasta sa compenseze toate pierderile suferite.
Pentru toate fetele: GANDITI DOAR POZITIV- LEGEA ATRACTIEI
BUrtica 5+ si mami de Stefan Dacian(24.02.2008)
vanyy2009 spune:
Eu sunt foarte fericita, in al 9-lea cer as spune, l-am vazut ieri la eco pe bebe, statea asa de linistit
m-a bufnit iar
, avem 2.20 cm
, mi-a luat sange pt DT si mi-a spus ca ne vedem peste 10 zile iar......nu mai am rabdare pana pe 5 martie, abia astept sa il vad
.
Faza tare cand am iesit din cabinetul doctorului mi-a zi cica ''ai baiat ai vazut?''
am ramas paff.....nu stiu cum a putut sa vada ceva la 9 sapt. Eu oricum sunt fricita
9+
andra_b spune:
Vanny abia astept si eu sa vad bebele meu luni.
Doamne ajuta!!!
Felicitari, sarcina usoara! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
annya74 spune:
Viss, imi pare fffff rau de ce ti s-a intamplat.Nu pot expima in cuvinte ceea ce simt. Nu se poate sa nu incerci in continuare sa faceti bebelusul vostru. Lupta, lupta, lupta mai departe. Infiatul e o loterie.
Iti doresc multa putere si sanatate!
Klarisse spune:
Fetelor pana pe 6 martie eu ce fac?
Vreau sa vad si eu ce mai face bebica, sa stiu ca e bine si creste acolo..
Uofff greu mai trece timpul..
Abia acum am scapat de gustul metalic din gura, ma simt mai usurata..

8+
kiti2205 spune:
Crina
! Bravo!! Vesti de astea vrem.
Klarisse, eu am pe 2 programat eco si nu mai am rabdare. Abia astept sa vad ca e bine afinutza
.
Eu am alta problema - constipatia. De aia nasoala, nu trece cu nimic. Ma gandeam sa imi cumpar niste Humana Milkzucker. Voi ce remedii naturiste stiti? Nu de alta, dar tot simt diverse dureri in abdomen si ma panichez ca sunt de la bebe.
Kiti,
7+ si mami de
Vlad
Andreea82 spune:
Viss, ma bucur ca esti bine fizic dupa interventie. Ai grija de tine, sa te faci bine si...nu renunta la visul tau! As vrea sa cred ca pana la sfarsitul anului vei face parte dintr-o noua odisee. Eu iti tin pumnii!
Nu iti pierde speranta pentru ca trebuie sa lupti mai departe