BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaa28 spune:
BRAVO OANA, MAMICA DE NOTA 10 !!!
BINE AI VENIT PE LUME BB ERIK !! ESTI UN DULCE DE BOSUMFLICI !!! DIN PARTEA MEA AI NOTA 11 !!

PENTRU FAMILIA VOASTRA MINUNATA !!!
Ioana,
36+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
asteropipan spune:
Neata, fetele!!![]()
sa uram inca o data BUN VENIT PE LUME, BEBE ERIC!!!!!
SI REFACERE RAPIDA, OANA!!!!
MARSY offf ce dezamagire.dar poate e mai bine asa. si eu am auzit ca ar fi dureri mari la inducere. oricum nu mai e mult si iti tii puiul in brate
pupici
OANKA bafta la eco.asteptam vesti..
CASTELANA te pupik
STEFIMIC sa dea DD ,maine sa-ti tii minunea in brate. tinem pumnii
2ANKE eu m-am vopsit la coafor, dar am facut doar suvite, ca sa nu ating radacina parului.pup
FREEEDELIA 

daca nu cumva nasc inainte de 2 martie
ca la contractii am avut aseara
acum sunt bine, dar aseara intrase morcovelul
sper totusi sa ne faca surpriza fiimea si sa vrea sa iasa pe 2 martie
ia, sa vedem daca e ascultatoare, asa ca bb Eric![]()
si maine daca ar veni , eu tot as fi in al 9lea cer de fericire
te pupik
pupici la toate burticutzele
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
freedelia spune:
Ami -- ba da, asa se recomanda, sa nu dai suzeta decat dupa vreo luna, ca sa nu se creeze confuzia, dar eu nu vreau sa risc sa nu o primeasca, pentru ca sunt un fan inrait al suzetei.
Babyangel -- cu Palette mi-am nenorocit si eu culoarea, am luat din Romania am zis ca e super ca se tine putin pe par... si am acum 3 culori diferite in cap. Sau chiar 4 -- am satenul inchis de la radacina, apoi saten deschis vreo palma, de unde am inceput sa ma fac cu Palette, apoi blond si la varfuri e un blond ars vai mama lui care trebuie tuns. Ma gandesc cu groaza ca fara 150 de euro nu scap sa imi aranhez parul sa fie tot la aceeasi culoare si tuns cum trebuie...
Ina -- dar tie iti trebuie pijamale, halate, prosoape, etc la spital? Asa ti-au spus? Ca in general prin toata lumea "civilizata" astea toate ti se dau in spital...
Jeni -- parca te vad cu contractiile astea, daca te mai si epilezi inghinal, ca nu mai apuci Sambata sa nasti...
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 7 zile maxim!!!
POZE
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ami_84
Ma uitam la semnatura ta si mi-am amintit de ce spuneai mai demult. Daca nasti in februarie e Fabian iar daca nasti in martie e Martin. Sa inteleg ca ramane Fabian indiferent de caz, sau ai vreo presimtire? ![]() 37+ Irina AMR 2 |
Sa iti spun istoria numelui Fabian Daca era dupa mine , ii puneam primul nume Fabian, pentru ca imi place enorm de mult. DAR, din pacate , sotul meu a cunoscut un "hot de strainatate" care era cam nesuferit si il chema Fabian, si nu a putut scapa nici cum de asocierea numelui cu persoana respectiva. Apoi am cazut de acord pe numele Codrin , si am facut cu el un pact ca daca se va naste in februarie, atunci va trebui sa accepte numele 2-Fabian
Intre timp, 'am mai lucrat la psihicul lui", si am toate sansele sa accepte Fabian, indiferet cand nasc

Presimtiri nu am, dar as vrea sa nasc in luna de primavara.

PS. vad ca si tu esti din Iasi. Si eu am multe neamuri cu nume sonor in Iasi
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
ioanaa28 spune:
Am schimbat si noi semnatura...
Va citesc dragelor, si va urez la toate numai bine si sanatate...Nu nominalizez ca nu am timp si dispozitie...sunt tare suparata de ceva vreme, ma tem de o depresie crunta...probleme grave in cuplu.
Nu prea mai vad solutii salvatoare, din contra, e din ce in ce mai rau.
Aseara dupa o cearta naspa, m-am pus pe plans, am vrut sa ies din casa, la aer, asa ca m-am urcat in masina, dar am dat cu spatele inainte sa se deschida complet poarta de la garaj (e cu telecomanda), asa ca am spart luneta si am stricat si poarta. Numai cheltuiala asta nu-mi lipsea.. In fine astea se repara dar relatia cu sotul pare-se e definitiv compromisa. Stiu ca par nori negri acum, acre ar trebui sa treaca, dar deja e prea mult timp de cand incerc sa fac lucrurile se mearga...si culmea, tot eu sunt cea care greseste...
hai ca nu vreau sa stric atmosfera.
In rest...mi-e tare greu...ma dor toate, burtica e ff mare si grea...nu cred s-o mai duc trei sapt. Acum ce sa mai zic, cand o fi, sa fie...
Azi definitivez si eu bagajul de spital.
Ioana,
37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
ioana ce rau imi pare ca tre sa treci prin asa ceva acum, eu cred ca ai dreptate ca si vladi, dar incearca sa lasi un pic deoparte problemele si concentreaza.te la nastere si bebe
castelana totul bine in romania? ma tot gandeam si mi.era asa sa intreb...
eu acum m.am uitat pe foaia de la ivan dinainte de nastere cu o zi , si aveam 40% di col sters si a doua zi am nascut :)
acum am 70% din col sters...perfuziile facute vad ca inca mai tin, am contractii dar nu au putere si destul de rare, culmea, sunt mai dese cand stau jos sau in pat, deja zic merci sa apuc vineri cand fac 35 oficial
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara anca da, sunt epidurale la care te poti deplasa, daca nu iti baga ei sonda, clisma la spitalul unde nasc nu se practica, poti face peste ei :))) te spala si totul e ok , la fel si rasul, nu se uita nimeni si nu.i intereseaza daca te razi sau nu eu am stat cu epidurala peste 10 ore roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara, de ce ai stat atta de mult cu epidurala? Au lasat travaliul sa-si urmeze cursul natural??
La noi , in BN, iti baga Oxitocina ca sa grabeasca dilatarea si contractiile, si de aia nu iti baga doze f. mari . Ba mai sunt medici care prefera sa te lase sa simti putina durere, si sa nu ramana toata munca pe ei...
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
anca , normal eu m.am internat pt inducere cu oxitocina, dar pt ca travaliul a inceput de la sine, mi.au pus epi si gata, si perfuzii cu oxitocina dar doza mica si totul a fost perfect, singura chestie ca m.am plictisit ca naiba , ca si acum cand am fost internata 48 de ore fara sa misc :))) asa ca apropo de bagajul de spital sa vedem ce.mi inventez pt plictis, dar de data asta nu stiu de ce am impresia ca nu am timp sa ma plictisesc
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
INA 3040 eu imi tin bagajele in depozitul sotului.in ziua cand am fost sa aleg ce bagaj sa i-au(la un mic troley ma gandeam
), era si nasa mea acolo si avand 2 nasteri la activ, am intrebat-o care valiza sa iau. cand imi arata bagajul meu (extra-large
) cu care vin in tara
si in care car 25-30kg
si ma bufneste rasul, si ii zic sa nu mai faca misto de mine![]()
in fine am luat 2 troley, unul pt mine si altul pt pitica mea si surpriza acasa.....abia au incaput hainele noastre pt spital
deci eu am asa 2 troley marisoare, cutia cu sterilizatorul , cutia cu kitul pt celule stem si cutia cu incalzitorul de apa, plus landoul in care o sa o tinem pe asta mica in spital ( in care am mai pus o punguta cu 2prosoape care nu au mai incaput in bagaj)

DECI eu mai am putin si duc toata casa la spital![]()
![]()
pana la urma a avut dreptate nasa mea, dar parca cu ditamai valizoiul nu m-as cara prin spital.![]()
cred ca cel mai bine e asa- 2 bagaje separate, unul pt bb , unul pt mami
plus restul![]()
![]()
![]()
te pupik
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
anca pai munca n.a ramas pe ei, ca pana in momentul expulziei am stat conectata la monitor si chiar daca nu simteam totul, vedeam cand tre sa imping, in functie de intesitatea contractiilor
dar chiar si asa cu epi sa stii, ca eu simteam contractiile doar ca nu ma dureau, se simt exact ca cele BH
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE