BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 Am schimbat si noi semnatura... Va citesc dragelor, si va urez la toate numai bine si sanatate...Nu nominalizez ca nu am timp si dispozitie...sunt tare suparata de ceva vreme, ma tem de o depresie crunta...probleme grave in cuplu. ![]() Nu prea mai vad solutii salvatoare, din contra, e din ce in ce mai rau. Aseara dupa o cearta naspa, m-am pus pe plans, am vrut sa ies din casa, la aer, asa ca m-am urcat in masina, dar am dat cu spatele inainte sa se deschida complet poarta de la garaj (e cu telecomanda), asa ca am spart luneta si am stricat si poarta. Numai cheltuiala asta nu-mi lipsea.. In fine astea se repara dar relatia cu sotul pare-se e definitiv compromisa. Stiu ca par nori negri acum, acre ar trebui sa treaca, dar deja e prea mult timp de cand incerc sa fac lucrurile se mearga...si culmea, tot eu sunt cea care greseste... hai ca nu vreau sa stric atmosfera. In rest...mi-e tare greu...ma dor toate, burtica e ff mare si grea...nu cred s-o mai duc trei sapt. Acum ce sa mai zic, cand o fi, sa fie... Azi definitivez si eu bagajul de spital. Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.Alexandru BEBE...in burtica.. Sarbatori de iarna... |
Nu mai fi suparata, uite
si
. Ce o fi o fi! Fi barbata! Se rezolva toate belele. Cu Dumnezeu inainte si o sa fie bine! Gandeste-te ca tot raul spre bine. Un sut in fund inseamna un pas inainte! O sa vina bebe cu noroc. Fruntea sus si incearca sa vezi si partea buna nu numai ce-i rau. Uite inca un
si muuulte
ca sa-ti treaca
38+
Sarah Maria
Ina_3040 spune:
Freedelia mi-au trimis o lista de la spital cu ce trebuie sa duc pt nastere, si acolo scria de cateva camasi de noapte ample, halat, prosop mare (normal ca eu am pus 2 prosoape mari), prosop pt copil, etc. asa ca m-am apucat sa bifez de pe lista de nu mai imi incapeau in valijoara
si culmea ca nasc la o clinica privata nici macar la un spital de stat...
Ioana28 imi pare tare rau sa aud de probleme in culpu, numai asta ne mai lipseste pe ultima suta de metri...hai ca poate nu e chiar asa de grav si ca multe discutii apar pe fondul stresului cu noul copilas pe drum. poate a ajuns si el la un moment de criza "existentiala" unde isi pune niste intrebari sau isi da seama ca se cam duc "tineretile" intre feciori. Acuma nu zic sa lasi totul de la tine, dar eu nu as lua nici o decizie importanta pana nu vine bebe2. va urez intelegere si intelepciune maxima 
Roxana ti-am dat un mesaj pe PM.
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
jeni_h spune:
| citat din mesajul lui freedelia Jeni -- parca te vad cu contractiile astea, daca te mai si epilezi inghinal, ca nu mai apuci Sambata sa nasti... 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)AMR 7 zile maxim!!! POZE |
Ai mare dreptate, dar ce, tu nu stii vorba aia... ca daca te mananca trebuie sa te scarpini? N-am de gand sa stau pana la 42 sapt si sa ajung tot la nastere indusa. Stiu, nu sunt sanatoasa , imi falfaie un bec la mansarda
te pup si numai bine

38+
Sarah Maria
honeybaby spune:
Ma gandeam ca mai sunt cateva zile si intram in martie cand incepe "oficial" sfarsitul odiseei nostre si incepe sa ploua cu iepurasi...
Ce a trecut timpul...
Pana acum ma vaitam ca nu-mi vine pompa acum a venit dar mi-e lene s-o sterilizez. Pe a scrie ca trebuie spalata inainte cu apa si detergent, sterilizata si folosita. Eu va trebui s-o usuc si montez. Cand o montez nu tot pun mana pe ea??
. PARANOIA scrie pe mine.
Eu pana acum am doua genti cu bagaj si inca nu am pus totul
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
Asteropipan deci nu sunt singura cu ditamai valizele pe la maternitate.
ma si vedeam carand ditamai geamantanul pe holurile spitalului.![]()
si eu am senzatia ca imi car toata casa cu mine, copilului i-am pregatit sa le iau aproape toate hainutele mici ce le am 
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
ina gata mesajul ti.am trimis id.ul
denisa ai terminat cu alesul materialelor , a mai ramas mult pana va termina toata lucrarea?
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| citat din mesajul lui dayanara eu acum m.am uitat pe foaia de la ivan dinainte de nastere cu o zi , si aveam 40% di col sters si a doua zi am nascut :) acum am 70% din col sters...perfuziile facute vad ca inca mai tin, am contractii dar nu au putere si destul de rare, culmea, sunt mai dese cand stau jos sau in pat, deja zic merci sa apuc vineri cand fac 35 oficial roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara , cum o vrea DD...important e sa fiti sanatoase amndoua, iar daca e sa vina mai repede pe lume, atunci...o vom primi cu tobe si majorete
Dar eu sunt putin confuza: cand ai iesit din spital, ziceai ca daca ai fi avut 34 de saptamani, nu ar mai fi oprit nasterea...iar acum zici ca vei implini 35 oficial...asta nu inseamna ca aveai 34 de saptamani cand ai fost in spital?? Sau sunt eu cam

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
anca miercuri cand m.am internat aveam 33+5 care nu.s 34 dupa ei, tre sa fi avut 34+, iar vineri-samabata termin saptamana 34 si ziceam ca gata intru in 35+ oficial
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| citat din mesajul lui dayanara anca miercuri cand m.am internat aveam 33+5 care nu.s 34 dupa ei, tre sa fi avut 34+, iar vineri-samabata termin saptamana 34 si ziceam ca gata intru in 35+ oficial roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Mai, dar ce stricti sunt

Bine, nu zic ca e rau ca te-au bagat la tratament ca sa mai tii sarcina , mai ales pentru Silvana e foarte bine, dar ma gandesc la tine..Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
anca da, la chestii importante sunt la minut, de exemplu prima injectie pt plamani a fost facuta sa zicem la 19:20, a doua zi cand trebuia sa mi.o puna pe a doua au venit sa.mi ia tensiunea si temperatura si era 19:15 , s.a uitat la ceas si a zis ca daca prima a fost facuta la 19:20 si a doua la fel, nici macar cu 5 minute mai devreme...
oricum nu m.apuc sa spun cum e ca nu vreau sa ma laud, dar totul e perfect, nu pot cere mai mult
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE