Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Crina, daca nu te superi, vreau sa te intreb, pentru ca te tot aud zicand de sarcinile trecute, cati copii ai?

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Nici unul pana acum, insa am fost de trei ori insarcinata

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Va multumesc din suflet fetelor ca-mi sunteti alaturi.
Luminita imi pare rau.Trebuie sa fim puternice si sa depasim aceste momente
M-a intrebat cineva cate sapt aveam-eram in 7s6z embrionul era dezvoltat dar fara activitate cardiaca la primul control si mi s-a spus sa astept.Dupa o ora au inceput sangerari puternice am mers di nou la urgenta-embrionul era acolo si la un moment dat dr spune imi pare rau dar avortezi chiar in acest moment..
Partea buna este ca nu a fost nevoie de chiuretaj
Viss nu-ti pierde speranta mai asteapta si incearca sa mergi si la un alt eco.Iti tin pumnii sa dea Domnul sa fie bine
Kitzy mersi mult de sfat.O sa merg sa fc toate analizele pe partea de genetica ca restul le-am facut.Dupa aceea vom incerca din nou
Kitzy daca vrei poti sa-mi spui ce analize ai mai facut tu? am vazut ca si tu ai pierdut 3 sarcini si daca poti sa-mi spui mai multe.Te
Va pe toate si sa veniti numai cu vesti bune

Iony, lasa ca ne luam de manutza si ne rugam la DD sa ne fie bine, si noua si la toata lumea... o sa vezi.
O buburuza de burtica mi/a spus de ceai de cretisoara, cica ajuta la ovare, regleaza ovulatia, alea alea, si ne ajuta sa ramanem mai repede asa ca... bagam la ceai, fac si baie in el daca e nevoie. Hai, sterge lacrimuta ca mi/o sterg si eu pe a mea si sa avem incredere in DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Merci, Crina! E clar... eu am pofta de mancare si fara vitamine! Tu ce vitamine iei/vei lua?

Aniast, felicitaaaaaaari pt baietoi!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Viss multumesc ptr raspuns. Tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Of, Of Doamne nici nu pot sa cred ca citesc aici!!!!!!!!!

De ce trebuie sa se intample asta? Cuvintele snt de prisos, imi pare foarte rau!!!!!!!!!

Ma apuca sperietii si pe mine, eu nu am facut eco pana acum dar ma simt foarte bine. Pe 1 martie sunt programata la al doilea control la gine, si atunci il intreb si de eco.

Elevit mi-a spus si mie doctorul sa i-au din luna a treia, dar si eu am auzit ca te ingrasi de la ele, nu stiu ce sa zic.

Va pe toate si sa nu mai aud vesti rele!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Merci, Crina! E clar... eu am pofta de mancare si fara vitamine! Tu ce vitamine iei/vei lua?

Aniast, felicitaaaaaaari pt baietoi!!!

12+

Deocamdata nu iau decat acid folic. Mi-am schimbat doctorita ginecoloaga, daca eram la vechea probabil imi dadea si mie din prima luna elevit. Am citit ca are vitamina A si nu e bine sa-l iei in primul trimestru.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Maya sunt sigura ca ne vom alatura cat de curand burticilor.Tie iti tin pumnii si ptr 28 sa fie cu 2 liniute testul.te dulce si sa fim puternice ca D-ZEU e mare si ne va da si noua bebelusii mult doriti. CREDINTA si PUTERE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

gata, am fost la al 2-lea ecograf, si la a 2-a parere. identica.nu exista activitate cardiaca.maine ma duc sa fac chiuretaj..e ditamai embrionul de 8sapt., dar fara inima.este recenta treaba. a incetat din evolutie ieri, sau azi, ca altfel nu crestea asa bine.am vauzt si cap, si profil, si picioare..nu inteleg de ce nu imi poate provoca avort.oare medicina nu are astfel de medicamente?dc la iony s-a eliminat tot, de ce la mine nu s-ar putea?diferenta nu e decat de o saptamana, nu?
am bocit pana nu am mai avut lacrimi.noroc ca e la mine o matusa, pana maine,ca voi face pauza azi, dar maine o sa ma pot descarca..
va urez bebici sanatosi, sarcini fara probleme, si orice va doriti voi. eu ce mi-am dorit nu am avut..am visat degeaba.cred ca imi poarta ghinion nickname-ul meu.ptr mine cel mai negru cosmar a devenit realitate.din pacate..de ce mi-a fost frica nu am scapat.

Viss, vrei sa ma omor cu plansul. Poate o sa ti se para aiurea dar stii ce imi ziceam in clipele de disperare? DD a dat, DD a luat (si stie el de ce) si tot DD o sa/mi dea ce a luat si ce/mi doresc eu cel mai mult...
nickname.ul nu are nicio legatura. Te rog, nu pot sa te las...
Pot sa/ti trimit o poezioara care o citesc eu in clipele mele grele(si nu numai)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Viss,
Eu am patit-o pe 1 septembrie 2009, aveam 12 saptamani cand am aflat. Curaj si de la capat. Este tot ce pot sa spun. Stiu ca e greu, am bocit ascunsa prin colturi zile intregi, am auzit destui binevoitori care ma luau cu "ei, lasa ca nu e un capat de tara, faci altul" si mi-a venit sa ii bat pe toti. CIne nu a trecut prin asta nu stie cum este. Si este groaznic. Indescriptibil de groaznic.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Kity, sustin, e groaznic.
Si eu tot la 12 saptamani dar... ma face si mai mult sa/mi doresc sa reusesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Maya sunt sigura ca ne vom alatura cat de curand burticilor.Tie iti tin pumnii si ptr 28 sa fie cu 2 liniute testul.te dulce si sa fim puternice ca D-ZEU e mare si ne va da si noua bebelusii mult doriti. CREDINTA si PUTERE

Yoni, se pare ca mi/a venit astazi CM, la 23 de zile de cand am avut chiuretajul. Chiar calculam... 12-16 perioada fertila asa ca ne/am apucat de treaba... pe 28 sa aflam... dar... dar nu disper. vb astazi cu 2 colege care au avut ciclu pe timpul sarcinii asa ca... se poate si o sa/mi fac testul.
Nu mai suport sa vad in fata ochilor tampoane, ob.uri... le urasc...
dar lasa ca vine soarele si pe strada noastra si sa te vezi atunci...

Mergi la inceput