BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Noi am intrat in saptamana 38, vineri mergem la control sa vedem cand ne programeaza pt cezariana...si am niste emotii.
Iar ca sa fie treaba buna acum pe final...mi s-a umflat o falca de vreo 2 zile, cred ca imi iese o masea de minte (cam tarziu stiu )...si vreo 2 nopti n-am inchis un ochi de durere . Acum s-a mai dezumflat putin si nu mai doare asa tare...dar abia reusesc sa mananc cate ceva, mai mult supa si piure moale

Va pup pe toate

asteptam un 37+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Ate imi pare rau pt durerea de masea. Si pe mine ma jeneaza una de vreo cateva zile. Tinem pumnii pt vineri!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

Bine ai venit pe lume bb Eric
Oana refacere usoara si mult laptic sa ai!

Am fost si eu sapt trecuta la control( fara eco) si totul ii in ordine, am luat 1 kg in 2 sapt.

Am vrut sa intreb fetele care au nascut cu epidurala. Eu prima nastere am nascut natural si f greu si am zis ca a 2 a fara epid nu fac. Acuma am citit pe net multe contra fata de epid, printre care ca nu te poti controla sa mergi la toaleta. E adevarat? Acuma nu mai stiu ce sa fac. Si cat dureaza cat nu simti nimic, esti amortita? ( cred ca depinde si de dozaj)
Si inca ceva, erau 2 fete care si-au vopsit parul recent. Nu afecteaza bb? Si ce vopsea ati folosit, normala? Asa m-as face si eu.

Anca35+ cu si Lucas 4 ani+9 luni

Buna Anca,

la mine a prins prima data partial (numai pe o parte) epidurala, am auzit ca trebuie sa te misti putin, mi-au mai pus o doza si a fost OK; si prea mult n-a durat, vreo 2 ore, ca dupa expulzie, am avut si epiziotomie m-am pus in gura cu doctorita care m-a cusut ca ma doare cand vroia sa ma coase, asa ca mi-a mai facut acolo un anestezic... probleme la baie n-am avut, oricum in Germania iti pune sonda de la inceput ca sa elimine toata urina sa-ti fie mai usor. Important e dupa nastere sa faci exercitii pentru muschii abdominali cred ca asa se cheama in romaneste... (beckenboden), ceea ce eu nu prea am facut, ca sa se intareasca; mie mi se mai intampla ca atunci cand stranut sa mai iasa cateva picaturi... Toate cele bune.

Cristina 36+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

In sfarsit m-am invrednicit si eu sa imi sterilizez tot ce imi trebuie pentru spital -- pompe, aparatori de sani, suzete, biberoane, etc. Io tot vreau sa nasc de o luna, dar aseara cand m-a intrebat Coleman daca am totul pregatit, am tacut malc :) Dar acum e gata -- doar tre sa le pun in cutii de plastic si in geanta...

Si uite-asa aproape a trecut si ziua de azi... mai e putin si schimb AMR-ul la 6 zile...

Va pup!

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 7 zile maxim!!!
POZE

Freedelia tu iei suzeta la spital? Eu ma gandeam sa o las mai intai sa invete ce e sanul si apoi o invat si cu suzi. Nu e corect? Ma tot gandesc sa vad mai intai 'ce cere' de fiecare data cand plange si apoi sa actionez... ma gandesc si eu..

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Gata am fugit ca tre sa ma epilez..

O zi buna in continuare tuturor!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Cristina da! Am toata gama de la Weleda si am scris cu ceva capitole in urma ca mi se pare f greu de curatat de pe piele crema de scutec! Si pielea i s-a dus pe vremea cand o dadeam cu weleda! acuma alternez. o dau galbenele, cu lanolina, cu nimic.. cu weleda...
tind sa cred ca sunt scutecele astea afurisite!.. da le vin eu de hac!!! hahahahahahahaa

Hi Gabi,

imi pare rau ca nu a functionat... eu mi-a spalat baiatul la indicatia moasei de aici la fiecare schimbare de pampers cu o prosopel/manusa de baie, tot timpul alta (am vreo 30) inmuiata in apa calda si apoi dat cu o crema mai simpla, Kaufmanns creme se numeste de protectie doar, dar f f putin. Ce se mai recomanda pe aici la probleme cum are Joy sa o tii cat mai mult desfacuta, la aer, fara pampers, noi avem la masa de infasat deasupra o aeroterma pe care ii dam drumul cand ii schimbam pe bebelusi asa ca pot sa stea si 30 min ca e cald si bine. Numai trebuie sa ai ceva pelinci de finet pe langa in caz ca face pipi, sunt curioasa cum va fi cu fetita, ca baiatul ne-a udat des cu fantana lui arteziana
Weleda cu Zink se duce greu de pe piele, ai dreptate, eu dadeam f rar cu ea, doar daca se inrosea cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka bafta la eco!

la marsy vad ca asteptam un pic :)

2anke eu am avut epidurala a prins din prima, te ajuta mult pe durata travaliului si in cazul in care se ajunge la cezariana tot pe acolo baga anestezicul , pe urma n.am avut probleme cu mersul la baie
exercitiile de care spune cristina sunt exercitii pelviene Kegel, cred, de alea ar trebui sa facem toate dar nu prea au legatura cu epidurala ci cu nasterea naturala

gaby eu zic ca tot e bine sa mai incerci o crema , eu cu sebamed n.am avut probleme, ivan nu s.a iritat niciodata, doar cand a avut rotavirus a fost o tentativa de rosu

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Oricum, daca as putea sa dau timpul inapoi si sa stiu cum e in spital, as face asa:

1. As insista sa imi aduca bebe la san imediat dupa ce trecea efectul anestezicului.
2. Ma mulgeam din prima zi si pastram tot colostrul care s-a dus in tricouri si pad de san.
3. Imi cumparam 2 sistem de alimentatie speciala de la medela. E o siringa mare cu o lingurita in capat care se umple singura. Scapam astfel de siringile din spital si ii dadeam laptic de la mine. Al doilea era rezervorul ala mic unde puneai lapte muls si avea tubulet ce se lipea pe san si intra la bebe in gura. Asa as fi reusit sa suplimentez lipsa ei de forta si papa si crestea mai repede.
Dispozitivul cu tubulet e aici: http://www.medela. ro
/produse/sistem -de-alimentatie-suplimentara si canuta e aici http://www.medela.ro/produse/dispozitiv-lingurita-softcup
Sper sa nu imi fie luate ca si reclama. Eu le consider o mare descoperire si sufar ca nu am stiut de ele desi sunt o mare internauta.
4. Stocam in congelator tot lapticul extra care era. In perioada in care nu era reglata cantitatea de lapte am muls 500 de grame in 48 de ore. Altfel faceam febra laptelui. Si cat s-a dus la robinet... of offf

5. Imi luam solutie de sterilizat cu mine in spital ca sa nu trebuiasa sa il tot trimit pe sot cu ea inapoi acasa la sterilizat.

Carmen, pisco de degete, fa-i cu mana sub barbie, apuco de obraji, dai cu apa pe fata, se va trezi mai usor.Si las-o sa doarma pana chitaie ea. Banuiesc ca nu papa f mult daca nu e treaza cum trebe nu?

Hai ca m-am intins cat o zi de post.

P.S. Stie cineva din cate canale ar trebui sa vina lapte? eu pe zi ce trece constat ca am tot mai multe din care curge...

Hi Gabi,

ai dreptate, aici pompele Medela sunt cele mai bune si acum vad ca sunt favorizata ca pot sa nasc aici.... la nasterea trecuta daca baiatul n-ar fi putut sa suga iti dadeau in spital o pompa Medela electrica, am folosit-o si eu o data la furia laptelui si in caz ca bebelusul nu poate sa suga inca bine sau mama are ceva probleme pot capata o pompa pe reteta gratis pentru o perioada acasa, doar trebuie sa-ti cumperi partea de silicon care se aplica pe san. Eu am una de la Avent manuala, nu am reusit s-o folosesc prea des ca nu mai ramanea mult sa scot dupa fomica al meu dar poate de data asta va fi mai bine, da mai pot si eu sa ies vreo 2-3 ore singura fara grijuri....

Mergi la inceput

da de fapt daca ma gandesc, eu la inceput l.am spalat cateva luni dupa fiecare caca cu apa si sapun natural, fara nici.un gel sau alte creme si minuni

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Oana, sa creasca bebe Eric mare, voinic si sanatos ca frumos e deja !

Cine urmeaza, parca Stefimic, iti tin pumnii draga mea si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Marsy cred ca esti putin dezamagita, dar nu mai e mult si iti vei vedea minunea, iti trimit o si un .

FreeDelia si mie imi place Jane Carolyn dar si Julie Carolyn.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

ina chiar ma gandeam sa intreb pe unde esti, dar m.am gandit ca e weekend si probabil de aia nu intri

POZE

Mergi la inceput