BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramy77 spune:
Buna fetele,

BRAVO OANA, FELICITARI! Bine ai bvenit BEBE ERIC! Refacere usoara si mult laptic! Am vazut pozele,
bosumflici suuuper frumusel!
GABY, da, Briana e tot aricel si incepe si ea sa fie mai agitata, nu mai doarme chiar non stop. Azi noapte de la 3 abia a mai inchis ochisorii, acum doarme dusa
. La noapte vedem noi
zise orbul![]()
Asta-i una, dar sa vezi al meu cum ma tot intreba, da'de ce nu doarme, da'oare totul e ok,da'de ce se mioorlaie? etc etc

de-mi venea sa ma urc pe pereti, pe cuvant ca mai tare ma streseaza el decat Briana...
REBIANA, am vazut, cu intarziere,
ca ai intrebat daca doare operatiunea de scoatere a firului de la cerclaj...Mie mi l-a scos imediat dupa internare, nici n-am simtit, desi un pic i-a cautat nodul...
MARSY, daca asa a zis dr.lasa ca e mai bine sa mai stea la caldurica, vine el cand considera ca e pregatit.
Azi ies si eu putin din casa, trebuie sa dau o fuga la notar pt ceva acte, abia astept!!!
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa,
Poze Briana.
dayanara spune:
amy si eu am de gand sa iau suzeta la spital, daca apuc sa sterilizez pana atunci , daca nu cer acolo
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
Marsy, nu fi suparata, oricum mult nu mai are cum sa dureze!
Fetelor, voua va venit colostrul inainte de nastere? Eu gasesc mici pete pe bluza in zona sfarcurilor. Este ok?
30+
Radu Alexandru
poze
GabyHila spune:
Cristina sa stii ca esti privilegiata ca nasti in afara romaniei. ca si Roxana si toate celelalte fete de prin afara. si ma refer la servicii, grija si sistemul bine pus la punct. eu ma gandesc de ex ce fac dupa ce nu mai imi trebe pompa cu ea. mi se pare super sa poti sa o imprumuti cum s-arv zice. ca de sterilizat nu scapa nimic..
mi-am luat si eu finet si dau sa imi faca servetele sa o sterg cu apa. apropo de faza cu lampa... imi explic acuma de ce sta asa cu placere cand pun phoenul in functiune.
iau si sebamed Roxi. fac stiva de creme...
revin..
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2anke Bine ai venit pe lume bb Eric Oana refacere usoara si mult laptic sa ai! ![]() ![]() ![]() Am fost si eu sapt trecuta la control( fara eco) si totul ii in ordine, am luat 1 kg in 2 sapt. Am vrut sa intreb fetele care au nascut cu epidurala. Eu prima nastere am nascut natural si f greu si am zis ca a 2 a fara epid nu fac. Acuma am citit pe net multe contra fata de epid, printre care ca nu te poti controla sa mergi la toaleta. E adevarat? Acuma nu mai stiu ce sa fac. Si cat dureaza cat nu simti nimic, esti amortita? ( cred ca depinde si de dozaj) Si inca ceva, erau 2 fete care si-au vopsit parul recent. Nu afecteaza bb? Si ce vopsea ati folosit, normala? Asa m-as face si eu. Anca 35+ cu si Lucas 4 ani+9 luni |
Anca , eu nu am mai auzit de chestia cu mersul la baie, si am avut si eu parte de o rahianestezie cu efect pe multe ore, timp in care esti imobilizata la pat..Cu epidurala, te deplasezi pe propriile picioare...doar ca nu se simte durerea in zona respectiva.
Ideea e ca oricum ti se face clisma(in majoritatea cazurilor) si nu simti nevoia de a merge la baie..Dar epidurala, in mod normal nu are efect mai lung de 2-3 ore pentru ca atat ar trebui sa dureze travaliul indus fortat plus nasterea.
Despre vopsit , iti spun ca eu m-am facut de 5-6 ori in sarcina, cu Palete cu colorare in 10 minute. Nu prinde la fel de bine ca cele normale, dar o tii pe cap putin si nu se intampla nika rau..
Sau mai e varianta vopselelor fara amoniac(gen Casting Loreal).
Hai, fa-te frumoasa fara griji!

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
jeni_h spune:
Salutare mamici si burtici ![]()
Marsy, lasa ca o sa fie bine. Si eu merg sambata la spital, tot nastere indusa. Sper sa nu-mi faca figuri doctorul. Oricum eu stabilisem initial cu el ca vreau cezariana si pe urma, dupa ce am cantarit eu mai bine ce ar fi mai bine si pt bb si pt mine(ca refacere mai rapida), m-am hotarat sa nasc normal cu epidurala. Data a ramas aceeasi pt ca o sa am 39 sapt si 2 zile. La fel mi-a spus si mie prima data , ca sa asteptam pana incep contractiile sau se rupe apa. I-am spus ca nici nu vreau sa ma gandesc si ca eu vreau sa nasc sambata orice ar fi. Chiar daca va trebui sa dau cateva ture de stadion sau sa ridic pietre de moara, eu nasc sambata!!!
Aaa, ce vroiam sa mai spun: tot la sfatul medicului, am intrerupt Magne B6 si am inceput sa iau calciu. Eu, care nu stiam ce inseamna sa te doara burta....acum, seara de seara parca e din ce in ce mai rau. Aseara de exemplu, imi venea sa urlu de durere. Din fericire a cedat cu No-spa. S-a mai intarit burtica de cateva ori dupa episodul asta, dar nedureros. Se pare ca in cazul meu functioneaza administrarea de calciu. Incep sa am contractii!!! 
Trebuie sa merg sa ma epilez cat mai curand (sper sa pot astazi, daca mai gasesc loc), sa ma aranjez putin la gherute
, nu de alta, sa nu se sperie bebelina cand o vedea cine a purtat-o in burtica 9 luni ![]()
Va pupic pe toate fara exceptie
Merg sa mai bag niste rufe la spalat. 

38+
Sarah Maria
dayanara spune:
anca da, sunt epidurale la care te poti deplasa, daca nu iti baga ei sonda, clisma la spitalul unde nasc nu se practica, poti face peste ei :))) te spala si totul e ok , la fel si rasul, nu se uita nimeni si nu.i intereseaza daca te razi sau nu
eu am stat cu epidurala peste 10 ore
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Roxana sunt prezenta!
nu am mai intrat in weekend ca am avut multe treburi administrative. ma bucur ca te simti mai bine si printesa Aroa e la caldurica
ieri m-am apucat si eu de bagaj, vroiam sa va intreb daca si voi apareti la maternitate cu ditamai geamantanul
, eu am inceput optimista cu o geanta gen bagaj de mana pt avion si am umplut-o numai cu pijamalele mele, prosoape si alte chestii, si inca nu am pus nimic din lucrurile copilului... ma gandesc sa fac o geanta pt mine si una pt copil sa fie mai usor cand caut ceva.
va pup pe toate sio zi cat mai buna 
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
annya e normal si foarte bine ca ai deja colostru :)
ina eu nu prea am nevoie de nimic la spital, decat hainele copilului, si chestii gen incarcator de mobil nu stiu ce sa zic altceva
camasi de noapte si prosoape ne dau acolo, in fiecare zi cate una noua, setrilizat totul, lenjeria la fel in fiecare zi, tampoane la discretie, am luat sambata cand m.am externat tampoanele cu mine, pt ca nu am avut de ce sa le folosesc si cum sunt f bune, dupa nastere sa am si acasa, plus cele care le voi avea tot de la ei dupa ce nasc
pampersi creme geluri tot acolo gasesc in camera unde ma vor duce dupa nastere
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
CoriMami spune:
Eu toata sarcina m-am vopsit cu vopsea 3CHENNES, se gaseste in farmacii, nu are amoniac si nici rezorcina si prinde bine (eu sunt satena si ma fac blond deschis si iese mereu ok).
Vreau sa le intreb pe mamicile cu experienta daca a mai nascut cineva natural cu circulara dubla de cordon? Doctora la ecografie m-a tot incurajat ca nu e strans la gatutz prea tare si cu atentie in momentul expulziei nu vor fi probleme. Prima zi am fost optimista, dar de ieri ma tot perpelesc...sa nu se stranguleze copilu, etc,

36+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Lucas 4 ani+9 luni