BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

E foarte nasol k m-am dus cu gandu k nasc si am venit cu o mie de alte ganduri, dar poate asa a hotarat Doamne Doamne!

Stefimic si Oanka - multa bafta la Dr (sper k v-am retinut bn numele vostru)
Va recomand o carte in format eletronic: http://www.eumama.ro/ebook/10-pasi-esentiali-pentru-ingrijirea-bebelusului-1.html .sper sa va fie de folos.

39+ Daria Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Din nefericire ne-am intors acasa tot in varianta 2in1, deoarece Dr nu mai vrea sa-mi provoace nasterea(pt k sunt la primul copil)si asteptam contractiile naturale...si acum avem liber la sex (de-l pot convinge pe sot,nu de alta dar lui ii e frica sa n-o deranjam cumva pe bebelina)...Ma pun la nani,k n-am dormit de emotii...multumesc 22ror pt k ati fost alaturi de mine

39+ Daria Marcela

Marsy imi pare rau... Si doctorii astia, dar hai ca mai e un pic!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

eu ies afara la o plimbare pt achitare de facturi si dupa 2 ajung la doctor caci e de garda si vrea sa ma vada la eco...sper sa nu imi zica si mie sa raman in spital

si cred ca la Iasi se instaleaza primavaraaaaaa. va ofer cate o floricica la fiecare

Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 8 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Oanka bafta la Dr astazi. Iar daca o fi sa te retina acolo, Doamne ajuta si sa ne dai un semn
In privinta termenului, si eu sunt cam indecisa : as vrea sa nasc mai repede din cauza durerilor crunte ce le am noaptea si din nerabdarea de a-l cunoastre pe bebe. DAR, prefer sa mai stau 2 saptamani , sa mai creasca bebe putin si sa mai "lenevesc" si eu prin casa, ca dupa aceea se schimba treburile radical

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Oanka bafta la dr azi! Te asteptam cu vesti.

Anca si eu ma inscriu la ceea ce ai zis. Nerabdare sa o cunosc pe micuta Irinuca , insa mai vreau si eu sa 'lenevesc' prin casa ca intradevar dupa se schimba lucrurile...

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare mamici si burtici!!

Oana felicitari pt bebe Eric!!!!!!!! Tie multa putere si recuperare rapida!!!! Sa veniti cat mai curand acasa ca sa-l cunoastem si noi pe bebe Eric!!

Vad ca din ce in ce mai multe fete se apropie de ziua marii intalniri!!!
Marsy_baby sa ai o nastere cat mai usoara si sa-ti tii repede bebelina in brate...ca am vazut ca tu urmezi!!

Noi am intrat in saptamana 38, vineri mergem la control sa vedem cand ne programeaza pt cezariana...si am niste emotii.
Iar ca sa fie treaba buna acum pe final...mi s-a umflat o falca de vreo 2 zile, cred ca imi iese o masea de minte (cam tarziu stiu )...si vreo 2 nopti n-am inchis un ochi de durere . Acum s-a mai dezumflat putin si nu mai doare asa tare...dar abia reusesc sa mananc cate ceva, mai mult supa si piure moale

kossir am vazut pozicile cu micuta. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!!!!!! Ce mandru e mihai de ea!!!

Ma duc sa mai citesc din urma ca zilele astea n-am intrat deloc. Ieri am facut sfestanie la casa. De doi ani de cand ne-am mutat aici nu am reusit sa facem dar acum am tinut musai sa fie casa sfintita cand il voi aduce pe bebe acasa

Va pup pe toate

asteptam un 37+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Bine ai venit pe lume bb Eric
Oana refacere usoara si mult laptic sa ai!

Am fost si eu sapt trecuta la control( fara eco) si totul ii in ordine, am luat 1 kg in 2 sapt.

Am vrut sa intreb fetele care au nascut cu epidurala. Eu prima nastere am nascut natural si f greu si am zis ca a 2 a fara epid nu fac. Acuma am citit pe net multe contra fata de epid, printre care ca nu te poti controla sa mergi la toaleta. E adevarat? Acuma nu mai stiu ce sa fac. Si cat dureaza cat nu simti nimic, esti amortita? ( cred ca depinde si de dozaj)
Si inca ceva, erau 2 fete care si-au vopsit parul recent. Nu afecteaza bb? Si ce vopsea ati folosit, normala? Asa m-as face si eu.

Anca35+ cu si Lucas 4 ani+9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinicuta

Am mai crescut si eu cu o saptamana, am 36 incheiate intrat in 37...Doamne ajuta ca sa rezistam cel putin pana vine doctorul saptamana viitoare...o sa fie cea mai lunga saptamana, dar o sa treaca mai usor ca citesc tot ce faceti voi si trecem impreuna peste tot...

Bun venit fetelor noi!!!

36+ Alex Cristian

AMR 22 de zile

Cristina stai linistita ca totul va fi bine. Felicitari pt cele 36 de saptamani!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

'Neata buna!
Oana spune ca-s suportabile durerile; are deasupra abdomenului un saculet cu nisip. Nu l-a vazut deocamdata pe Eric pt ca i-l vor aduce cand merge la salon insa abia asteapta sa-l tina in brate. Operatia mai sangereaza putin! Doamne ajuta sa se refaca repede!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumim pt vesti!

Un pt mamica sa ai o zi fara 'neplaceri'!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Ma uitam la semnatura ta si mi-am amintit de ce spuneai mai demult. Daca nasti in februarie e Fabian iar daca nasti in martie e Martin. Sa inteleg ca ramane Fabian indiferent de caz, sau ai vreo presimtire?

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Marsy -- cred ca esti super dezamagita dar lasa, poate e mai bine, chiar si cu epidurala, pana ti-o pune, te doare cumplit la o nastere indusa. Daca nu sunt motive medicale sau doctor plecat din oras, etc, eu cred ca e mai bine asa.

In sfarsit m-am invrednicit si eu sa imi sterilizez tot ce imi trebuie pentru spital -- pompe, aparatori de sani, suzete, biberoane, etc. Io tot vreau sa nasc de o luna, dar aseara cand m-a intrebat Coleman daca am totul pregatit, am tacut malc :) Dar acum e gata -- doar tre sa le pun in cutii de plastic si in geanta...

Si uite-asa aproape a trecut si ziua de azi... mai e putin si schimb AMR-ul la 6 zile...

Va pup!

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 7 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Nu prea mai am timp pt ca ne-am apucat baie si bucatarie. sper sa iasa bine de data asta

Pupici la toate fetele

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey spor la treaba! Si sa nu te obosesti sau sa faci vreo 'ghidusie' de-a ta.

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput