BRAVO OANA!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
stefimic spune:
buna dimineta burticute si mamici, eu sunt langa voi mai de dimineata a am asa niste emotii pentru dupa amiaza incat nu-mi vine sa mai scriu nimic, eu sper ca maine sa ne vedem minunea.
tineti-mi pumnii sa conving dr sa fie maine.
va pup si sa aveti o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 eu ies afara la o plimbare pt achitare de facturi si dupa 2 ajung la doctor caci e de garda si vrea sa ma vada la eco...sper sa nu imi zica si mie sa raman in spital si cred ca la Iasi se instaleaza primavaraaaaaa. va ofer cate o floricica la fiecare ![]() ![]() ![]() ![]() Oana 38+ - Maria-Emilia AMR 8 zile ![]() poze *mamica unui fluturas* |
Oanka bafta la Dr astazi. Iar daca o fi sa te retina acolo, Doamne ajuta si sa ne dai un semn
In privinta termenului, si eu sunt cam indecisa : as vrea sa nasc mai repede din cauza durerilor crunte ce le am noaptea si din nerabdarea de a-l cunoastre pe bebe. DAR, prefer sa mai stau 2 saptamani , sa mai creasca bebe putin si sa mai "lenevesc" si eu prin casa, ca dupa aceea se schimba treburile radical

Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
CoriMami spune:
Buna fetelor,
in we am stat la soacra si acum cand deschid laptopul vad ca a nascut dragutza noastra Oana.
Bravo mamico!

Cele mai frumoase flori pt tine, sa te bucuri de baietelul tau si impreuna sa fiti o familie foooarte fericita si vesela!!!
Cum te-a ascultat dragul de el, e clar ca te iubeste, de a venit cand iti doreai!
Bebe ERIC sa ai o viata luminoasa si norocoasa si sa-i faci mereu mandri pe parintii tai!!De frumos...ne-am convins

...esti un baiat de nota 10!!!
35+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
cristinicuta spune:
Buna fetelor,
revin si eu dupa o pauza si uite cate s-au intamplat!!!!
Oana, felicitari pentru un bebe frumos si sa dea Doamne Doamne sa fiti sanatosi amandoi si refacere cat mai rapida tie..
Marsy, o sa vina bebe foarte repede o sa vezi, desi cred ca e f nasol sa stai cu grija ca gata nasti si sa te trimita acasa....
Am mai crescut si eu cu o saptamana, am 36 incheiate intrat in 37...Doamne ajuta
ca sa rezistam cel putin pana vine doctorul saptamana viitoare...o sa fie cea mai lunga saptamana, dar o sa treaca mai usor ca citesc tot ce faceti voi si trecem impreuna peste tot...
Bun venit fetelor noi!!!
36+
Alex Cristian
AMR 22 de zile
Rebiana27 spune:
'Neata buna!
Oana spune ca-s suportabile durerile; are deasupra abdomenului un saculet cu nisip. Nu l-a vazut deocamdata pe Eric pt ca i-l vor aduce cand merge la salon insa abia asteapta sa-l tina in brate. Operatia mai sangereaza putin! Doamne ajuta sa se refaca repede!!
Vladi
asa-i, m-am bazat f mult pe steaua mea norocoasa; am avut credinta ca va fi bine si Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile! Pupaciuni lui Vladimir! Bafta sa gasiti varianta optima in ceea ce priveste bona/bonele copiilor!
Castelana
mi-am propus sa nu mai comit imprudente si sa las lucrurile sa se aranjeze cum vor ele; intr-adevar urmeaza luna in care mi-as dori ca totul sa se intample cand si cum este destinat si nu fortat de mine! Ganduri bune pentru tine si mami! 
Stefanna ma bucur mult ca ai scris! Prenumele bubulinei ce va sa vina inca constituie un prilej de gandire intensa, de parca orice combinatie nu e cea ideala! 
Selina
sper sa ajunga mama ta la voi si sa se ocupe de dragul de Victor atunci cand mergi la maternitate!
Marsy ma trezisem cu gandul sa te trec pe prima pagina si in titlul capitolului (si Ami si Gaby s-au gandit asemenea) insa am citit ca dr prefera sa nu induca nasterea. Eu zic ca e ok asa, s-o lasati pe mica minune sa va cunoasca cand vrea ea si, de-acum, poate fi oricand pentru ca ai intrat in linie dreapta (ultima saptamana). Nu stiu sa fi fost rau sa-ti fi provocat nasterea insa cu siguranta este mai bine ca ea sa se astearna asa cum e firesc! 
Anca ce vise ai!! Banuiesc ca-si pregateste bebicul mic terenul! Ia sa vezi ce "martisor" frumos primesti!! 
Oanka bafta la eco si de-o fi de ramas in spital sa dea Domnul sa fie totul bine cu tine si Mariuca dulce! 
Cata sper ca maine sa-ti ti in brate fetita, de-altfel maine vei avea 40 de saptamani fix, asa-i? Doamne ajuta sa fie o nastere usoara si sa ai parte de o refacere grabnica! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Marsy nu te poti pune cu doctorii astia
dar pana la urma are si el dreptate ..Iti spusesem in capitolul trecut ca travaliul e mai dureros daca iti provoaca nasterea...asta in cazul in care nu optezi pentru epidurala. Dar nu te-a consultata sa vada cume e colul: scurt, lung, tare, moale, sters..etc?? Erau niste indicii pt tine![]()
Stefimic eu una iti tin pumnii sa-ti convingi dr-ul
. Din cate vad, toti au toane si idei, de nu mai stii la ce sa te astepti
Sa intri sa ne spui si noua daca ai avut puteri magice asupra mintii lui![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Kossir si a mea a fost somnoroasa tare primele 2 saptamani jumatate. A fost de fapt si perioada in care pediatra a vrut sa ne puna pe lapte praf. Mare greseala as fi facut. Joy a inceput sa capete putere si acuma sta treaza mai mult, trage mai cu putere.. etc.
Oricum, daca as putea sa dau timpul inapoi si sa stiu cum e in spital, as face asa:
1. As insista sa imi aduca bebe la san imediat dupa ce trecea efectul anestezicului.
2. Ma mulgeam din prima zi si pastram tot colostrul care s-a dus in tricouri si pad de san.
3. Imi cumparam 2 sistem de alimentatie speciala de la medela. E o siringa mare cu o lingurita in capat care se umple singura. Scapam astfel de siringile din spital si ii dadeam laptic de la mine. Al doilea era rezervorul ala mic unde puneai lapte muls si avea tubulet ce se lipea pe san si intra la bebe in gura. Asa as fi reusit sa suplimentez lipsa ei de forta si papa si crestea mai repede.
Dispozitivul cu tubulet e aici: http://www.medela. ro
/produse/sistem -de-alimentatie-suplimentara si canuta e aici http://www.medela.ro/produse/dispozitiv-lingurita-softcup
Sper sa nu imi fie luate ca si reclama. Eu le consider o mare descoperire si sufar ca nu am stiut de ele desi sunt o mare internauta.
4. Stocam in congelator tot lapticul extra care era. In perioada in care nu era reglata cantitatea de lapte am muls 500 de grame in 48 de ore. Altfel faceam febra laptelui. Si cat s-a dus la robinet... of offf
5. Imi luam solutie de sterilizat cu mine in spital ca sa nu trebuiasa sa il tot trimit pe sot cu ea inapoi acasa la sterilizat.
Carmen, pisco de degete, fa-i cu mana sub barbie, apuco de obraji, dai cu apa pe fata, se va trezi mai usor.Si las-o sa doarma pana chitaie ea. Banuiesc ca nu papa f mult daca nu e treaza cum trebe nu?
Hai ca m-am intins cat o zi de post.
P.S. Stie cineva din cate canale ar trebui sa vina lapte? eu pe zi ce trece constat ca am tot mai multe din care curge...
honeybaby spune:
Salut!!!
Intrasem hotarata sa scot majoretele pt Marsy , dar am vazut ca s-a amanat "operatiunea".
Marsy o sa vina bb cand stie el. Natura e mai presus decat orice doctor

Eu sincer nu as accepta nastere indusa pana in 42 de sapt nici in ruptul capului, decat daca doamne-fereste ar fi semne ca ceva nu e in regula la bb.
Am citit pe diagonala. Ma bucur ca Oana si Eric sunt bine.
Nu prea mai am timp pt ca ne-am apucat baie si bucatarie. sper sa iasa bine de data asta
Pupici la toate fetele
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Babyangel ![]() ti l-au bagat inapoi? mamicule tu trebe sa nasti repede, ca te miri ce visezi pana nasti:)Delia am glumit cu nascutul ultima! nasti tu cand trebe! Castelana tu cum esti!? ce zice doctorul? a nascut ok prietena ta? Roxana pupici burticii contractoase! Poate binevoiesc si eu sa duc laptopul la reparat! Mie trebe sa imi ajunga scutecele bio. sa vedem daca sunt mai ok cu fundu fetitei. ma doare sufletul cand vad caum se irita. aaaaaa, am primit o crema de iritatii scutec din State cu lanolina si petrolatum. se comporta f bine! Vreau sa imi iau si vas din ala de compost si nu mai arunc pampersii la gunoi. Astia bio se pot composta si la anu folosesc caca la Joy sa fertilizam trandafirii!:) am bolunzit eu oare??? |
Buna Gabi,
ai incercat cu crema de la Weleda cu galbenele pentru iritatii in scutec, e cam scump dar trebuie sa dai putin de tot si te tine o gramada... cred ca se gaseste si prin Romania.. poate la DM sau daca nu pe net.
Uite aici am gasit http://www. ecologiceonline .ro/productdetails.php?idprodus=57.
Cristina
36+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
GabyHila spune:
Cristina da! Am toata gama de la Weleda si am scris cu ceva capitole in urma ca mi se pare f greu de curatat de pe piele crema de scutec! Si pielea i s-a dus pe vremea cand o dadeam cu weleda! acuma alternez. o dau galbenele, cu lanolina, cu nimic.. cu weleda...
tind sa cred ca sunt scutecele astea afurisite!.. da le vin eu de hac!!! hahahahahahahaa