| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Crina ! Bravo!! Vesti de astea vrem.Klarisse, eu am pe 2 programat eco si nu mai am rabdare. Abia astept sa vad ca e bine afinutza .Eu am alta problema - constipatia. De aia nasoala, nu trece cu nimic. Ma gandeam sa imi cumpar niste Humana Milkzucker. Voi ce remedii naturiste stiti? Nu de alta, dar tot simt diverse dureri in abdomen si ma panichez ca sunt de la bebe. Kiti, 7+ si mami de Vlad |

8+
stiu cum e andra
, hai ca mai e putin de tot......felicitari si sa ajungem cu bine la sfarsitul celor 40 de saptamani, si klarisse si kitty haideti fetelor ca mai e unpicut
Doamne Ajuta!!!!!
9+
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Crina ! Bravo!! Vesti de astea vrem.Klarisse, eu am pe 2 programat eco si nu mai am rabdare. Abia astept sa vad ca e bine afinutza .Eu am alta problema - constipatia. De aia nasoala, nu trece cu nimic. Ma gandeam sa imi cumpar niste Humana Milkzucker. Voi ce remedii naturiste stiti? Nu de alta, dar tot simt diverse dureri in abdomen si ma panichez ca sunt de la bebe. Kiti, 7+ si mami de Vlad |
8+
Ce faceti burticutelor? Sper ca sunteti cool... adica bine in sensul meu. Eu am avut o ziiiii.... am o durere de cap ingrozitoare, am tot desertul Gobi in ochii si.... nu se mai termina ziua aceasta deloc, zici ca are 36 ore
. Va pup si ne 'vedem' diseara... eu sunt inca la serviciu si mai am pana termin
... vreau sa pun capul pe birou si sa 
Dragele mele,
pe burtici, sa aveti o seara linistita, odihniti-va si ne citim pe maine. Deja faceti parte din viata mea si e un sentiment tare placut
.
Pupici
8+