BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- am luat azi o parte din materiale. Doar ce trebuie pt izolatie, ca nu am loc unde sa le depozitez si nici nu are rost sa le iau si sa le tot mut de colo colo.
Mai trebuie luat rigipsul, partea de tevi pt instalatia de apa calda, faianta din bucatarie, piatra naturala pt pus pe un colt.
Cam asta la materiale, dupa care: cada , chiuveta, wc, bideu, mobilier etc.

Aaaa Roxana trebuie sa stai cel putin pana luni. doar nu o sa nasti iarna in feb???. Eu zic ca apuci 37 de sapt.
Tipul care ne face lucrarea zice ca o sa nasc pe 13 aprilie.
Parca pana pe 13 e cam mult.... Eu niciodata nu sunt multumita.

Cred ca bebeluna sa apucat si ea renovat prin burta ca tot muta pe acolo una alta.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Asteropi -- vezi ca apa nu se rupe la toata lumea. Cred ca la mai putin de jumatate din nasteri se rupe apa de la sine, la restul o rupe doctorul in timpul travaliului. Sa nu ajungi la dilatatie maxima si nasti pe acasa tot asteptand sa se rupa apa

Tocmai aseara citeam pe un site american ca la doar 10% dintre gravide li se rupe apa de la sine.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke
Acuma am citit pe net multe contra fata de epid, printre care ca nu te poti controla sa mergi la toaleta. E adevarat? Acuma nu mai stiu ce sa fac. Si cat dureaza cat nu simti nimic, esti amortita? ( cred ca depinde si de dozaj)

Din toate parerile contra epiduralei pe care le-am gasit pana acum, e prima data cand citesc de asta cu toaleta. Cand anume nu te poti controla? In timp ce esti anesteziata?
La mine dura 2 ore efectul epiduralei, dar dupa ce atrecut efectul, eram dilatata complet si am inceput sa imping, asa ca nu am mai avut o a doua doza.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Vladi, acu am vazut ce-ai scris, ca io cam citesc pe sarite si revin dupa cu lecturarea mai ampla, sa nu pierd cate ceva insa in mare, ca nu pot tine pasul cu voi nicicum. Iar la sfaturi.. sunteti tu si fetele mai experimentate "in charge" la capitolul asta, de ce crezi ca intru sa va citesc, mai aflu si eu una, alta.. Desi stii ca daca am ceva de zis nu tac nicicum, indiferent de consecinte
Noi vad ca mai avem cam la fel pana la termen si eu inca nu am terminat chiar tot bagajul de spital, o iau usor si ma bucur de fiecare clipa care mai e, desi e mai greu parca de data asta, am bebe super activ Am luat chestii basics mai mult, as fi vrut sa ma infing mai mult in hainute si altele, insa.. e tare greu cand nu stii ce va fi bebe. Sunt atatea minunatii absolut superbe, insa ori pt fetite, ori pt baietei, cele unisex sunt mai fade, am luat mai mult albe, crem, cu ursuleti.. etc si doar strictul necesar. Poate e mai bine asa, ca altfel saream calul rau la ce oferta este pe aici, insa dupa ce nasc, cum imi revin ies la shopping cu bebe, recuperez

Apropo de bagaj, eu voi avea o geanta mai mare si una mai mica. In cea mare bag ale mele, plus tampoane, chestii de toaleta, pampersi etc, iar in cea mica hainute, paturici etc pt bebe. Nu are sens sa va incarcati cu prea multe, de ex. un prosop mare si unul mic+ unul f.mic pt voi sunt suficiente, va puteti ruga sotul sa va aduca altele fresh a doua zi (lasati pregatit acasa ce credeti ca ar mai trebui la schimb) si sa le ia pe cele folosite acasa, sa evitati aglomeratia de chestii folosite. Tin minte ca eu, la Ioana m-am intors acasa cu lucruri de care nu m-am atins, am bagat prea multe si imi era si greu sa le intorc pe acolo cand cautam ceva.

Inca o chestie mai vreau sa zic si o tai, ca iar imi petrec ziua pe net Marsy, fii fericita ca ai un medic care a preferat sa faca ce e mai bine pt tine si bebe, e de apreciat, sa stii! Copilul trebuie sa mai stea acolo si va fi minunat ca mai are parte de macar cateva zile in burtica. Eu, acu` 7 ani am avut programare la exact 40 de saptamani la spital pt inducere, am mers, mi-a verificat colul, facut eco, alea alea.. a zis ca bebe inca nu e pregatit, insa putem face inductia, sau cezariana. Am zis nu, sarumana si am preferat sa mai astept inca o saptamana. Si tot nu s-a grabit sa vina fiicamea, asa ca la 41 de saptamani am acceptat inductia, desi doctorita ar fi preferat cezariana. Am spus sa incercam asa iar daca nu e ceva ok, intram la cezariana.
Ce pot sa spun este ca am facut alegerea cea mai buna in situatia data, fiica-mea s-a nascut la 3,750 kg, eu am reusit sa nasc normal, insa.. inducerea nasterii in sine.. a fost super dureroasa. Cum spunea si Michelle, in Suceava nu se face epidurala, asa ca a fost totul live si nu recomand asta decat la cei care practica sporturi extreme Pot sa spun ca la un moment dat.. imi venea sa ma pocnesc ca am refuzat eu asa frumos cezariana, insa a trecut totul si recuperarea a fost super usoara. Travaliul la mine a durat de pe la vreo 8.30 / 9.00 pana la 14.30 Cel mai usor a fost la expulzie, comparativ cu durerea travaliului, si nu stiu cum am reusit, insa am si vazut momentul cand s-a nascut fiicamea, m-am ridicat chiar atunci si am vazut-o, a fost minunat. Din clipa aia nu mai durea absolut nimic. A.. si am nascut doar cu moasa, ca nu au fost complicatii.
La tine, cu epidurala, sunt convinsa 100% ca va fi mult mai usor, totul e sa te pregatesti sufleteste si va fi super ok, vei vedea. Eu nu ma asteptam sa fie mai intens decat la un travaliu normal, chiar nu stiam lucrul asta, si daca stiam sigur as fi fost mai bine pregatita si imi era ceva mai usor. Iti urez nastere usoara si repet, bucura-te ca medicul tau nu a sarit pe tine sa te taie sau sa faca repede inductia ca sa scape si sa ia alta la rand. E de apreciat ca a ales ce e mai bine.
Parerea mea e ca daca totul e ok cu bebe, nu va grabiti sa nasteti, nu fortati nota, lasati copii sa se nasca cand le e dat, au si ei un termen cand trebuie sa vina pe planeta asta si eu chiar cred ca data si ora nasterii influenteaza cu mult cum va fi viata noului omulet

Ina, tu cum mai esti? Sper ca te menajezi

Va pup, aveti grija de voi.

Lara, 35 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ai venit pe lume bebelus superb Eric Nicholas!
Sa ai parte de toate bucuriile si binecuvintarile si de o viata de vis alaturi de parintii tai!

Draga Oana, felicitari si refacere usopara!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici la noi au venit p[arintii mei sa ma ajute cu Daria. Suntem fericite amindoua!!!

Ioana imi pare rau, sper sa ajungeti la conciliere!

Marsy si eu cred doctorul a luat decizia corecta.

Cristinuca multumesc pentru informatii. Si eu merg tot la Medsana pentru ca e la doua minute de mine. Am facut programare pe mircuri.

Va doresc tuturor o saptamina minunata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Lara merci de intrebare sunt bine, la servici ca de obicei...
Tu cum te mai simti? saptamana asta mergi si tu parca la ecograf, iti tin pumnii sa te introci cu vesti cat mai bune. Asta cu menajatul nu stiu cum sa o iau, doctorul meu nu imi zice niciodata nimica, imi da liber la toate :) stau toata ziua jos la servici si in weekend alerg dintr-o parte in alta cu cumparaturi, aranjat camera copilului etc. acuma regret ca nu am stat mai mult in pat de la 20 de sapt cand mi-au zis ca e placenta jos inserata, poate se ridica mai mult dar nu mi-a zis nimeni nimica si nici eu nu am citit pe net ca fraiera, pt ca imi zisesera ca in 90-95% din cazuri se ridica pana la termen. acuma e prea tarziu sa dau timpul inapoi.
poate la tine s-a mai ridicat macar un cm ca sa fie ok. te astept cu vesti bune, parca mergi vineri la ecograf?

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa si cam ce data de finalizare v.au dat mesterii?
n.ar fi ceva deosebit sa nasc in iarna :) doar ivan e in decembrie
sa stii ca nici eu nu.s multumita :)) nu vreau sa nasc asa repede dar imi mentin parerea cu 40 de saptamani, iar despre 13 aprilie , nu cred ca ai cum sa ajungi acolo, mai ales ca esti destul de activa

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ne-am reintors si noi de la dr. Bebe a luat serios in greutate in ultimele zile, acum se pare ca este in jur de 3,8 kg. asa ca doctorul a decis ca daca pana miercuri dimineata nu se declanseaza nasterea naturala atunci ma prezint la ora 8 la camera de garda cu bagajul si ma interneaza. o sa induca nasterea naturala si a zis ca nu pleaca de la spital pana nu se rezolva.

uff m-au cam luat emotiile. vad ca vorbiti de epidurala, cred ca ajungem sa o folosim la dimensiunile astea.

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu ar trebui sa-mi definesc cuvantul imprudenta, pentru ca e clar ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce scrie in DEX… promisesem sa fiu mai atenta la dozarea efortului dar numai asta nu fac! Mai degraba ar trebui sa promit ca nu fac imprudente prea mari!!
Ami azi am o zi mai buna, de necrezut!!
2anke din fix acelasi motiv imi doresc si eu anestezia epidurala.. cu toate riscurile pe care le implica sau nu. Legat de vopsit, poti incerca cu o vopsea-crema fara amoniac, nu e daunatoare pt bebe pt ca are compozitia pe baza de plante (asa mi-a explicat coafeza).
Denisa spor la treaba! Sper sa termine rapid echipa care se ocupa de baie si bucatarie!
Ate imi pare rau pt durerea de masea. E crunta, stiu!
Ramy mercic pentru raspuns! Stii ca mereu m-am gandit cum ai pierdut apa avand si cerclaj.. dar banuiesc ca deja se afla firul sub presiune. Plimbare placuta, cred ca abia astepti sa iesi putin!
Briana ca sa doarma mai bine noaptea!
Jeni bafta sa nasti sambata cum iti doresti! Si mie mi-a recomandat dr Calciu+D3 dar sper sa nu accentueze contractiile deja existente, pt ca in curand va trebui sa-mi tin burtica cu ambele brate cand merg!
Roxi eu vin sa nasc in Spania! :D La ce facilitati sunt acolo si cum sunteti tratate, acum m-as apuca de bagaj (altul decat cel pt spital, ca ala e gata!) Promit sa stau cumintica cu cateterul in coloana si fara sa mi se auda glasciorul… ahh, si iti aduc si salam bun-bun din Romania!
Ina si eu am o valiza pt mine, ticsita cu cele necesare. Aparte am punga cu pampersi, servetelele, hainutele pentru iesirea din spital ale mandrei si cosul. Ultimele le aduce sotul in ziua externarii.
Corimami eu cunosc o fata care a nascut cu dubla circulara de cordon, natural, fara probleme. Era la a treia nastere si spunea ca i s-a parut ca a durat putin mai mult dar in rest n-a avut bebelusa nimic. Si eu stau cu gandul la asta pt ca mi s-a spus ca bebelina are esarfa de cordon si mi-e teama, la cat e de atomica, sa nu si-o stranga mai tare in jurul gatului.
Ioanaa imi pare f rau ca experimentezi, din nou, probleme in relatia cu sotul! : ( Sper din suflet ca apropiata nastere a celui de-al doilea fiu sa-l deschida si sa-l faca sa perceapa noua valenta a casniciei voastre! Numai ganduri bune pentru tine!
Silvia pupam grasunelul! Ce dragut ca-l vei cunoaste miercuri!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput